Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: „Daugavpils“ un „Liepāja“ līdz vārtu gūšanai netiek

Ar bezvārtu neizšķirtu 0:0 noslēgusies BFC „Daugavpils“ un FK „Liepāja“ savstarpējā spēle Virslīgas 9. kārtā. Iegūtais punkts daugavpiliešiem ļauj atrasties potenciālajā Eirokausu pozīcijā, savukārt liepājniekiem ar punktu būs par maz, lai izkārpītos no pēdējās vietas pēc nospēlēta pirmā apļa.

Dmitrijs Zelenkovs guva vārtus savā 24. dzimšanas dienā. Foto: Sanita Sparāne/RFS
1

Čempione un līdere RFS atspēlējas Jelgavā, uzvaras pendeli iesit Lipuščeks

Pirmo mājas spēli uz dabīgā seguma aizvadīja arī "Jelgava", kas Jāņa Lūša Zemgales Olimpiskā centra stadionā pirmajā puslaikā ar tiešo brīvsitienu pat izvirzījās vadībā, tomēr punktus čempionei un līderei RFS neatņēma (1:2) un piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.
Krišjāņa Zviedra pārkāpums pret Džibrilu Geju. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
4

Vārtsargi atvaira pendeles, franču uzbrucēji sit vārtos – "Valmiera" izrauj uzvaru

Pirmo spēli sezonā Jāņa Daliņa stadionā aizvadīja "Valmiera", kas savā laukumā nenosargāja vadību pēc dominances pirmajā puslaikā, tomēr galotnē izrāva uzvaru pār bronzas medaļnieci "Audu" (2:1).
Luka Silagadze. Foto: Mārtiņš Vējš/Virslīga
15

''Liepāja'' izrauj neizšķirtu pret vicelīderi ''Riga'' un pamet pēdējo vietu tabulā

''TonyBet'' futbola Virslīgas 13. kārta startējusi ar pārsteidzošu rezultātu. ''Liepāja'' savā laukumā mača galotnē izrāva neizšķirtu (1:1) pret tabulas vicelīderi ''Riga'' un pameta pēdējo pozīciju turnīra tabulā.