Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Arī Austrumu konferences vājākā komanda "Yugra" atbrīvojas no trenera

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Arī Austrumu konferences vājākā komanda "Yugra" atbrīvojas no trenera
Igors Zaharkins
Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas Austrumu konferences vājākā komanda Hantimansijskas "Yugra" esot atlaidusi galveno treneri Igoru Zaharkinu, vēsta Krievijas mediji. Tomēr ģenerālmenedžeris informāciju noliedz.

"Līdz rītdienai nekādus komentārus nesniegsim, jo lēmums līdz galam pagaidām nav pieņemts," sacīja Hantimansijskas "Yugra" ģenerālmenedžeris Jevgeņijs Hacejs. Tomēr Krievijas mediji pārliecinoši vēsta, ka galvenais treneris Igors Zaharkins darbu ar komandu vairs neturpinās.

Viņa vadītā komanda zaudējusi astoņas spēles pēc kārtas, bet 14 mačos izcīnījusi tikai trīs panākumus. Ar deviņiem punktiem Hantimansijskas "Yugra" atrodas Austrumu konferences pēdējā vietā, bet līgas kopvērtējumā aiz muguras ir tikai Rīgas "Dinamo", kuras galvenā trenera amatu šodien pameta Sandis Ozoliņš.

Zaharkins komandu vadīja kopš šā gada marta. Kopā ar viņu darbu zaudēja palīgs Nikolajs Borščevskis un vārtsargu treneris Andrejs Zujevs. Tiek vēstīts, ka par jauno galveno treneri kļūšot Anatolijs Jemeļins. Viņš pagājušajā sezonā bija Ufas "Salavat Yulaev" treneru štābā, bet vasarā devās prom no kluba.

Izmantotie resursi:
Евгений Хацей: "Отставка Захаркина - не до...
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.championat.com/hockey/n...

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 18:38, pirms 7 gadiem
Nākam būs Lada, kas atbrīvos ābolu

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 19:03, pirms 7 gadiem
Lai DR paņem šo - normāls treneris un sliktāk jau nebūs .

     [+] [-]

, 2017-09-28 21:31, pirms 7 gadiem
Uztaisam rotāciju. Zaharkinu uz Rīgu, Ozoliņu uz Toljati, Ābolu uz Hantimansijsku.

     [+] [-]

, 2017-09-28 23:12, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Nākam būs Lada, kas atbrīvos ābolu
Jēga ? tur jau nav kam spēlēt, visi jēdzīgie spēlētāji traumēti.