Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Aizdegas Tevesa pārstāvētā Ķīnas Superlīgas kluba stadions

Aizdegas Tevesa pārstāvētā Ķīnas Superlīgas kluba stadions
''Hongkou'' futbola stadions pēc liesmu nodzēšanas
Foto: AP/Scanpix

No Šanhajas ''Stenhua'' stadiona otrdien, 28. martā, uzvirmojuši lieli dūmi un pat liesmas. Tas rada jautājumu, vai klubam nevajadzēs meklēt citu vietu, kur aizvadīt nākamās mājas spēles, tuvākā gan sagaidāma tikai 16. aprīlī.

''Hognkou'' futbola stadiona atlūzas negaidīti nobruka un pavēra skatu uz bangojošiem dūmiem, kas pārvērtās liesmās, ko visu varēja novērot no blakus ielas. Liesmas, par laimi, tika savaldītas un neizpletās plašāk, kā arī neviens cilvēks traumu neguva.

Vietējie mediji Šanhajā vēsta, ka bojājumi bija tikai ārpuses daļā 30’000 vietu ietilpīgajam stadionam, un tribīnes ar laukumu skartas netika. Tikmēr, lai arī oficiālais iemesls vēl paziņots nav, pagaidām tiek spriests, ka uguns sākās no iekārtas iekštelpu klinšu kāpšanas centrā.

Šanhajas ''Stenhua'' šoziem negaidīti pievienojās slavenais Argentīnas uzbrucējs Karloss Tevess, kurš valstvienībā ir aizvadījis 76 spēles. Klubu rindās tikmēr izcēlās 2009. gada vasarā, kad kļuva par pirmo spēlētāju šajā gadsimtā, kurš pārgājis no viena Mančestras kluba uz otro (respektīvi no ‘’United’’ uz ‘’City’’).

Jāpiemin, ka pagājušonedēļ ''Stenhua'' divi spēlētāji guva diskvalifikācijas, viens pat strīdīgi uz pusgadu.

Izmantotie resursi:
Chinese Super League side Shanghai Shenhua's...