Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

LSPA uzvar Dobelē un pakāpjas uz LČ otro vietu

LSPA uzvar Dobelē un pakāpjas uz LČ otro vietu
Kristīne Kirejeva (LSPA)
Foto: Helmuts Tihanovs

Latvijas Virslīgas čempionātā LSPA handbolistes šovakar izbraukumā ar 36:31 (18:16) pārspēja Dobeles SS/REIR un turnīra tabulā pakāpās uz otro vietu.

Maču Dobeles SS/REIR handbolistes iesāka ar četriem bezatbildes vārtiem (4:0). LSPA pakāpeniski atguvās un 24. minūtē, izmantojot vairākumu, spēja jau izvirzīties vadībā ar 13:12. Mājiniecēm vēl izdevās rezultātu izlīdzināt (15:15), taču atgūt plusus studentes neļāva.

Puslaiku viešņas noslēdz jau ar divu vārtu pārsvaru (18:16), bet pēc pārtraukuma panāca arī +5 (22:17). No mīnusiem mājinieces, kuras uz spēli bija ieradušās vien astoņu spēlētāju sastāvā, vairs neprata atspēlēties un LSPA svinēja uzvaru ar 36:31.

Uzvarētājām pa desmit vārtiem guva Kristīne Kirejeva un Linda Brikmane, septiņus - Līga Eihvalde. Dobelniecēm desmit reizes izcēlās Laura Ņeverovska, septiņas - Elīna Freiberga.

Izcīnītie divi punkti čempionēm LSPA ļāva turnīra tabulā apsteigt "SK Latgols" un pakāpties uz otro vietu. Tiesa, ludzānietes ir aizvadījušas par vienu spēli mazāk. Līderes ir "Stopiņu NHK", savukārt Dobeles SS/REIR ierindojas ceturtajā pozīcijā.

Latvijas Virslīgas čempionāts.
28. novembris.
Dobeles SS/REIR - LSPA 31:36 (16:18)

Dobeles SS/REIR: Ņeverovska 10/1, Freiberga 7, Zinčenko un Dumga 5, Laizāne un Dubrovska 2.
LSPA: Brikmane 10, Kirejeva 10/1, Eihvalde 7, Krievāne 3, Skābarde un Kiršteine 2, Priedēna un Sidorova 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

MSĢ pieveic ludzāniešus un iekļūst Latvijas kausa finālā

Šodien Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā uzvarēja Murjāņu sporta ģimnāzijas komanda, kura ar 38:21 izbraukumā pieveica Ludzas “Latgols” vienību. Jau pēc nedēļas kausa izcīņas finālā Rīgā spēkosies “MSĢ” pret “HK Ogre/Hydrox”.
Dainis Krištopāns spēlē pret "Wetzlar". Foto: Roland Sippe/Eibner/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns trāpa pusi no metieniem, "Melsungen" vēl japagaida ceļazīmi uz Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgas 32. (no 34) kārtā Daiņa Krištopāna komanda "Melsungen" savā laukumā piekāpās (21:23) "Wetzlar" vienībai.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

Ar veiksmīgu otro puslaiku Latvijas kausa pusfinālu handbolā sasniedz MSĢ

Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā iekļuvuši Murjāņu sporta ģimnāzijas handbolisti, kuri vakar kvalifikācijas 2. kārtā pārspēja “ASK Zemessardze/LSPA” komandu ar 31:25. Sestdien murjāniešiem paredzēta pusfināla cīņa Ludzā pret “SK Latgols”.