Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Pelicans" ĢM par Deivisu uzklausa visus piedāvājumus, izņemot "Lakers"

Rolands Eliņš

"Pelicans" ĢM par Deivisu uzklausa visus piedāvājumus, izņemot "Lakers"
Entonijs Deiviss. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

ESPN vēsta, ka Ņūorleānas „Pelicans” nejūt nekādu vajadzību šobrīd iesaistīties sarunās ar Losandželosas „Lakers” par Entonija Deivisa aizmainīšanu un ka „Pelicans” ģenerālmenedžeris Dels Demps pat neatbild uz sava „Lakers” kolēģa zvaniem.

„Pelicans” superzvaigzne Entonijs Deiviss pirms dažām dienām pieprasīja aizmainīšanu no komandas, informējot tās vadību, ka 2020. gada vasarā neplāno pagarināt līgumu ar to. NBA aprindās tiek spekulēts par Deivisa vēlmi pievienoties „Lakers”, taču „Pelicans” negatavojas šo viņa vēlmi piepildīt, gluži otrādi, klubs ir noskaņojies sekot Sanantonio „Spurs” pēdās un panākt pretējo.

„Pelicans” vadība neuzskata, ka tā būtu spiesta aizmainīt Deivisu jau tagad, gluži otrādi, tā noskaņojas uz ilgām pārrunām, kas varētu ievilkties arī visas vasaras garumā. „Pelicans” īpašniece Geila Bensone kā salīdzinoši mazas pilsētas kluba pārstāve nevēlas redzēt Deivisa un Lebrona Džeimsa apvienošanos kādā no lielo pilsētu komandām, un viņa atbalsta sava kluba ģenerālmenedžeri Delu Dempu, kurš izvairās no kontakta ar „Lakers” pārstāvjiem un viņu piedāvājumu uzklausīšanas, gluži vienkārši neceļot klausuli, kad zvana „Lakers” ģenerālmenedžeris. Uz pārējo ĢM zvaniem Demps atbild un uzklausa tos.

ESPN izsaka minējumu, ka „Pelicans” vadība uzskata „Lakers” savā ziņā par vainīgu Deivisa iesniegtajā maiņas pieprasījumā, kā arī šādā veidā „Pelicans” dod signālu, ka netaisās apmierināt „Lakers” ieceres.

Tas ļoti atgādina „Spurs” rīcību pagājušajā gadā, kad kļuva skaidrs par Kavai Lenarda vēlmi aiziet no kluba. Arī toreiz par favorīti Lenarda iegūšanai tika uzskatīta „Lakers”, bet „Spurs” ĢM Bufords ilgi izvairījās no tiešām sarunām ar Losandželosas kluba vadību, un ESPN vēsta, ka „Lakers” palika ar iespaidu, ka Bufords un Gregs Popovičs principiāli nevēlas Lenarda nonākšanu Losandželosā. „Spurs” paustais viedoklis gan bija tāds, ka „Lakers” piedāvājums gluži vienkārši bija pārāk vājš.

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis arī norāda, ka pārējo klubu menedžeri pamazām nonāk pie pārliecības, ka Deiviss neparakstīs līgumu ar nevienu citu komandu kā tikai „Lakers” un, lai arī nospēlēs 2019./20. gada sezonu komandā, uz kuru tiks aizmainīts, pēc tam viņš tāpat grasās pievienoties „Lakers”.

Vodžnarovskis arī uzsver Bostonas lomu gaidāmajās pārrunās un to, ka „Celtics” ĢM Denijs Eindžs nebaidītos iemainīt Deivisu arī bez garantijām par viņa palikšanu komandā pēc līguma beigām. Bostonai gan jāsatraucas par līguma pagarināšanu arī ar Kairiju Ērvingu, un Vodžnarovskis kā potenciālo draudu piemin Kristapa Porziņģa pārstāvēto „Knicks”.

„Knicks” būs labas iespējas drafta loterijā iegūt pirmo izvēles numuru, un, ja tas piepildās, „Knicks” vasarā var izteikt jau ļoti kārdinošu piedāvājumu Ņūorleānai, turklāt Deivisa iegūšana savā sastāvā var kalpot par iemeslu, kādēļ uz Ņujorku izvēlas pārcelties Ērvings. Vodžnarovskis arī piesauc Porziņģa aizmainīšanas iespēju vasarā, tiesa, raksturojot to kā mazticamu, jo vasarā Porziņģis būs ierobežotais brīvais aģents un, lai maiņa tiktu realizētu, viņam būtu jāpiekrīt „sign and trade” darījumam (proti, tikt aizmainītam uzreiz pēc jauna līguma parakstīšanas). ESPN avoti norāda, ka Porziņģis uz to būtu grūti pierunājams, attiecīgi „Knicks” nevarēs piedāvāt reizē gan Porziņģi, gan drafta pirmo izvēli. Porziņģi aizmainīt „Knicks” var tikai tagad, bet ne vasarā, kamēr par drafta loterijas iznākumu skaidrības nebūs līdz vasarai.

Izmantotie resursi:
New Orleans Pelicans GM Dell Demps hasn't...

  +1 [+] [-]

, 2019-01-31 19:33, pirms 5 gadiem
Esmu diezgan drošs, ka maiņa būs vasarā un AD uz Bostonu!
Labāko piedāvājumu Pelikāniem var izteikt Bostona - īpaši spēlētāju ziņā. Pelikāniem tagad nav kur steigties, visas kārtis viņu rokās.

Vēl kā zināms NOP īpašnieks ir NBA nepieredzējis un NBA vadība viņam piedāvāja konsultācijas, protams, ka viņi nav ieinteresēti, ka visi top džeki savācas dažās lielajās komandās, tāpēc loģiski ka tagad izvairās no Lakers ..

  +3 [+] [-]

, 2019-01-31 19:38, pirms 5 gadiem
Uz Goldensteitu jāiet

  +2 [+] [-]

, 2019-01-31 20:00, pirms 5 gadiem
Ha, ha..
Skaidrs, ka sieviete nedos zvaigzni citai sievietei

     [+] [-]

, 2019-01-31 21:00, pirms 5 gadiem
99% uz mājām Chicago ja Lakers neizdosies sazvanīt!