Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Bennam 1+2, "Stars" 50 sekundes līdz pamatlaika beigām izglābj punktu

Bennam 1+2, "Stars" 50 sekundes līdz pamatlaika beigām izglābj punktu
Robijs Fabri cīņā ar Džeimiju Bennu
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā sesto uzvaru pēdējās septiņās spēlēs izcīnīja Sentluisas "Blues", kas savā laukumā pagarinājumā pārspēja Dalasas "Stars" (4:3).

Sentluisas "Blues" otrās trešdaļas sākumā ieguva divu vārtu pārsvaru. Vispirms 14. minūtē Robijs Fabri noslēdza meistarīgu pretuzbrukumu (1:0), bet 25. minūtē Alekss Pjetrandželo bija izveicīgākais cīņā vārtu priekšā pēc tam, kad Anti Niemi neizdevās nofiksēt ripu (2:0).

Savukārt Dalasas "Stars" trešā perioda sākumā jau bija panākusi izlīdzinājumu. 37. minūtē pirmo ripu atspēlēja Džeimijs Olesjaks, kurš eleganti izrēķinājās ar aizsargu un pārspēja Džeiku Allenu (1:2), bet 42. minūtē Džeimijs Benns vairākumā meta precīzi no iemetiena apļa (2:2).

Septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām Davids Perrons atjaunoja "Blues" vadību (3:2), taču Dalasa arī šoreiz prata atspēlēties. "Stars" mača izskaņā noņēma vārtsargu, un Olesjaks 50 sekundes līdz pamatlaika beigām ar tālu metienu izrāva neizšķirtu (3:3). Pagarinājuma ceturtajā minūtē Vladimirs Tarasenko svaru kausus gan nosvēra "Blues" labā (4:3). Kamēr Dalasai ar vārtiem un divām piespēlēm izcēlās Benns, uzvarētājiem vienīgais ar vairāk nekā vienu punktu bija Jori Lehtere (0+2).

Pagarinājumā uzvarēja arī Ņujorkas "Islanders", kas, pateicoties Tomasa Hikija vārtiem no tuvas distances, pārspēja Kalgari "Flames" (2:1). Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās Džons Tavaress. "Islanders" pārtrauca divu zaudējumu sēriju.

SpēleRez
Islanders – Flames2:1 P
Blues – Stars4:3 P

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


, 2016-11-29 13:11, pirms 7 gadiem
paveroju ka pedeja laika baigi daudz nelzskirti.totistiem bedigi.
, 2016-11-29 17:23, pirms 7 gadiem
Jā,es piemēram uzliku uz Maskavas Dinamo pret Cska. Čekoju,čekoju,un tad bang Cska 4 vai 6sek pirms beigām izlīdzina. ;(
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix
5

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).
"Rangers" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Kraideram hat-trick, četri vārti 3. periodā ieved ''Rangers'' konferences finālā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par pirmo Austrumu konferences finālisti Stenlija kausa izcīņā kļuvusi Ņujorkas ''Rangers'', kas trešajā periodā guva četrus vārtus un apspēlēja Karolīnas ''Hurricanes'' ar 5:3, triumfējot arī sērijā ar 4-2.