Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Yugra" pirms spēles pret "Dinamo" turpina uzvaru sēriju; Masaļskis rezervē

Andrejs Siliņš

"Yugra" pirms spēles pret "Dinamo" turpina uzvaru sēriju; Masaļskis rezervē
"Yugra" vārtsargs šodienas mačā Mihails Birjukovs
Foto: championat.ru

Pirmdien trešo uzvaru pēc kārtas Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) izcīnīja Hantimansijskas "Yugra" vienība, ko pārstāv arī Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis. Šoreiz "Yugra" savā laukumā ar 2:0 uzveica Austrumu konferences pastarīti Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Pagājušonedēļ izbraukumos uzveikusi spēcīgās Magņitogorskas "Metallurg" un Omskas "Avangard", šo nedēļu "Yugra" sāka ar spēli mājās pret vienu no līgas pastarītēm "Avtomobilist". Mājiniekiem netraucēja mazākums, lai 12. minūtē Ivans Hļincevs izvirzītu tos vadībā. Otrās trešdaļas viducī Dmitrijs Altarevs pārsvaru dubultoja - 2:0. Lai arī visā mačā kopumā "Avto" vairāk uzbruka vārtiem, Mihails Birjukovs "Yugra" vārtos tā arī palika nepārspēts.

Edgars Masaļskis jau trešo spēli pēc kārtas noskatījās no rezervistu soliņa. Šajā laikā "Yugra" nav zaudējusi, izcīnot jau trīs panākumus pēc kārtas, bet janvārī komanda izcīnīja sešas uzvaras deviņos mačos. Pēc vienas dienas atpūtas Hantimansijskā ciemosies Rīgas "Dinamo", mēģinot pārtraukt "Yugra" uzsākto uzvaru sēriju.

Pateicoties šodienas uzvarai, "Yugra" Austrumu tabulā apsteidza "Amur" un notvēra "Avangard" - abām pa 72 sakrātiem punktiem un sestā/septītā vieta tabulā.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-01-30 17:57, pirms 12 gadiem
Edža ir Jučera līmeni,jēga nekāda mums no viņa nebus

  +1 [+] [-]

, 2012-01-30 17:57, pirms 12 gadiem
dinamo sagraus Yugru.

  +3 [+] [-]

, 2012-01-30 18:11, pirms 12 gadiem
BHZ rakstīja: Edža ir Jučera līmeni,jēga nekāda mums no viņa nebus
tev smadzeņu trices cik jau bijušas?