Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Tiklīdz atslābinājāmies, SKA mūs katru reizi sodīja"

Agris Suveizda

Ozoliņš: "Tiklīdz atslābinājāmies, SKA mūs katru reizi sodīja"
Sandis Ozoliņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Mitišču "Atlant" šovakar piedzīvoja vēl vienu apkaunojošu zaudējumu pret Sanktpēterburgas SKA (0:7) un izstājās no Kontinentālās hokeja līgas Gagarina kausa izcīņas. "Atlant" kapteinis Sandis Ozoliņš pēc spēles, kā ierasts, nevēlējās gari atbildēt uz jautājumiem un vienkārši atzina - pretinieki bija stiprāki.

"Tagad negribu komentēt, kas notika - nav īstais laiks. Viņi bija stiprāki, vēlam viņiem veiksmi," pēc spēles sacīja Sandis Ozoliņš. "Atlant" kapteinim tika vaicāts, kādas bija sajūtas pēc tāda zaudējuma: "(Smaida) Spēļu sezona ir beigusies. Puiši centās un strādāja. Šodien nepietika spēka. Pretinieks ļoti labi spēlēja. Lūk, arī visas sajūtas."

"Vai "Atlant" sērijā vispār bija izredzes? Bija - nebija, nevēlos analizēt. Viss ir beidzies. Šobrīd nekam nav nozīmes. Pēc tam var tikt skaidrībā un mācīties no kļūdām, tagad ir jāatpūšas. Vai aizdomājos par nākotni? Mums sezona beidzās pirms 15 minūtēm, atvainojiet," Ozoliņš turpināja. "SKA perspektīvas Gagarina kausā? Atkarīgs no kolektīva, no pretinieka. Neko nezinu. Play-off prognozes ir bezjēdzīgas."

"SKA spēlēja ļoti labi un disciplinēti. Kad nedaudz atslābinājāmies, atgājām no sava spēles plāna un skrējām gūt vārtus, viņi mūs vienmēr sodīja - vienkārši rāva mūs pušu . Protams, laba, meistarīga komanda. Ļoti vienmērīgi aizvadīja visas spēles," teica Ozoliņš. "Vai pēc spēles ar kapteiņa tiesībām pateicu pāris vārdus? Runāja vadība un treneris, mans laiks vēl pienāks."

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....