Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija aizsargs: "Pirksti salauzti, viss sāp, bet Gagarina kauss izārstē visus zilumus"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Hārtlija aizsargs: "Pirksti salauzti, viss sāp, bet Gagarina kauss izārstē visus zilumus"
Bobs Hārtlijs. Foto: Aleksandrs Safonovs, championat.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas sestajā finālspēlē Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētais Omskas "Avangard" šovakar Balašihā uzvarēja līdzšinējo trofejas īpašnieku Maskavas CSKA un pirmoreiz ieguva līgas galveno trofeju. Hārtlija vienības aizsargs Damirs Šaripzjanovs piekrīt, ka pēdējās spēles atslēgas moments bija 1:43 minūtes lielajā skaitliskajā mazākumā.

Gagarina kausa izcīņā par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts uzvarētāju uzbrucējs Sergejs Tolčinskis - ar 20 (6+14) punktiem viņš dala līdera godu "play-off" rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. "Gagarina kauss, zelta vārti finālā pret CSKA, MVP balva - viss, par ko es sapņoju. Iepriekš sapņoju, bet tagad tā ir īstenība. Jau paspēju paraudāt no laimes," atklāj KHL čempions.

Pēdējā mača izskaņā Maskavas CSKA nespēja pienācīgi izmantot 1:43 minūtes lielajā skaitliskajā vairākumā - šajā laikā aizsargs Damirs Šaripzjanovs bloķēja trīs metienus, bet "armijniekiem" nesanāca izveidot ko patiešām bīstamu. "Piekrītu, ka lielais mazākums bija spēles atslēgas moments. Zināju: ja izturēsim, tad mēs uzvarēsim šajā mačā. Tagad varu pateikt, ka spēlēju ar traumu. Pirksti salauzti, viss sāp, bet nekas briesmīgs! Gagarina kauss, protams, izārstē visus zilumus," atzīst Hārtlija aizsargs. "Šis bija manas dzīves labākais mačs. "Avangard" komandai neticēja, bet tas mums deva spēkus. No otrās kārtas mums neticēja, bet kauss ir mūsu!"

Iepriekšējā finālsērija notika 2019. gada pavasarī, kad Hārtlija "Avangard" ar 0-4 piekāpās Naumova CSKA. "Pēc tās sezonas beigām Bobs Hārtlijs apsolīja pa naktīm domāt, kā uzvarēt CSKA. Hārtlijs izdomāja. Mēs uzvarējām," tagad norāda Omskas klubs.

Izmantotie resursi:
championat.com
rsport.ria.ru

  +3 [+] [-]

, 2021-04-28 23:31, pirms 3 gadiem
Tagad lai Bobs sāk pa naktīm domāt kā uzvarēt ar Latvijas izlasi.

  +5 [+] [-]

, 2021-04-28 23:40, pirms 3 gadiem
srcandza rakstīja: Tagad lai Bobs sāk pa naktīm domāt kā uzvarēt ar Latvijas izlasi.
Cilvēks tagad ir nopelnījis nedēļu atpūsties un neko nedomāt.

  -2 [+] [-]

, 2021-04-29 00:03, pirms 3 gadiem
Zigmu rakstīja: Cilvēks tagad ir nopelnījis nedēļu atpūsties un neko nedomāt.
ņhuja nav, līgums ir līgums, svinēt varēs pēc sezonas.
Ok, Omskā varbūt ir pelnijis atpusties, bet LV nav, ne mums kada daļa par to, ne ligums to paredz, tā kā dvj velvienu zeltu un lesgo

  +3 [+] [-]

, 2021-04-29 00:37, pirms 3 gadiem
Bobam veiksmīgs gads,mums paveicies ka šogad viņš trenē Latviju😉

     [+] [-]

, 2021-04-29 01:26, pirms 3 gadiem
*Avangarda Aizsargs, nevis Hārtlija Aizsargs!

  +4 [+] [-]

, 2021-04-29 02:12, pirms 3 gadiem
Gagarina kausa izcīņā par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts uzvarētāju uzbrucējs Sergejs Tolčinskis - ar 20 (6+14) punktiem
Likteņa ironija, šis spēlētājs, kurš guva zelta vārtus, nederēja CSKA...., bet noderēja Hārtlijam!

  +4 [+] [-]

, 2021-04-29 04:28, pirms 3 gadiem
Avangard spēlētāji bija pelnījuši trofeju. Sekoju viņiem līdz kopš play-off sākuma, un varu teikt tikai vienu - šī komanda šogad bija labākā!!! 👍

  -2 [+] [-]

, 2021-04-29 07:52, pirms 3 gadiem
Sporta centra darboņi krievijas čempionāta fani tā aizsvinējušies,ka nespēj uzcept rakstu par mūsu u-18 izlases labo spēli pret Kanādu,ko starp citu Delfi sen jau paspejuši.

     [+] [-]

, 2021-04-29 09:29, pirms 3 gadiem
coffijs rakstīja: Sporta centra darboņi krievijas čempionāta fani tā aizsvinējušies,ka nespēj uzcept rakstu par mūsu u-18 izlases labo spēli pret Kanādu,ko starp citu Delfi sen jau paspejuši.
Pakāsa,kas labs?