Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Galviņš nespēlēja attieksmes dēļ, Žirū slikti darbojas aizsardzībā"

Agris Suveizda

Ābols: "Galviņš nespēlēja attieksmes dēļ, Žirū slikti darbojas aizsardzībā"
Bijušais "Dinamo" kapteinis Guntis Galviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Rīgas "Dinamo" šodien Kontinentālās hokeja līgas spēlē atzina Artūra Kuldas pārstāvētā Novosibirskas "Sibir" pārākumu (0:2) un piedzīvoja jau septīto zaudējumu pēc kārtas. "Dinamo" galvenā trenera vietas izpildītājs Artis Ābols uzskata, ka spēlētājiem ar pašatdevi nebija problēmu, taču pievīla momentu realizācija. Tāpat Ābols atklāja, kādēļ laukumā nedevās Aleksandrs Žirū un Guntis Galviņš.

"Skaidrs, ka mums vieglu spēļu vispār nemēdz būt, bet "Sibir" pie tam mājās bija zaudējusi divas spēles pēc kārtas. Tā kā bija skaidrs, ka ar noskaņošanos mājiniekiem problēmu nebūs - arī viņiem ir vajadzīgi punkti. Mūsu puišiem ar pašatdevi viss bija kārtībā, bet nerealizējām savus momentus. Prieks par vārtsargu, kurš aizvadīja pirmo pilno spēli KHL," pēc spēles teica Artis Ābols.

Maskavas "Spartak" treneris Fjodors Kanareikins teica, ka viņa komanda jau tagad gatavojas Cerības kausam un vētī sastāvu nākamajai sezonai. Uz jautājumu, vai "Dinamo" notiek identisks process, Ābols atbildēja negatīvi: "Vispār nevaru iedomāties, kas notiks nākamajā sezonā. Mans līgums beigsies pavasarī. Bet Cerības kausam gatavojamies." Tāpat Artis komentēja, kādēļ nespēlēja Aleksandrs Žirū un Guntis Galviņš: "Neapmierina Žirū spēle aizsardzībā. Skatījāmies "Sibir" maču ar "Donbass", un varu teikt, ka Doņeckas uzvara ar 5:2 absolūti neatbilda spēles gaitai.

Novosibirska izskatījās labāk, vienkārši Doņeckai bija cilvēki, kas prot realizēt momentus. Tāpēc gatavojāmies smagai un sarežģītai spēlei, bet Žirū aizsardzībā spēlē vāji. Savukārt Galviņš mūs neapmierina ar savu attieksmi. Vai speciāli gatavojām Gudļevski vai viņa likšana vārtos bija spontāns lēmums? Viņš Habarovskā spēlēja jauniešu komandas rindās un kopā ar Upīti palika mūs gaidīt līdz KHL spēlei. Par to, ka viņš spēlēs pret "Sibir", pateicu viņam vēl pirms izbraukšanas no Rīgas."

"Lieliski, ka beidzot uzvarējām savās mājās," teica "Sibir" galvenais treneris Dmitrijs Kvartaļnovs. "Līdzjutēji atnāca uz mūsu mājas spēļu sēriju, un divreiz neizdevās viņus iepriecināt. Šodien bija pēdējā mājas spēle regulārajā sezonā, un uzvarējām. Spēlējām diezgan labi, radījām daudz momentu, bet arī mums klibo realizācija." Kvartaļnovs preses konferencē atklāja, ka "Sibir" veikusi maiņas darījumu ar "Spartak" - "Sibir" ieguva centra uzbrucēju Oļegu Gubinu, bet pretējā virzienā devās cits uzbrucējs Viktors Bobrovs.

"Kā jau mājinieki, "Sibir" hokejisti spēli sāka ļoti aktīvi. Bet tas īsti nav attaisnojums, ka šodien atkal zaudējām," sacīja Kristers Gudļevskis. "Lai arī KHL līmenis ir augstāks par MHL, no spēles ātruma īsti nebaidījos. Šajā līgā viss notiek ļoti precīzi – precīzas piespēles, kombinācijas. Nedrīkst atslābt ne mirkli. Bieži vien viņi ļoti labi nosedza vārtu priekšu un bija grūti saskatīt metienus. Pirms spēles uztraukuma man nebija. Būtībā no manis īsti neko negaida, tāpēc arī izgāju ar vēsu galvu. Varu būt tikai ieguvējs par doto iespēju aizvadīt pilnu maču. Arī slikta pieredze ir pieredze.”

"Brīdī, kad viņi guva pirmos vārtus, vairāk centos saskatīt ripu. Uzreiz zaudējām arī otros vārtus. Metiens nebija slikts, bet tur es vairāk kļūdījos, varbūt vēl nav tās pieredzes. Tas bija tāds izaicinājums - savākties un turpināt spēli," Gudļevskis piebilda.

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

1 2 54 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +20 [+] [-]

, 2013-01-30 18:05, pirms 11 gadiem
Peter Bondra rakstīja: Galviņam ir pamatīgas problēmas ar galvu, iespējams psihiska novirze, laiks beigt šamam karjeru.
Šī sezona ir ļoti pateicīga diagnožu "uzstādīšanai".
Varbūt tieši tāpēc ir vērts būt iecietīgākiem. Jau bez vārdiem skaidrs...

  +3 [+] [-]

, 2013-01-30 18:07, pirms 11 gadiem
trakais_v17 rakstīja: Suveizdas kungs,nezinu cik tev tika apsolīts prēmijās no Savicka puses par DR popularizēšanu sc.com,tomēr savu izdzēsto komentāru ielikšu otreiz

Visa DR 2012/13 sezonas organizācija/sastāvs smagi sūkā.Salagas nožēlojamie.
Komentāru var izdzēst ne tikai konkrētā raksta autors.
Slēpts komentārs: Johnie
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-01-30 18:10, pirms 11 gadiem
tas arī ir viens no iemesliem kāpēc dinamo ir tadā di**ā jo daži jūtas kā lielas "zvaignzes", necīnas laukumā par visiem 100% un galviņam jau noteikti ir galvā sakāpis ka maz neliekas...... pa dirsu tādiem galviņveidīgajiem un no komandas ārā.
Slēpts komentārs: Number 0

  -1 [+] [-]

, 2013-01-30 18:13, pirms 11 gadiem
trakais_v17 rakstīja: cik man zināms,kādam kož acīs patiesība.

Kur tad paliek brīva cilvēka tiesības par savu viedokli?
SC jau sen sāk smakot, tāpāt kā 80% Latvijas mēdiju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2013-01-30 18:15, pirms 11 gadiem
trakais_v17 rakstīja: cik man zināms,kādam kož acīs patiesība.

Kur tad paliek brīva cilvēka tiesības par savu viedokli?
Nav stāsts par patiesību. Portāls pat ir ieinteresēts, ka nācija ņemās, perās un tai nav vienalga.

Dažkārt "ausi griež" verbālā "ķēzīšanās" ne-latviešu valodā.

  +3 [+] [-]

, 2013-01-30 18:16, pirms 11 gadiem
zanardi rakstīja: tas arī ir viens no iemesliem kāpēc dinamo ir tadā di**ā jo daži jūtas kā lielas "zvaignzes", necīnas laukumā par visiem 100% un galviņam jau noteikti ir galvā sakāpis ka maz neliekas...... pa dirsu tādiem galviņveidīgajiem un no komandas ārā.
Tas gan, ja nebūtu tāda Dinamo projekta, tad visticamāk, ka 70-80% no šī sastāva spēlētu BAČ vai Austrijas čempionātā....

 +24 [+] [-]

, 2013-01-30 18:16, pirms 11 gadiem
Protams, ka tikai Galviņam ir problēmas ar attieksmi, tas jau nekas, ka uz Daugaviņa rīkoto komandas saliedētības pasākumu atnāca 5 hokejisti! bet, jā, pie visa vainīgs Galviņš!

  +4 [+] [-]

, 2013-01-30 18:16, pirms 11 gadiem
trakais_v17 rakstīja: cik man zināms,kādam kož acīs patiesība.

Kur tad paliek brīva cilvēka tiesības par savu viedokli?
Demokrātija nenozīmē visatļautību.

  -1 [+] [-]

, 2013-01-30 18:18, pirms 11 gadiem
Galvinsh atstojs. Giroux acīmredzot vairs nav ieinteresēts nākamsezon spēlēt Rīgā. Nu lai vācas pie velna, no šitā zaudētāju sastāva maksimāli vajag atbrīvoties, lai nakamgad var normāli konkurēt ar vidusmēru komandām.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-30 18:19, pirms 11 gadiem
Galvinam skiet tiesam sakapis galva..pec veiksmigas pagajusas sezonas,laikam iedomajas nedaudz vairak no sevis neka reali ir..

  +4 [+] [-]

, 2013-01-30 18:23, pirms 11 gadiem
Agrilson rakstīja: Galvinam skiet tiesam sakapis galva..pec veiksmigas pagajusas sezonas,laikam iedomajas nedaudz vairak no sevis neka reali ir..
Nu Ozo bija prom, un ta bija Galvinja liela iespeja but galvenajam aizsargam, bet beigas vinsh pats sevi pamatiigi ir noracis.

  -2 [+] [-]

, 2013-01-30 18:25, pirms 11 gadiem
Manuprat uz nakamo sezonu no legionariem ir jaatstaj - Šehura un Žiru, bet par Džonsonu es vel nezinu.

  +4 [+] [-]

, 2013-01-30 18:26, pirms 11 gadiem
Starp citu, Koba Jass parakstījis līgumu ar Kladno līdz sezonas beigām, ziņo - Koba Jass podepsal smlouvu do konce sezony

"29.01.2013 -
Dvaadvacetiletý lotyšský reprezentant Koba Jass s Rytíři podepsal smlouvu do konce sezony. "

 +16 [+] [-]

, 2013-01-30 18:26, pirms 11 gadiem
a kā visi fanaoja par Galviņu pagajušajā sezonā!!!... Un tagad tie paši arī nodir.....
Nav labi tā darīt!

  +6 [+] [-]

, 2013-01-30 18:27, pirms 11 gadiem
Ļoti vēlos lasīt Galviņa, Žirū, un Gudļevska komentārus. Vnk, lai puikas pasaka, ko šobrīd domā un kā varētu uzlabot savu spēli. Gudļevskis man liekas, ok, malacis. Spēli neiegāza.
Te lasot komentārus, liekas, ka vismaz puse piestrādā par RD psihoterapeitiem...

  +2 [+] [-]

, 2013-01-30 18:30, pirms 11 gadiem
krkr rakstīja: Ļoti vēlos lasīt Galviņa, Žirū, un Gudļevska komentārus. Vnk, lai puikas pasaka, ko šobrīd domā un kā varētu uzlabot savu spēli. Gudļevskis man liekas, ok, malacis. Spēli neiegāza.
Te lasot komentārus, liekas, ka vismaz puse piestrādā par RD psihoterapeitiem...
P.S. Gudlevskis savu komentaru par speli jau ir sniedzis. Vajag kartigak rakstu izlasiit.

  +2 [+] [-]

, 2013-01-30 18:30, pirms 11 gadiem
Aksel,tapec jau saka,ka Galvins palaida garam iespeju..vadiba tak pec pagajusas sezonas lika savu karti uz Gunti..ka neka vienam no pirmajiem piedavaja ligumu..un gan jau ne to mazako.. Ps.par Dzonsonu manuprat nav divu domu,jalauj Dzeimijam veiksmi pameklet kaut kur citur..

  -3 [+] [-]

, 2013-01-30 18:31, pirms 11 gadiem
Merters rakstīja: a kā visi fanaoja par Galviņu pagajušajā sezonā!!!... Un tagad tie paši arī nodir.....
Nav labi tā darīt!
Pagajushaja sezona bija Ozo, es personiigi par Galvinju neesmu nekad fanojis.
Slēpts komentārs: murziks

  +5 [+] [-]

, 2013-01-30 18:32, pirms 11 gadiem
Merters rakstīja: a kā visi fanaoja par Galviņu pagajušajā sezonā!!!... Un tagad tie paši arī nodir.....
Nav labi tā darīt!
Labāk būtu zākāk pagājušajā sezonā, bet šajā fanot?

  +3 [+] [-]

, 2013-01-30 18:32, pirms 11 gadiem
Neredzu par ko īpaši satraukties.Autsaideriem autsaideru liktenis un uzvaras pa retam un tie tad ir lieli svētki.Jau pirms Ziemassvētkiem rakstīju,lai leģionārus atlaiž un dod spēlēt saviem puikām.Uz to pusi iet ,tikai lēni un daudz neglītākā formā.Izrādās ,pēkšņi Žiru neprot spēlēt aizsardzībā,Telkvistam "nedziedināma" trauma.Kāpēc nevar godīgi pateikt paldies,jo uzdevums nav izpildīts un tagad dosim spēlēt jaunajiem vietējiem.Jāizdomā kaut kādi truli iemesli.Komanda šobrīd sapuvusi un ap komandu tādēļ arī jūtama puvuma smaka. Cerams, ka vasarā šo Dinamo stalli iztīrīs un ļoti ceru,ka to darīs no pašas augšas.Kā Lipmaņa kungs tos Dinamo vadošos kadrus nosauca?Un pareizi nosauca!!!

  -1 [+] [-]

, 2013-01-30 18:33, pirms 11 gadiem
Nu...
Nedomaju ka zaudejums vairs tik daudz ko izskir...
Prieks par Gudlevski
Ja pabeigs sezonu vrbut LAT bus nr2!

  -1 [+] [-]

, 2013-01-30 18:33, pirms 11 gadiem
Agrilson rakstīja: Aksel,tapec jau saka,ka Galvins palaida garam iespeju..vadiba tak pec pagajusas sezonas lika savu karti uz Gunti..ka neka vienam no pirmajiem piedavaja ligumu..un gan jau ne to mazako.. Ps.par Dzonsonu manuprat nav divu domu,jalauj Dzeimijam veiksmi pameklet kaut kur citur..
Bet Sēhuru un Ziru gan vajadzetu atstat.
Bet par Galvinju vajadzetu stipri padomat vai maz RD vinsh ir vajadzigs. CHalim smagi sakapis galva + uz laukuma vinsh gazh baigos meslus.

  +5 [+] [-]

, 2013-01-30 18:35, pirms 11 gadiem
Par Galviņu var jau teikt, ka viņš tāds un šitāds, bet tam puisim ir kas tāds, kas LV hokejā ir nedaudziem - nenormāla vēlme uzvarēt.

  -4 [+] [-]

, 2013-01-30 18:36, pirms 11 gadiem
modriitis rakstīja: Par Galviņu var jau teikt, ka viņš tāds un šitāds, bet tam puisim ir kas tāds, kas LV hokejā ir nedaudziem - nenormāla vēlme uzvarēt.
Gan jau tu gribeji teikt ka vinjam ir nenormala velme sataisiit baigos sudus uz laukuma.

  +1 [+] [-]

, 2013-01-30 18:40, pirms 11 gadiem
trakais_v17 rakstīja: cik man zināms,kādam kož acīs patiesība.

Kur tad paliek brīva cilvēka tiesības par savu viedokli?
Viedoklis var būt vienmēr, cita lieta par tā izpaušanu publiskajā vidē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-01-30 19:00, pirms 11 gadiem
'Dinamo vadībai vajadzētu veikt šādus soļus:
1. Atstāt vai sameklēt citu treneri, lai laicīgi varētu sagatavoties nākošajai sezonai, savādāk atkal tiks paņemti spēlētāji bez galvenā trenera ziņas (varbūt tā notiks tāpat)
2. Ja Rīga netiek tālāk nosēdināt vai atlaist tos, kurus nevēlas redzēt
3. Vajag izveidot normālu vadības, menedžera, treneru kolektīvu, kuri domā un dara vienā "valodā"
Ja nekas tamlīdzīgs nenotiek, vai tuvākajā laikā nenotiks, tad atkal būs vienas sezonas Dinamo, kurš varbūt tiks izslēgšanas spēlēs.
Beidzot ir jāsāk veidot KOMANDA.
P.S. UN JĀVIENOJAS, KO, KURŠ, KAD TEIKS MĒDIJIEM, savādāk Dinamo ir tāda Rīgas cirka klaunu komanda, par kuriem smejas tikai vienu reizi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 54 komentāri