Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Ozolnieki" bullīšos sagādā "SMScredit.lv" pirmo zaudējumu

Andrejs Siliņš

"Ozolnieki" bullīšos sagādā "SMScredit.lv" pirmo zaudējumu
Artis Ābols
Foto: Aigars Prūsis

Sestdien Latvijas hokeja čempionāta centrālajā spēlē "Ozo" ledus hallē "Ozolnieki/Monarch" ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienu sērijā apspēlēja sīvos allaž konkurentus "SMScredit.lv" no Rīgas, kuriem tā bija pirmā neveiksme sezonā.

Rīdzinieki pirmie izvirzījās vadībā, kad Vladimirs Mamonovs izmantoja Ronalda Cinka un Oļega Sorokina piespēles, panākot 1:0 otrās trešdaļas 14. minūtē. Viktors Lobačovs pēdējās trešdaļas sākumā izlīdzināja, savukārt Artis Ābols nepilnas septiņas minūtes vēlāk jau izvirzīja vadībā mājiniekus - 2:1.

11 sekundes pirms spēles beigām "SMScredit.lv" tomēr vēlreiz panāca līdzsvaru uz rezultāta tablo - pēc Sorokina piespēles izcēlās Toms Bluks. Atlikušajās sekundēs neko vairs izmainīt komandas nespēja, un sekoja pēcspēles metieni. Cinks savā mēģinājumā nebija precīzs, bet Aigars Cipruss gan - "Ozolnieki/Monarch" svinēja uzvaru ar 3:2.

Tā bija "Ozolnieku" komandas otrā uzvara divos mačos, bet "SMScredit.lv" piedzīvoja pirmo neveiksmi piecās spēlēs šosezon. Neraugoties uz to, rīdzinieki saglabā līderpozīcijas, jo ir viena no divām komandām, kas aizvadījusi visvairāk (5) spēles.

Otra ir "Rīga 96", kas šodien ar 6:5 "Volvo" ledus hallē pārspēja "Rīga/Prizma II", tiekot pie pirmās uzvaras jaunajā sezonā. Uzvarētāju rindās Rodrigo Ābols savāca četrus punktus (1+3).

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-09-29 20:51, pirms 12 gadiem
Arta Ābola dēls gadījumā šodien Sk Rīga sastāvā nesavāca 1+3?

     [+] [-]

, 2012-09-29 21:03, pirms 12 gadiem
Kornilovs sodien neko interesantu nesastradaja?

  -2 [+] [-]

, 2012-09-29 21:14, pirms 12 gadiem
GhettoZenzejs rakstīja: Arta Ābola dēls gadījumā šodien Sk Rīga sastāvā nesavāca 1+3?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-09-29 22:54, pirms 12 gadiem
crik rakstīja: Kapec tu smejes? Arta Abola dels spele Riga 17
savi iemesli