Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: "Dinamo" sezonas 50. spēlē pret Skudras vadīto "Torpedo"

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: "Dinamo" sezonas 50. spēlē pret Skudras vadīto "Torpedo"
Mets Robinsons
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Savu pēdējo spēli pirms olimpiskā pārtraukuma šodien aizvadīs Rīgas „Dinamo”, kurš Kontinentālās hokeja līgas ietvaros tiksies ar Ņižņijnovgorodas „Torpedo”, kuras galvenā trenera amatā ir Latvijas hokejā ļoti labi pazīstama personība, proti, bijušais izlases vārtsargs Pēteris Skudra.

Rīgas „Dinamo” pēc sešiem ielaistajiem vārtiem pret „Vitjaz” spēja uzvarēt divās spēlēs pret līgas augšgala komandā, proti, Maskavas „Dynamo” (4:2) un Kazaņas „Ak Bars” (3:2 PM), kas ļāva nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs. Tiesa, teikt, ka regulārās sezonas uzdevums būtu paveikts, ir pāragri, jo komandai vēl ir iespēja pakāpties līdz trešajai vietai un noslīdēt uz septīto vietu konferencē.

Par vietu Gagarina kausa izcīņā var nesatraukties arī „Torpedo”, kura šobrīd ir ceturtajā vietā Austrumos. Pirmajā pilnajā sezonā galvenā trenera amatā sevi lieliski apliecinājis Pēteris Skudra, kurš komandu aizvedis līdz 30 uzvarām 49 spēlēs.

Arī šodienas spēlē bukmeikeri nelielas favorītes lomu atvēlējuši „Torpedo”, tās uzvaru novērtējot ar koeficentu 2,10, kamēr „Dinamo” panākums ticis pie koeficenta 2,95. „Torpedo” pēdējās piecās spēlēs tikusi pie četrām uzvarām, turklāt arī vienīgais zaudējums piedzīvots saspringtā mača galotnē, kad, rezultātam esot 2:3, netika ieskaitīts vārtu guvums pret „Slovan”.

„Torpedo” arī ir sestā rezultatīvākā komanda līgā, kura vidēji mačā pratusi gūt 2,93 vārtus, turklāt pēdējo nedēļu laikā tā iemeta 12 ripas trīs Rietumu play-off vienību vārtos – pieci pret SKA, četri pret „Lev”, trīs pret CSKA. Koeficents uz to, ka šovakar Skudras komanda gūs vismaz trīs vārtus, ir 1,94, savukārt palikšana ar diviem vai mazāk vārtiem novērtēta ar 1,78. Savukārt „Dinamo” spējas iemest vismaz trīs ripas pretinieku vārtos atbilst koeficentam 2,45.

Rīgas „Dinamo” rindās savainojumu iepriekšējā spēlē guva Arvīds Reķis, kas atstāja aizsargu rindas vēl plānākas. Komandai gan atkal piebiedrojies Sandis Ozoliņš, kurš sākumā bija nolēmis izbraukumā nedoties, tiesa, arī pēc pievienošanās komandai Kazaņā viņš laukumā nedevās. Pozitīvs moments „Dinamo” aizsardzībā gan ir Meta Robinsona saņemtā atzinība no KHL, kura apbalvojusi viņu ar nedēļas labākā aizsarga godu.

Artis Ābols un Pēteris Skudra, kādreizējie cīņu biedri Latvijas izlasē, šoreiz būs spiesti domāt, kā motivēt spēlētājus parādīt maksimumu, jo, gribot negribot, viņu galvās domas par gaidāmo pauzi un olimpiskajām spēlēm maisās. Sezonas pirmajā savstarpējā spēlē ar 3:2 uzvarēja „Torpedo”, un arī četras iepriekšējo sezonu spēles ir noslēgušās ar vismaz pieciem vārtu guvumiem (3:4 P, 4:1, 3:4 un 2:3). Šodien likme „Over 4,5” novērtēta ar koeficentu 1,78, bet „Over 5,5” ar 2,60.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja