Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real Madrid" uzbrucējam 10 dienas līdz Čempionu līgai pozitīvas Covid-19 analīzes

Agris Suveizda

"Real Madrid" uzbrucējam 10 dienas līdz Čempionu līgai pozitīvas Covid-19 analīzes
Mariano Diass. Foto: EPA/Scanpix

Spānijas spēcīgākais futbola klubs "Real Madrid" apstiprinājis medijos parādījušas runas par pozitīvu Covid-19 gadījumu komandā. Tas ir rezerves uzbrucējs Mariano Diass.

"Mariano Diasam pēc vakar mūsu pirmās komandas futbolistiem veiktajām Covid-19 pārbaudēm tika atklātas pozitīvas analīzes. Spēlētājs atrodas perfektā veselības stāvoklī un atbilstoši protokolam atrodas izolācijā savās mājās," teikts kluba paziņojumā.

Tas acīmredzot nozīmē, ka dominikāņu izcelsmes spāņu uzbrucējam ies secen UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēle Mančestrā, kas plānota 7. augustā, tomēr tas diezin vai būs liels zaudējums Madrides komandai. Šajā Čempionu līgas sezonā nepilnus 26 gadus vecais uzbrucējs ne reizi nav ticis pieteikumā, bet Spānijas čempionātā uz maiņu devās piecreiz, kopumā sakrājot tikai 40 minūtes. Trīs no piecām spēlēm gan bija pēc sezonas atsākšanas, noslēdzošajā posmā Madrides klubam aizvadot 11 spēles (10 uzvarām pēc kārtas sekoja neizšķirts 2:2 pret "Leganes").

Francijas čempionātā 34 spēlēs izcēlies ar 18 vārtiem, "Real Madrid" savu audzēkni pirms diviem gadiem atpirka par 20 miljoniem eiro, pirms tam Lionas "Olympique" viņu pārdodot par astoņiem miljoniem. 2018./19. g. sezonā Mariano Čempionu līgā piecreiz gāja uz maiņu un guva vienus vārtus, bet Spānijas čempionātā sāka trīs no trīspadsmit cīņām un guva trīs vārtus.

"Real Madrid" pirmajā Čempionu līgas astotdaļfināla spēlē mājās izvirzījās vadībā, taču ar 1:2 zaudēja "Manchester City".

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/en/news/...