Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Laviņam kājas savainojums

Jānis Celmiņš

Laviņam kājas savainojums
Rodrigo Laviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Spēlē Sanktpēterburgā pret vietējo SKA komandu kājas savainojumu guvis Rīgas "Dinamo" aizsargs Rodrigo Laviņš, kurš pirmdien atgriezās Rīgā, kur izies padziļinātu medicīnisko izmeklēšanu, pēc kuras arī būs skaidrs cik nopietna ir trauma. Laviņa vietā "Dinamo" komandai izbraukumā pievienosies Mārtiņš Porejs.

Laviņš kājas savainojumu guva spēles pret SKA trešā perioda vidū, kad spēka divcīņā pie apmales pretinieks neveiksmīgi uzkrita uz kājas, un mūsu komandas aizsargs maču nevarēja turpināt.

Šajā sezonā Rodrigo Laviņš "Dinamo" sastāvā KHL regulārajā čempionātā ir piedalījies 7 spēlēs, kurās atdeva 1 rezultatīvu piespēli, nopelnīja 2 soda minūtes un lietderības koeficentu „+3”, vidēji laukumā pavadot 17:29 minūtes.

"Dinamo" jau šovakar turopinās izbraukumu sēriju, tiekoties ar Mitišču "Atlant" hokejistiem.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...

Slēpts komentārs: RAGE

  +3 [+] [-]

, 2013-10-28 11:06, pirms 10 gadiem
Cerams, ka nebūs nekas nopietns un varēs sākt gatavoties mājās spēlēm.
Slēpts komentārs: 100500

  +7 [+] [-]

, 2013-10-28 11:10, pirms 10 gadiem
RAGE rakstīja: Droši vien Ilze muzejā paklupināja!
Ja neskatijies spēli, tad nepļūtī...viņš ar visu savainojumu nospēlēja klibodams epizodi līdz galam....

  +3 [+] [-]

, 2013-10-28 11:24, pirms 10 gadiem
RAGE rakstīja: Droši vien Ilze muzejā paklupināja!
Tev smags galvas sasitums nav ?
Slēpts komentārs: RAGE

     [+] [-]

, 2013-10-28 11:32, pirms 10 gadiem
RAGE rakstīja: Ir cilvēki, kam humors ir sveša lieta! Sportisti ir pieraduši pie traumām, pats arī esmu sportists un man ir bijuši vairāki kāju savainojumi, pirkstu lūzumi un kas tik vēl ne, bet dzīvs esmu. Ja plus mīnus profesionāli nodarbojies ar sportu, ar traumām ir jārēķinās!
Nu gan Tu dod. Izrādās pieraduši. Izklausās ka to vien gaidiji, kad būs pašam trauma. Varbūt miljonu līgums bija. Ha ha. Man domāt, ka Tu sportam pat tuvumā neesi bijis.....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-10-28 12:15, pirms 10 gadiem
Nenovertejams_treneris rakstīja: Kobe savos 36 spēlēja ar salauztu pirkstu, nesaprotu, kas traucē Laviņam, stikla pirksti vai? vai viņš pianists?! esi taču īsts VĪrs un spēlē!
Pirms pļūt*t varēji rakstu palasīt!!! Viņam ir kājas trauma. Hokejists ar vienu kāju laukumā pagaidām vēl nav redzēts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-28 13:39, pirms 10 gadiem
Un es tā gaidīju viņa spēka paņēmienus, šodienas spēlē

     [+] [-]

, 2013-10-28 13:43, pirms 10 gadiem
Traumas epizodi labi varēja redzēt, kā arī to ka pēc tam vēl klibojot uz vārtu priekšu gāja un nostāvēja līdz galam - laba spēle Rodim bija patiesībā, labs spēka paņēmiens, šķiet otrajā periodā - uzbrucējs salto uzmeta no viņa! Veselību un ātru atgriešanos laukumā!
SKA uz vienas slidas spēlēja? Sākot ar otro periodu pēterburgas komentētāji to vien zināja kā nervozēt, ja sākumā slavēja hokeja dievus, tad otrajā un trešajā pēkšņi sūkstījās, ka hokeja dievi neesot ar viņiem! Un spēles rezultāts un gaita bija ļoti atbilstoša tam ka abas komandas guva vismaz punktu - tas ekstra punkts ir drīzāk mierinājums nekā balva. Play-offos ar tādu SKA tiks galā gan MD, gan ja soliņš atļaus arī mēs! Bet spēle patiesībā bija pirmā šogad kas man patika, ātruma ziņā, spēka spēle, utmldz. Jo pēc BUF spēļu skatīšanās KHL likās ka viss notiek palēnināti un kautkā ļoti relaksēti.

     [+] [-]

, 2013-10-28 14:11, pirms 10 gadiem
krustenisko saišu plīsums?