Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Waratahs" regulāro sezonu noslēdz ar uzvaru un saglabā cerības uz playoff mačiem

Juris Miņins
Juris Miņins

"Waratahs" regulāro sezonu noslēdz ar uzvaru un saglabā cerības uz playoff mačiem
"Waratahs" spēlētāji
Foto: AFP/Scanpix

Savu pēdējo maču "Super Rugby" turnīra 2020. gada sezonā aizvadīja Jaundienvidvelsas "Waratahs" komanda, kas ar 38:32 pārspēja Melburnas "Rebels".

Šajā nedēļas nogalē Austrālijas "Super Rugby" turnīrā tika izspēlēti kārtējie mači, bet "Waratahs" komandai cīņa pret Melburnas "Rebels" bija pēdējā regulārajā sezonā, jo piecu komandu turnīrā viņi savu maču kalendāru pabeidza ātrāk.

Jāsaka, ka regulārā sezona tika noslēgta, ja ne uz absolūti pozitīvas nots, tad vismaz ar cerīgu skatu, jo melburnieši tika apspēlēti ar 38:32. Jāsaka, ka šis panākums bija svarīgs vairāku aspektu dēļ, jo "Waratahs" pašlaik cīņās par iekļūšanu izslēgšanas mačos, bet "Rebels" ir viņu tiešie konkurenti uz trešo vietu. Pēc vakardien notikušās spēles un jaundienvidvelsiešu uzvaras "Waratahs" ir piecu punktu pārsvars, taču "Reds" vienībai vēl ir spēle rezervē un viņiem būs jātiekas ar turnīra pastarīti, "Western Force" vienību.

Jāatgādina, ka par Austrālijas "Super Rugby" turnīra regulārās sezonas uzvarētājiem ir kļuvuši Kanberas "Brumbies", jo savus tuvākos sekotājus, Kvīnslendas "Reds", viņi apsteidz par septiņiem punktiem. Pēdējā regulārās sezonas kārtā abas vienības, kuras jau arī ir garantējušas vietu izslēgšanas mačos, tiksies savā starpā.

Interesanti, ka "Brumbies" vienlaicīgi arī ir garantējusi vietu finālā, kamēr "Reds" būs jāpiedalās pārspēlēs, kur viņu pretinieki būs "Waratahs" vai "Rebels" vienības.

Covid-19 dēļ "Super Rugby" sezona 2020. gadā nevarēja notikt kā ierasts, tāpēc Austrālijas un Jaunzēlandes regbija savienības vienojās par savu komandu iekšējo turnīru rīkošanu. Par Jaunzēlandes "Super Rugby" 2020. gada sezonas čempioniem kļuva Kraistčērčas "Crusaders".

"Super Rugby AU"

#KomandaSUNZP
1.Brumbies760128
2.Reds741221
3.Waratahs840419
4.Rebels731314
5.Western Force70073

Izmantotie resursi:
https://super.rugby/superrugby/