Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulis atsācis ledus treniņus ar pārējo komandu

Agris Suveizda

Bārtulis atsācis ledus treniņus ar pārējo komandu
Oskars Bārtulis
Foto: hcdonbass.com

Latviešu hokejists Oskars Bārtulis pēc savainojuma sadziedēšanas ir atgriezies uz ledus, vēsta Kontinentālās hokeja līgas kluba Doņeckas "Donbass" oficiālā mājaslapa. Tikmēr vārtsargs Edgars Masaļskis pēc šodien piedzīvotā zaudējuma atzina, ka komanda nogulēja pirmo trešdaļu, bet pēc tam visas izredzes izdzēsa muļķīga kļūda savā aizsardzības zonā.

Oskars Bārtulis pēc mēnesi ilga ārstēšanās perioda šodien atsāka ledus treniņus kopā ar pārējiem komandas spēlētājiem. Bārtulis savainojumu guva trešajā oktobrī pret Rīgas "Dinamo". Oskars bijušā "Dinamo" trenera Jūliusa Šuplera vadītajā komandā aizvadījis 11 spēles, atzīmējies ar trim punktiem (2+1), ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +3 un nopelnījis 39 soda minūtes. Bārtulis vidēji spēlē uz ledus pavadījis 18 minūtes un 34 sekundes.

Savukārt savu viedokli par šodienas zaudējumu pret Omskas "Avangard" (2:5) izteica Hantimansijskas "Yugra" vārtsargs Edgars Masaļskis: "Būtībā mums bija viss, lai panāktu izlīdzinājumu. Taču kļūdījāmies savā zonā, pazaudējām ripu un iekritām pretuzbrukumā. Jau bijām sākuši lauzt pretinieku, bet šīs epizodes rezultātā zaudējām visas izredzes uz izglābšanos. Arī bija jūtams, ka šī bija jau ceturtā spēle izbraukumā. Laikam bijām noguruši un nespējām no paša sākuma iekļauties spēles ritmā - pirmo periodu nogulējām.

Jāņem arī vērā, ka mums ir daudz savainoto - pieci spēlētāji no pamatsastāva. Dažiem savainojumi ir diezgan nopietni Ceturtā spēle izbraukumā rāda, ka mums trūkst spēlētāju. Kāpēc "Yugra" lokauta laikā neņem spēlētājus no NHL? Tas nav jautājums man, bet gan kluba vadībai. Kādas mums ir iespējas, tā arī spēlējam. Komanda mums nav slikta. Jā, izgāzām sezonas sākumu, bet tagad pamazām progresējam un sākam rādīt savu spēli."

Izmantotie resursi:
HC DONBASS
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com

Slēpts komentārs: Raimonds Ļitviņenko
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja