Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" bez Pujaca atgūst Austrumu līdervienības statusu

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

"Avangard" bez Pujaca atgūst Austrumu līdervienības statusu
Georgijs Pujacs
Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas mačā Latvijas aizsarga Georgija Pujaca pārstāvētais Omskas "Avangard" savā laukumā pieveica Ņižņijnovgorodas "Torpedo" (1:0) un izvirzījās Austrumu konferences vadībā. Savukārt izbraukuma mačos zaudējumu piedzīvoja Miķeļa Rēdliha "Lokomotiv" (0:2), bet pie panākuma tika Sanda Ozoliņa "Atlant" (5:3), Artūra Kuldas "Sibir" (2:0) un Mārtiņa Cipuļa "Lev" (4:2).

Omskas "Avangard" - Ņižņijnovgorodas "Torpedo"

Spēles pirmajā pusē notika līdzvērtīga spēkošanās, bet 31. minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Krievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Perežogins (1:0). Noslēguma trešdaļā viesi izdarīja varenu spiedienu, tomēr mājinieki sekmīgi aizsargājās, un rezultāts vairs nemainījās.

Georgijs Pujacs jau otro reizi pēc kārtas nebija pieteikts spēlei, jo galvenais treneris leģionāru kvotas ietvaros deva priekšroku citiem viesspēlētājiem. Uzvarot šajā spēlē, Omskas "Avangard" ar 39 spēlēs izcīnītiem 80 punktiem atguva 1. vietu KHL Austrumu konferencē.

Astanas "Barys" - Jaroslavļas "Lokomotiv"

Kopumā līdzīgajos pirmajos divos periodos savus momentus labāk realizēja mājinieki (2:0). Noslēguma perioda pirmajā pusē mājinieki aizgāja aizsardzībā, bet jaroslavļieši izmisīgi centās panākt sev labvēlīgu rezultātu, savukārt turpinājumā astaniešiem ar prettriecieniem izdevās ierobežot viesu centienus, un spēle noslēdzās ar "Barys" uzvaru (2:0).

Miķelis Rēdlihs laukumā pavadīja 7 minūtes un 10 sekundes, kas bija ceturtais mazākais spēles laiks no laukumā izgājušajiem šajā mačā. "Lokomotiv" ar 38 spēlēs izcīnītiem 70 punktiem KHL Rietumu konferencē ieņem otro vietu.

Jekaterinburgas "Avtomobilist" - Novosibirskas "Sibir"

Pirmajā periodā noteikumus centās diktēt mājinieki, tomēr pirmās 20 minūtes aizritēja bez vārtu guvuma (0:0). Otrajā trešdaļa aizritēja notikumiem bagāta, iniciatīva piederēja viesiem, un 33. minūtē novosibirskieši likumsakarīgi izvirzījās vadībā (0:1). Noslēguma periodā mājiniekiem tā pa īstam neizdevās apdraudēt viesu pārākumu, un četras sekundes pirms finālsvilpes novosibirskieši raidīja ripu jau tukšos vārtos (0:2).

Artūrs Kulda laukumā pavadīja 17 minūtes un 32 sekundes, kas bija devītais lielākais spēles laiks savā komandā. "Sibir" ar 37 spēlēs izcīnītiem 59 punktiem KHL Austrumu konferencē pakāpās uz sesto vietu.

Hantimansijskas "Yugra" - Mitišču "Atlant"

Pirmajā periodā risinājās it kā līdzīga spēle, taču viesi pamanījās gūt trīs bezatbildes vārtus (0:3). Otrajā trešdaļā mājinieki mēģināja situāciju vērst par labu, vētraini uzbrūkot viesu vārtiem, tomēr abas komandas guva pa diviem vārtiem un pirms pēdējā lielā pārtraukuma saglabājās triju vārtu pārsvars mitiščiešiem (2:5). Trešā perioda sākumā mājiniekiem izdevās vienus vārtus atgūt, viņi turpināja uzbrukt ar lieliem spēkiem, tomēr viesi prasmīgi aizsargājās, un mačs noslēdzās ar rezultātu 3:5.

Edgars Masaļskis laukumā neizgāja, jo vārtus sargāja viņa kolēģis. Sandis Ozoliņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 19 sekundes, kas bija septītais lielākais spēles laiks savā komandā. Mūsu aizsargs pa vārtiem meta vienu reizi un nopelnīja divas soda minūtes. "Yugra" ar 38 spēlēs izcīnītiem 51 punktu KHL Austrumu konferencē ieņem devīto vietu, bet "Atlant" ar 38 spēlēs izcīnītiem 42 punktiem KHL Rietumu konferencē atrodas vienpadsmitajā vietā. No konferences labāko astoņnieka "Yugra" atpaliek par 6 punktiem, bet "Atlant" - par desmit.

Maskavas "Dynamo" - Prāgas "Lev"

Pirmajā periodā nedaudz aktīvāki un veiksmīgāki bija viesi no Prāgas (0:1). Otrajā trešdaļā iniciatīvu savās rokās ņēma mājinieki, tomēr vārtus atkal guva viesi (0:2). Neskatoties uz maskaviešu aktivitātēm, mača 46. minūtē rezultāts kļuva jau nepieklājīgs (0:4). Turpinājumā mājinieku uzbrukumi deva augļus - izdevās gūt divus vārtus, bet mačs noslēdzās ar "Lev" uzvaru (2:4).

Mārtiņš Cipulis spēlē nepiedalījās. "Lev" ar 37 spēlēs izcīnītiem 54 punktiem KHL Rietumu konferencē pakāpās uz sesto vietu.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-12-28 16:48, pirms 11 gadiem
Vēl viens virtuālās pasaules knīpa ieradies savas bēdas izstāstīt...
Knutsens rakstīja: kā krievs pujacs nespēlē tā uzreiz komanda neielaiž vārtus, krieva pujaca dēļ Avangard komanda ne reizi vien ir zaudējusi vārtus, kulminācija bija 22.decembrī, kad apkaunojoši pujaca kļūdu dēļ tika pasēts līgas pastarītei ģinamkai.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-28 16:50, pirms 11 gadiem
Knutsens rakstīja: kā krievs pujacs nespēlē tā uzreiz komanda neielaiž vārtus, krieva pujaca dēļ Avangard komanda ne reizi vien ir zaudējusi vārtus, kulminācija bija 22.decembrī, kad apkaunojoši pujaca kļūdu dēļ tika pasēts līgas pastarītei ģinamkai.
Tas tavs nosauktais krievs ir daudz vairāk izdarijis Latvijas labā nekā tu jebkad izdarīsi, besij šie skaudīgie cilvēki, kuri sēž savos krēslos ar muguru 90 grādu lenķī un raksta par cilvēkiem kurus apskauž negācijas.Viņš ir viens no stabilākajiem LV aizsargiem, un katram gadās gan kļūdas gan kritumi sezonā,
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-12-28 17:01, pirms 11 gadiem
Knutsens rakstīja: ko viņš ir izdarījis Latvijas valsts labā un Latvijas tēla spodrināšanā? ignorējis valsts valodas likumu un latviešu nacionālo valodu? 100 gadi tādi pujaci mums latviešiem nav vajadzīgi
Ko dod tas, ka tu zini valodu? Vai tas ir pielīdzināms tam, ka viņš ir bijis Latvijas izlases aizsardzībā ilggadēja vērtība? Šādi tipi kā tu man tracina visvairāk un tieši tādēļ arī mūsu valsts ir tur, kur viņa ir tagad un nav zināms kur tā būs pēc tam. Galvenais jau ir aiziet un nobalsot par kaut kādu Vienotību vai SC vai kādas tur tās partijas, tikai tāpēc, ka tu dzīvo šajā valstī un tas ir tavs ''pi*loņa pienākums'' neaizdomājoties par to, ka tu tiec aplaupīts no tiem, kas arī kaut cik māk latviešu valodu, taču negribu es tagad runāt par politiku un jaukt kopā to ar hokeju - tas nav labi .Taču tici man, Pujacs ir izdarījis krietni vairāk par tevi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-12-28 17:02, pirms 11 gadiem
viņš ir izdarijis 100 reizes vairāk nekā tu , vīņš velk LATVIJAS formu mugurā un nes tās vārdu pasaulei , bet tu sedi mājās un gudri d*rs pie datora ;(
Knutsens rakstīja: ko viņš ir izdarījis Latvijas valsts labā un Latvijas tēla spodrināšanā? ignorējis valsts valodas likumu un latviešu nacionālo valodu? 100 gadi tādi pujaci mums latviešiem nav vajadzīgi

  -1 [+] [-]

, 2012-12-28 17:04, pirms 11 gadiem
Knutsens rakstīja: pujacs vismaz maksā nodokļus Latvijai? NĒ, es gan maksāju un tāpēc esmu izdarījis daudz daudz vairāk Latvijas valsts pastāvēšanas labā
Nu re, tā arī zināju, ka nodokļus tu maksā...tikai ko tas valstij dod? Vai no tā viņa kaut ko iegūst un mēs uzreiz dzīvosim zaļi, ja visi maksāsim nodokļus? Tu maz vispār tici tam, ka tā nodokļu nauda aiziet tur kur viņai ir jāaiziet?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-12-28 17:06, pirms 11 gadiem
Cereal Guy rakstīja: Tu padari Dombrovska vaigus treknākus
...un ar to lepojās un uzskata sevi par varoni, jo viņš atšķirībā no Pujaca baro Dombrovski kurš vēlāk viņam iespļauj sejā pat paldies nepasakot.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-28 17:08, pirms 11 gadiem
Knutsens rakstīja: dombrovskis vismaz Latvijas labā kaut ko izdara, pujacs uzspļaujot latviešu valodai un Latvijai uzvelk sarkanbalto kreklu un norauj kārtējo zāģi un tikai apkauno Latviju
Jā, nu Dombrovskis taču mūs no krīzes izvilka, tā jau ir jā...tā tik turpināt.
';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-28 17:11, pirms 11 gadiem
Knutsens rakstīja: tādu kā tevis dēļ Latvija zaudē vismaz 1 miljardu gadā, tāpēc arī nākas griezt nost veselībai,sociālajam,izglītībai budžetu un tad ķērc, ka dombrovskis slikts
Drīzāk tādu muļķīšu - patriotu kā tu tas viss arī notiek... Bet nu ko es, ja reiz esi ''iezombēts'' tad tāds arī paliksi, te jau vairs nekas nepalīdzēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-28 17:22, pirms 11 gadiem
Tie kas māk un zin kā ir pareizāk diemžēl aizņemti te tizlības rakstot, žēl, ka jūs, skaistuļi nevarat doties darbā Saeimā un visu sakārtot..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-28 17:28, pirms 11 gadiem
Knutsens rakstīja: kāda tur saeima? no pujaca tiek prasītas elementāras latviešu valodas zināšanas vismaz sarunvalodas līmenī, un mūs neinteresē pujaca "sasniegumi" izlasē - lietderības koeficients -3 un LV zāģis un tagad stāstīt kādu pienesumu viņš dod Latvijai un cik "daudz" viņš ir izdarījis
''Mūs'' vai tādus muļķus kā tu? Nevēlos tevi aizvainot, vai kā citādi, bet man nervi netur skatoties uz to, cik viegli cilvēkus var ''apčakarēt''. Man ir vienalga kādā valodā viņš runā, kaut ukraiņu, ja viņš pārstāv LV izlasi, un cīnās katru spēli, nevis sēž sportacentrs.com un lielās visiem kāds liels viņš ir nodokļu maksātājs, tad viņš jau ir izdarījis vairāk nekā tu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-28 17:44, pirms 11 gadiem
Knutsens rakstīja: ja pujacs Latvijas izlasē tiek ņemts kā leģionārs tad viņam jābūt ievērojami pārākam pār citiem latviešu aizsargiem, bet viņš tāds nav un tad ir jautājums vai Latvijas izlasei šo leģionāru pujacu vispār vajag? nevajag, es būtu gatavs piedot Karlsonam, Hedmanam vai Denam Boilam latviešu valodas nezināšanu, ja kāds no viņiem pārstāvētu LV, bet pujacs taču ir Cibuļska līmenī.
Ja reiz ņem, gan Znaroks, gan tagad Nolans, tad ir vajadzīgs, neba nu viņu vienkārši ņems ņemšanas pēc un mēs jau nebūsim tie, kas lems - ir viņš vajadzīgs vai nav, priekš tam ir domāti citi cilvēki. Un ne jau nu viņa prasmju līmenis un valodas zināšanas nosaka to, cik ļoti viņš mīl vai nemīl šo valsti. Svarīga ir attieksme un vēlme pārstāvēt valsti un ja reiz viņš izlases spēlēs piedalās, tad ar vēlmi nevajadzētu būt problēmām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-28 20:59, pirms 11 gadiem
Knutsens

Brīdināts (līdz 2013-01-27) sportacentrs.com parasts lietotājs, reģistrējies pirms 3 dienām, 25. decembrī.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-28 23:41, pirms 11 gadiem
tikko pieņemts darbā par kūdītāju .....

R.C rakstīja: Knutsens

Brīdināts (līdz 2013-01-27) sportacentrs.com parasts lietotājs, reģistrējies pirms 3 dienām, 25. decembrī.