Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: "Dinamo" hokejisti favorītu lomā pret Čehijas "Lev"

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: "Dinamo" hokejisti favorītu lomā pret Čehijas "Lev"
Marsels Hosa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Pēc izlašu un svētku vai vienkārši izlašu svētku pārtraukuma šodien savu dalību Kontinentālajā hokeja līgā atsāks Rīgas „Dinamo”, kura Arēnā Rīga uzņems vienu no sīvākajiem konkurentiem Rietumu konferencē Prāgas „Lev”. Spēles sākums 17:00.

„Lev” un „Dinamo” šobrīd šķir trīs punkti, par kuriem, tuvojoties regulārās sezonas beigām, jāsāk lēnām piedomāt. „Lev” gan aizvadījusi vienu spēli vairāk, taču veselas četras spēles vairāk nekā Rīgai ir trešās un ceturtās vietas šā brīža īpašniecēm „Donbass” un CSKA, līdz ar to jau pāris uzvaras var rīdziniekus iecelt konferences trijniekā.

Bukmeikeru vērtējumā „Dinamo” šodienas uzvara ir ja ne pašsaprotama, tad paredzama, jo koeficents uz tās panākumu ir 1,90, kamēr „Lev” izredzes novērtētas ar augsto 3,45. „Lev” pēdējās divas spēles pirms pauzes gan izvērtās pietiekami iespaidīgas, jo ar kopējo vārtu attiecību 10:0 tika sasistas CSKA un „Slovan”, bet pēdējo piecu spēļu pamatlaikos ielaisti tikai četri vārti.

Ar sauso spēli kabatā šodienas maču uzsāks arī „Dinamo”, kura ar 2:0 pieveica Čeļabinskas „Traktor”, tiesa, iepriekšējās spēlēs bija novērojama jau daudz rezultatīvāka spēle gan „Dinamo”, gan tās pretinieku izpildījumā. Koeficents uz to, ka šodienas spēlē abas komandas gūs vismaz piecus vārtus, ir 1,94, bet sešu gūtu vārtu gadījumā var iegūt pat likmi pareizinātu ar koeficentu 2,95.

Savukārt, ja atkal tiks sagaidīta vienas vai otras komandas sausā spēle, ko abu klubu vārtsargi jau pierādījuši, ka spēj izdarīt, iespējams noriskēt ar koeficentu 4,60. Galu galā, gan „Lev”, gan „Dinamo” ir starp līgas labākajām aizsardzības komandām („Lev” vidēji mačā ielaidusi 2,05, bet „Dinamo” 2,02 vārtus).

Statistika arī rāda, ka „Lev” vispārliecinošāk darbojas spēles vidū, proti, otrajā periodā, kad tā šosezon zaudējusi tikai septiņas reizes no 37 un kopā savākusi vārtu attiecību 43:21. „Dinamo” savukārt vairumu savu vārtu gūst pirmajā un trešajā periodā, kas paver iespējas likmei par „Lev” uzvaru otrajā periodā ar koeficentu 3,45. Bet iespēja, ka „Dinamo”, kura otrajos periodos ielaidusi teju pusi (28) savu sezonas vārtu, paliks sausā, ir 2,35.

Spēli šodien (15:00) aizvadīs arī Artūrs Kulda, kura „Salavat Julaev” sagaida patiešām nopietns pārbaudījums Sanktpēterburgas SKA izskatā. Kuldas kluba izredzes viesos sakaut varenos pretiniekus vērtētas kā samērā niecīgas (koeficents 4,55), taču SKA pēdējās piecās spēlēs tikai vienreiz uzvarējusi pamatlaikā. Zaudējumi gan piedzīvoti pret līgas līdervienībām (CSKA, Magņitogorsku un Rīgas „Dinamo”), taču arī vienīgā uzvara pret nebūt ne vareno grandu „Severstaļ” nenāca viegli (2:1). Savukārt Ufa kā Austrumu konferences pirmā četrinieka pārstāve noteikti var pacīnīties pret pretiniekiem kā līdzīgs ar līdzīgu, un šajā gadījumā noteikti vērts izmantot likmes uz „Salavat Julaev” uzvaru, ieskaitot papildlaiku (3,05) un pat „Double Chance” (2,25).

     [+] [-]

, 2013-12-28 13:27, pirms 10 gadiem
Nu nez'.... koefs jau nu kaut kāds baigi labais priekš LEV zinot to, ka RD LEV vēl nekad nav vinnējis! Čehiem ir laba komanda un muma ar čehiem diez ko labi neiet vai tā būtu izlase vai klubs tapēc jājautā kur pamats tādam optimismam RD sakarā (tikai 3,45 uz LEV uzvaru) zinot vēl to kā Lev pēdējās spēlēs spēlē? Unibet grib ļaut tautai uz Jaungadu nopelnīt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja