Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2933, Did:0, useCase: 3

Strēlnieks: "Krievijas izlase nav labākajā sastāvā, citiem būs iespēja sevi parādīt"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Strēlnieks: "Krievijas izlase nav labākajā sastāvā, citiem būs iespēja sevi parādīt"
Jānis Strēlnieks. Foto: cskabasket.com

Latvijas izlases ilggadējais saspēles vadītājs un Maskavas CSKA jaunieguvums Jānis Strēlnieks krievu portālam atklāj, ka nevarēja atteikties no titulētā kluba piedāvājuma. Latvietis nav gatavs konkretizēt Krievijas izlases izredzes gaidāmajā Pasaules kausā.

31. augustā Ķīnā sāksies Pasaules kauss basketbolā. Reportieris latvietim pajautāja par Krievijas valstsvienību, kas palikusi bez vairākiem līderiem, tostarp nevarēs palīdzēt Aleksejs Šveds, Dmitrijs Kulagins un Timofejs Mozgovs.

"Daudzām izlasēm ir problēmas daudzo savainojumu dēļ. Nezinu, kāpēc kas tāds notiek tieši pirms Pasaules kausa, bet tas ir ļoti apbēdinoši. Krievijas izlasei tagad nav optimālākais sastāvs, taču šādā situācijā pārējiem spēlētājiem ir teicama iespēja parādīt, uz ko viņi ir spējīgi. Sarežģīti runāt par Krievijas komandas izredzēm. Paskatīsimies, sekosim līdzi spēlēm," teica mūsu basketbolists.

Kā jau ziņots, jūlijā latviešu basketbolists parakstīja kontraktu ar CSKA uz diviem gadiem, bet iepriekšējos spēlēja Grieķijas "Olympiokos" sastāvā.

"Man paveicās ka CSKA izvēlējās mani, nevis es izvēlējos šo komandu. Jo tu nevari pateikt "nē" tādam klubam kā CSKA. Tā ir tava iespēja, un es nevarēju noraidīt Maskavas kluba piedāvājumu," atklāja Jānis Strēlnieks. "Zinu, ka no CSKA gaida tikai pirmo vietu Eirolīgā un VTB Vienotajā līgā. Esmu gatavs spēlēt spiediena apstākļos. Ticiet man, jau spēlējot Grieķijā, izjutu lielu spiedienu. Bet tas tevi padara tikai labāku kā personību un kā cilvēku. Tas vienmēr ir labi."

Eirolīgas aizvadītajā regulārā sezonā CSKA ierindojās otrajā vietā, tomēr izslēgšanas spēlēs neviens nespēja apturēt Maskavas komandu. Krievijas čempionātā CSKA nav apturama jau kopš 2003. gada.

Izmantotie resursi:
rsport.ria.ru