Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābols: "1.perioda otrā puse bija "Dinamo" sliktākais sniegums visā sezonā"

Rolands Eliņš

Ābols: "1.perioda otrā puse bija "Dinamo" sliktākais sniegums visā sezonā"
Artis Ābols
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Pēc spēles starp Rīgas „Dinamo” un Bratislavas „Slovan” pārdomās par maču dalījās abu komandu galvenie treneri. Artis Ābols netaupīja kritiku savas komandas parādītajam sniegumam, it īpaši izceļot pirmo periodu, savukārt Rostislavs Čada atzina, ka vārtsarga Jaroslava Janusa veiksmīgais sniegums ļāvis viņa komandai spēlēt daudz drošāk.

„Dinamo” galvenais treneris Artis Ābols atzina, ka spēles pirmās 10 minūtes bijušas tīri tā neko, taču par turpmāko viņš tik saudzīgs nebija: „Pirmās trešdaļas otrā puse bija sliktākais mūsu sniegums visas sezonas laikā, tā bija kā necieņa pret skatītājiem. Turpinājumā gan sākām spēlēt nedaudz labāk, taču palikām bez Kristapa Sotnieka, un nācās spēlēt ar pieciem aizsargiem.”

Ābols arī novērtēja „Slovan” labo sniegumu aizsardzībā, kā arī vieus vārtsarga Jaroslava Janusa veiksmīgo spēli. Lai arī mača beigās „Dinamo” bija vairākas labas iespējas, tās palika neizmantotas, ko Ābols raksturoja īsi: „Izlieto ūdeni vairs nesasmēlām.”

Ābolam arī tika uzdots provokatīvs jautājums par tiesnešu darbību, taču viņš ne mirkli nešauboties noraidīja, ka viņam ir jelkādas pretenzijas pret tiesāšanu šajā mačā.

„Slovan” komandas galvenais treneris Rostislavs Čada norādīja, ka bija vērojama agresīva uzbrukuma spēle abu komandu izpildījumā: „Visu maču bijām sekmīgi aizsardzībā, tāpat man jāpasakās vārtsargam, kura darbība ļāva mums spēlēt ar „Dinamo” uzbrukuma hokeju. Spējām uzbrukt un radījām ļoti daudzas vārtu gūšanas iespējas.”

„Slovan” treneris arī atzina, ka hokejā ir normāli, ka rezultāts neatbilst spēles gaitai, taču konkrēti uz šo spēli viņš to izvairījās attiecināt. Savukārt par Miroslava Šatana iespēlēšanu trešajā maiņā Čada izteicās, ka katrai komandai nepieciešami vairāki spēcīgi uzbrucēju trijnieki, un, pavērojot statistiku, Šatana spēles laiks tik un tā būs starp lielākajiem komandā (17:06 minūtes, ceturtais ilgākais starp uzbrucējiem).

  -1 [+] [-]

, 2013-12-29 19:53, pirms 10 gadiem
pag pag sezona vel nav gala xD

  +4 [+] [-]

, 2013-12-29 19:57, pirms 10 gadiem
Šansi jau bija, ja kādus pāris ieliktu tad nebūtu tik traki bijis, bet cik tas pats Indrašis aizlika garām šodien? Nebij mūsu diena.

  +3 [+] [-]

, 2013-12-29 20:04, pirms 10 gadiem
Nu jā,tas bija kaut kas...sāka spēlēt no otrās trešdaļas,gandrīz vidus...šeit nu jāpiekrīt komentētājiem,ka veiksme jānopelna...tiesneši - kārtējais vājprāts!

  -2 [+] [-]

, 2013-12-29 20:07, pirms 10 gadiem
Laikam būs bijuši ļoti naski, svētkus svinot. Divas spēles...uz trešo vajadzētu atgūt saprašanu. Ufā dzestrs, tas palīdz.

  +4 [+] [-]

, 2013-12-29 20:14, pirms 10 gadiem
Kopā ar Džonsonu komandā izskatās ir atgriezies pagājušās sezonas neveiksminieku gars.

  +5 [+] [-]

, 2013-12-29 20:21, pirms 10 gadiem
Taisni pēc spēles iedomājos, ka kāds trollīts vainos Džonsonu pie neveiksmēm, redz ienāc sportacentrā, tālu nav jāmeklē!

Dinamo nīdējiem veiksmīgs vecā gada noslēgums!

Bet šā vai tā visiem Laimīgu Jauno gadu un vēl nebijušus panākumus mums visiem!!!

  +3 [+] [-]

, 2013-12-29 20:34, pirms 10 gadiem
Spēle jau bija skatāma.Visus tāpat nekad neuzvarēs, turklāt tagad ir skaidrs kur jāpieliek. Izbrīna vienīgi Slovan vieta tabulā, redzot ko viņi dara laukumā (jo sevišķi vārtusargs)!

  -2 [+] [-]

, 2013-12-29 20:47, pirms 10 gadiem
Sējēja kungam sezonas sākumā vajadzēja padomāt no kā komplektēt komandu.Tagad varēs turpināt spēlēt ar trim maiņām atlikušo sezonu.Visas komandas tikai tagad sāk ieskrieties.

  -2 [+] [-]

, 2013-12-29 20:58, pirms 10 gadiem
Pats biju spēlē,normāli nospēleja 1tre. 8-10 min un 3tre.Pārējo laiku slidoja it kā būtu Ziemassvētkos rosolu pārēdušies.Šitie bija jāņem,no malas SLOVAN izskatijās ka puse sastāva ir tēviņi ar lieko svaru,kam grūti paslidot.Mūsējie šo uzvaru viņiem šodien uzdāvināja.Es ceru ,ka mūsējie tālāk par play-off pirmo kārtu netiks,jo šogad ir diezgan grūta grupa PČ,KĀ prakse pierāda divos turnīros mums spēka nepietiks.Nezinu,kā citi bet es nemainītu Kolhoza līgas otro kārtu pret 1.DIVĪZIJU PČ.Dinamo šodien ir ,bet rīt var nebūt.Bet izlase būs vienmēr.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-29 20:58, pirms 10 gadiem
Aivitos0077 rakstīja: Taisni pēc spēles iedomājos, ka kāds trollīts vainos Džonsonu pie neveiksmēm, redz ienāc sportacentrā, tālu nav jāmeklē!
Vainot pie zaudējuma viņu droši vien nevajag, bet fiziskā forma viņam šobrīd nav tā labākā, to var pamanīt.

     [+] [-]

, 2013-12-29 21:29, pirms 10 gadiem
zzk rakstīja: Vainot pie zaudējuma viņu droši vien nevajag, bet fiziskā forma viņam šobrīd nav tā labākā, to var pamanīt.
Tas jau protams, ko var gribēt, ja nav spēļu prakses,šķiet Ābols to saprata un vienalga deva labu spēles laiku, lai gan viņš nerādīja to spēli, ko visi gaida.

  +2 [+] [-]

, 2013-12-29 21:43, pirms 10 gadiem
cookro rakstīja: Pats biju spēlē,normāli nospēleja 1tre. 8-10 min un 3tre.Pārējo laiku slidoja it kā būtu Ziemassvētkos rosolu pārēdušies.Šitie bija jāņem,no malas SLOVAN izskatijās ka puse sastāva ir tēviņi ar lieko svaru,kam grūti paslidot.Mūsējie šo uzvaru viņiem šodien uzdāvināja.Es ceru ,ka mūsējie tālāk par play-off pirmo kārtu netiks,jo šogad ir diezgan grūta grupa PČ,KĀ prakse pierāda divos turnīros mums spēka nepietiks.Nezinu,kā citi bet es nemainītu Kolhoza līgas otro kārtu pret 1.DIVĪZIJU PČ.Dinamo šodien ir ,bet rīt var nebūt.Bet izlase būs vienmēr.
Prātīgi runā. No otras puses, RD vairs īsti nav izlases bāzes klubs, arī mūsējie, kas tur spēlē, ir tikai statisti (ar retiem izņēmumiem). Aizsargi nepagurs, uzbrucēji parādās laukumā epizodiski, kā jau 3-4 maiņai pieklājas.
P.S
Nav škrobe, ka par tādu slidināšanos vēl jāatpogā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-12-29 22:00, pirms 10 gadiem
9thGOLD4RUSSIA rakstīja: Beidzot čaļi spēlē savu hokeju!
ej izmazgā biksētes, vai jau paspēji

  -1 [+] [-]

, 2013-12-29 22:01, pirms 10 gadiem
purva_velns rakstīja: Prātīgi runā. No otras puses, RD vairs īsti nav izlases bāzes klubs, arī mūsējie, kas tur spēlē, ir tikai statisti (ar retiem izņēmumiem). Aizsargi nepagurs, uzbrucēji parādās laukumā epizodiski, kā jau 3-4 maiņai pieklājas.
P.S
Nav škrobe, ka par tādu slidināšanos vēl jāatpogā?
Lasot tavu komentāru tā aizdomājos "Pie velna tev taisnība" no mūsējiem šā vai tā neviens nemet iekšā , izņemot Indraši un Ozoliņu..

  -3 [+] [-]

, 2013-12-29 22:22, pirms 10 gadiem
lēnām tuvojamies 8vietai

  +1 [+] [-]

, 2013-12-29 23:46, pirms 10 gadiem
Kadirovu vajadzētu izkastrēt. TĀ TIESĀT, VAJAG MĀCĒT((

  +1 [+] [-]

, 2013-12-30 00:42, pirms 10 gadiem
Neesmu tiesnešu nīdējs - turklāt ilgu laiku nebija nekādas vajadzības pēc tā, jo tiesāšana bija līmenī, bet nu šoreiz šajā ziņā bija vājprāts! Nez kāpēc jau pēc Kadirsova nosaukšanas spēles sākumā kaut ko nelabi sametās, bet nu nomierināju sevi, sak, nav ko te... Izrādījās, velna pirksts arī nostrādāja. Ceru, ka šis pāris tiks izanalizēts KHL (laikam jau naivi cerēt...), un tiks dotas mācības.
Protams, negribu apgalvot, ka mūsējie zaudēja tikai un vienīgi tiesnešu dēļ. Protams, paši savārīja sūdus 1.p. otrajā un 2.p. pirmajā pusē, kad spēlēja kā mazi amatieri, kļūdu bija vairāk nekā precīzu piespēļu. Taču spēles otrajā pusē mūsējie ņēmās, cīnījās, neziedoja sevi, bet - neveicās... Te štanga, te kas cits, bet ripa spītīgi negāja vārtos. Protams, lielisks bija arī pretinieku vārtsargs, bet nu - teikšu tā, ka šodien, spēli summējot, mūsējie tomēr bija pelnījuši uzvaru ar visiem 3 punktiem. Taču citi spēki parūpējās par to, lai tā nenotiktu...
Iepriekš sezonas laikā nevarējām īpaši žēloties par Fortūnas trūkumu (ja nu atsevišķos mačos), dažreiz viņa pat piespēlēja, tādēļ izvēlos labāk nedomāt par to, ka viņa mūs aizmirsusi, bet gan par to, ka varbūt piemigusi... Un ceru, ka mūsu hokejistu spēlēšana 3. periodā līdz nākamajam mačam viņu arī pamodinās. Jo šodien bijām pelnījuši kaut ko vairāk.

     [+] [-]

, 2013-12-30 08:43, pirms 10 gadiem
Ar tádu spéli átri sabruks iekrátá punktu rezerve.Pártraukumi mums nenák par labu,bet péc olimpiádes vél var bút chetras izshkiroshas spéles.

     [+] [-]

, 2013-12-30 09:07, pirms 10 gadiem
alguns rakstīja: Ar tádu spéli átri sabruks iekrátá punktu rezerve.Pártraukumi mums nenák par labu,bet péc olimpiádes vél var bút chetras izshkiroshas spéles.
Tu jau vienreiz prognozēji, ka RD pirms jaunā gada būs knapi 8nieka robežās. Redzi, ka ar prognozēm galīgi nevedās
Šādi pārtraukumi nevienai komandai regulārajā sezonā nenāk par labu, RD tas ir īpaši jūtams.