Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Merzļikins paliek uz soliņa, "Blue Jackets" sausais zaudējums velniem

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Merzļikins paliek uz soliņa, "Blue Jackets" sausais zaudējums velniem
Cīņa Jonasa Korpisalo vārtu priekšā. Foto: Jay LaPrete/AP/Scanpix

Savā priekšpēdējā Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē Kolumbusas "Blue Jackets" ar vārtsargu Elvi Merzļikinu rezervē mājās ar 0:2 atzina Ņūdžersijas "Devils" pārākumu, piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Uzvaras vārtus un rezultatīvu piespēli šonakt velnu rindās iekrāja no ceļgala operācijas atlabušais Teilors Hols, kamēr otrais rezultatīvais "Devils" metiens pieredzējušā Trevisa Zeidžaka rēķinā. "Devils" vārtos lielisks ar 32 atvairītiem metieniem bija Korijs Šnaiders, kamēr "Blue Jackets" vārtsargs Jonass Korpisalo atvairījs 25 no 27 pretinieku metieniem.

"Blue Jackets" pēdējā starpsezonas mačā naktī uz 30. septembri uzņems pašreizējo Stenlija kausa čempioni Sentluisas "Blues", kas šonakt mazāk nekā 20 minūšu intervālā no sev nelabvēlīgā 0:2 panāca 4:2 un beigās ar 4:3 sakāva iepriekšējo Stenlija kausa ieguvēju Vašingtonas "Capitals". Visos četros "Blues" vārtu guvumos piedalījās Džeidens Švarcs, kuram vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Izdarītajos metienos dominēja (37:18) un trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja Toronto "Maple Leafs", kas viesos ar 4:3 apspēlēja Detroitas "Red Wings". Trešais panākums pēc kārtas arī Nešvilas "Predators" rēķinā, plēsējiem izbraukumā atspēlējoties un ar 2:1 pagarinājumā pārspējot Karolīnas "Hurricanes". Soms Jūse Saross "Predators" vārtos atvairīja 30 no 31 metiena.

Visbeidzot ar 40 seiviem lielisks Losandželosas "Kings" cietoksnī bija Džonatans Kviks, kaldinot karaļu pārākumu ar 3:2 pār Lasvegasas "Golden Knights".

NHL pārbaudes spēles, 28. septembris

SpēleRez./Laiks
Blue Jackets – Devils4:1
Hurricanes – Predators1:2 P
Red Wings – Maple Leafs3:4 PM
Blues – Capitals4:3
Golden Knights – Kings2:3
Bruins – Blackhawks22:00
PenguinsSabres23:00

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/en

  -3 [+] [-]

, 2019-09-28 10:37, pirms 5 gadiem
NHL sapnis beidzies.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-28 11:03, pirms 5 gadiem
bitoose rakstīja: NHL sapnis beidzies.
Tev veselais saprāts beidzies. Paskaties uz Dinamo, labāk lai uzvar parbaudenes un tad pagruz visiem pēc kārtās nešķirojot regulārajā?

  +5 [+] [-]

, 2019-09-28 12:36, pirms 5 gadiem
Es jau ļoti ceru, ka Elvim Amerikā viss būs veiksmīgi.
Kādu labu laiku mums nav bījis stabils NHL vārtsargs.
Galvenais, lai neaizraujās ar visām blakus lietām un koncentrējas uz savu sniegumu.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-28 13:36, pirms 5 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Es jau ļoti ceru, ka Elvim Amerikā viss būs veiksmīgi.
Kādu labu laiku mums nav bījis stabils NHL vārtsargs.
Galvenais, lai neaizraujās ar visām blakus lietām un koncentrējas uz savu sniegumu.
Gluži manas domas. Manuprāt, nav pamata satraukumam, vismaz pagaidām, ja rādīs apmierinošu sniegumu, paliks abi divi ar Korpisalo CBJ. Galvenais, lai nezūd viņa vēlme augt un augt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja