Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

"Rīga" atspēlējas no 0:3 un izcīna piekto vietu Pasaules kausā

"Rīga" atspēlējas no 0:3 un izcīna piekto vietu Pasaules kausā
Foto: MHL

"Rīgas" hokejisti šodien ar uzvaru noslēguši dalību Pasaules kausa izcīņā jauniešu komandām. Spēlē par piekto vietu "Rīga" ar 5:3 pārspēja Somijas TPS.

Pasaules kausa izcīņu jauniešu komandām "Rīga" sāka ar diviem zaudējumiem. Pirmajā spēlē rīdzinieki ar 1:3 piekāpās Jekaterinburgas "Avto", bet pēc tam ar 2:3 atzina arī Čikāgas "Steel" pārākumu. Aizvakar "Rīga" ar 3:2 pēcspēles metienos pārspēja Kazahstānas "Sneznye Barsy", tomēr pusfinālā neiekļuva, kas nozīmēja, ka šodien spēlē par piekto vietu bija jāsacenšas ar Somijas komandu TPS.

Spēles sākums labāks izdevās somiem, kuri pēc pirmajām 20 minūtēm izvirzījās vadībā ar 3:0. "Rīga" gan nepadevās un otrā perioda vidū sāka atspēlēties. Pirms trešās trešdaļas rezultāts bija jau 2:3, bet pēdējā perioda sākumā Artūrs Bušs un Uvis Balinskis panāca jau 4:3 "Rīgas" labā. Uzbrucējam Bušam šodien divi vārti un viena piespēle, bet aizsargs Balinskis izcēlās ar vieniem vārtiem un četrām piespēlēm. Balinska kontā arī 11 metieni pa vārtiem.

"Rīgas" komanda uzvarēja ar 5:3, izcīnot piekto vietu Pasaules kausā. Krievijas Jaunatnes hokeja līgas jaunā sezona "Rīgai" sāksies 5. septembrī, kad savā laukumā rīdzinieki uzņems Maskavas "Krasnaya Armiya".

"Rīgas" sastāvs Pasaules kausa izcīņā

Vārtsargi: Gustavs Grigals, Salvis Balandīns.
Aizsargi: Kristaps Jakobsons, Roberts Kaļķis, Uvis Balinskis, Kirils Mitrofanovs, Pauls Svars, Aleksandrs Smirnovs, Aleksejs Popovs, Kristaps Zīle, Rimants Zeilis, Eduards Hugo Jansons.
Uzbrucēji: Artūrs Bušs, Jevgeņijs Turēvičs, Emīls Ezītis, Oļegs Šišļaņņikovs, Vladislavs Vulkanovs, Reinis Lejnieks, Erlends Kļaviņš, Roberts Baranovskis, Artjoms Pankevičs, Aleksandrs Visockis, Kirils Galoha, Gatis Sprukts,Frenks Razgals.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

     [+] [-]

, 2015-08-29 20:33, pirms 9 gadiem
Vīri ar raksturu! Apsveicami!