Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pārtrūkst Makdeivida rezultativitātes sērija, "Maple Leafs" turpina baudīt dzīvi bez Bebkoka

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pārtrūkst Makdeivida rezultativitātes sērija, "Maple Leafs" turpina baudīt dzīvi bez Bebkoka
Džeiks Mazins un Džons Tavaress. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pēc 11 spēļu pārtraukuma bez punktiem palicis Edmontonas "Oilers" kapteinis Konors Makdeivids, kura pārstāvētā komanda izbraukumā ar 1:4 piekāpās Kolorado "Avalanche".

Tieši "Oilers" pēc pirmās trešdaļas atradās vadībā, taču turpinājumā laukuma saimnieki guva četrus bezatbildes vārtus. Ar 1+1 izcēlās "Avalanche" līderis Neitans Makinons, savukārt Edmontonas zvaigznes Konors Makdeivids un Leons Draizaitls maču pabeidza tukšā. Kapteinis iepriekšējo 11 spēļu laikā bija izcēlies ar 12 vārtiem un 12 piespēlēm, bet sērijai pienāca beigas. Tiesa, Draizaitls un Makdeivids joprojām ir NHL rezultatīvākie spēlētāji – 27 mačos sakrāti attiecīgi 48 un 47 punkti.

Toronto "Maple Leafs" pie Maika Bebkoka piedzīvoja sešus zaudējumus pēc kārtas, bet pēc viņa atlaišanas un Šeldona Kīfa stāšanās amatā izcīnītas trīs uzvaras. Izbraukumā izdevās ar 6:0 sakaut Detroitas "Red Wings", kas divus mačus bez vārtiem nebija palikusi kopš 2004. gada. Dānis Frederiks Andersens tika galā ar 25 metieniem, bet zviedrs Andrēass Junsons guva divus vārtus.

Lasvegasas "Golden Knights" izbraukumā ar 4:3 pagarinājumā dramatiski pieveica Nešvilas "Predators". Izglābties izdevās tikai 0,3 sekundes līdz beigām, kad precīzs bija Makss Pačioretī, bet uzvaru atnesa Pola Štjastnija rezultatīvais metiens. Ņujorkas "Islanders" pie punktiem tika 17 spēlēs pēc kārtas, bet tagad piedzīvots otrais zaudējums pamatlaikā pēc kārtas, viesos ar 1:4 atzīstot Losandželosas "Kings" pārākumu.

28. novembris

SpēleRez.SpēleRez.
Sabres – Flames2:3 PSenators – Bruins1:2
Red Wings – Maple Leafs0:6Lightning – Blues3:4
Rangers – Hurricanes3:2Penguins – Canucks8:6
Capitals – Panthers4:3Blue Jackets2:3
Predators – Golden Knights3:4 PCoyotes – Ducks4:3 PM
Avalanche – Oilers4:1Kings – Islanders4:1
Sharks – Jets1:5