Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Video: Rozītis: "Panākuma atslēga - smags darbs treniņos un spēlē"

Andris Liepa
Andris Liepa
Pēcspēles komentārus pēc BBL spēles starp BK "Jēkabpils" un "Prienai" sniedza BK "Jēkabpils" treneris Rūdolfs Rozītis un uzbrucējs Devin Marquise Taylor.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2014-10-30 16:12, pirms 10 gadiem
Manuprāt, spēle pret "Prienai" Devin Marquise Taylor pagaidām bija labākā Jēkabpils sastāvā. Nepārvērtējams devums aizsardzībā, 7 atlekušās bumbas uzbrukumā un šoreiz arī divciparu skaitlis punktos. Gribētos jau gan vairāk to punktu, bet nu - cerams progress būs arī šeit. Devinam ir fantastisks leciens, ļoti laba izjūta, kur būs bumba, kur jāiet tai pakaļ. Ne velti viens no labākajiem atlekušo bumbu izcīnītājiem LBL. Katrā ziņā domāju, klubs nenožēlo, ka iekļāva šo spēlētāju komandā. Nu un, protams, mums šogad noteikti ir reāls kandidāts uz slam dunk konkursu!

     [+] [-]

, 2014-10-30 17:38, pirms 10 gadiem
Man atkal brīnums kur ar tik tievām kājām kā Devinam vispār var paspēlēt basketbolu. Tās liekas tik trauslas kā skali. Bet nu atsperīgs kā ķengurs, citreiz atlido pēc bumbas nezin no kurienes.