Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jūrmalnieki savā laukumā pārsteidz ''Latgolu''

Kristaps Desmitnieks

Jūrmalnieki savā laukumā pārsteidz ''Latgolu''
Rolands Ivanovs (#34)
Foto: Renārs Buivids

Šodien Spuņciema sporta zālē norisinājās Latvijas handbola Virslīgas čempionāta spēle vīriešiem cīņā par 1.-5. vietu, kurā ''Jūrmalas Sports'' sacentās ar ''Latgolu''. Var teikt, ka nedaudz negaidīti uzvaru ar rezultātu 32:27 (15:11) izcīnīja jūrmalnieki.

Pēc mēneša ilga pārtraukuma jau labu laiciņu kā atsācies un pilnā sparā rit Latvijas handbola Virslīgas čempionāts, kurā komandas aizvada otrā posma spēles. Cīņā par augstākajām vietām Spuņciemā norisinājās šodienas vienīgā spēle, spēkiem mērojās ''Jūrmalas Sports'' un ''Latgols''. Jau pirmajā posmā ludzānieši mēroja 300 kilometru tālo ceļu pie jūrmalniekiem, toreiz Jūrmalas vienība tika uzveikta ar 37:27.

Droši vien arī šajā reizē Ludzas komandas spēlētāji mērķēja tikai un vienīgi uz uzvaru, taču tādi paši nodomi bija arī jūrmalniekiem, kuri pirms divām dienām sagādāja pamatīgas galvassāpes LSPA, tomēr atzīstot studentu pārākumu ar 22:26.

Lieliski parādot raksturu un vēlmi revanšēties sāncenšiem par iepriekš piedzīvoto zaudējumu, ''Jūrmalas Sports'' jau pirmajā puslaikā iekrāja dažu vārtu pārsvaru un, ejot pārtraukumā, atradās vadībā ar 15:11. Otrajā puslaikā mājinieki lieliski apslāpēja pretinieku centienus, neļāva ''Latgolam'' pārņemt spēles vadību, tādējādi tiekot pie svarīgas uzvaras, rezultāts - 32:27.

Teicamu sniegumu uzbrukumā demonstrēja ''Jūrmalas Sporta'' handbolists Rolands Ivanovs, kurš pretinieku vārtos bumbu raidīja 14 reizes, tāpat astoņi vārtu guvumi Edvīnam Latkovskim. Tikmēr Ludzas vienības rindās 11 rezultatīvi metieni Kasparam Lisovskim, bet deviņi vārtu guvumi Vitālijam Borisenko.

Rītdien Latvijas vīriešu Virslīgas ietvaros tiks aizvadītas trīs spēles. Vispirms, plkst. 13:00, ''Latgols'' izbraukumā cīnīsies ar ''Vaiņodes'' handbolistiem, otrajā mačā ASK sporta zālē (plkst. 16:20) nacionālā čempionāta saldais ēdiens - LSPA pret Dobeles ''Tenax'', bet pēc līderu dueļa turpat spēkiem mērosies RVR un RTU vienības.

Latvijas Virslīgas čempionāts vīriešiem.
28. janvāris.
Jūrmalas Sports - Latgols 32:27 (15:11)

Jūrmalas Sports: Ivanovs 14/3, Latkovskis 8, K.Ence 7, Laganovskis 2, Narme 1.
Latgols: Lisovskis 11/3, Borisenko 9/2, Rancāns 3, Drobots 1, Strazds 1, Pegasovs 1, Dalibo 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

  -2 [+] [-]

, 2012-01-28 21:24, pirms 13 gadiem
Ludzā tāpat atrausies!

  +4 [+] [-]

, 2012-01-28 21:27, pirms 13 gadiem
solārij zaķis

  +1 [+] [-]

, 2012-01-29 09:35, pirms 13 gadiem
Jūrmala uzņem apgriezienus. izskatās, ka Vaiņode iepeldējusi nepareizajā dīķītī

  +1 [+] [-]

, 2012-01-29 10:53, pirms 13 gadiem
visu cieņu jūrmalai, bet uzvarot vienu spēli jau ir "uzņēmusi apgriezienus?"

     [+] [-]

, 2012-01-29 21:06, pirms 13 gadiem
Da lāaaab...izbeidziet reiz ludzāniešus saukt par ludzeniekiem!!!!!!

  +1 [+] [-]

, 2012-01-30 10:34, pirms 13 gadiem
Jūrmalas Sports neapšaubāmi izskatījās vairāk noskaņoti uz uzvaru, tāpat bija redzama sastāva nostiprināšana šajā spēlē, viņi dega nepacietībā revanšēties par iepriekšējo mājas sakāvi no SK Latgols. Vārdu sakot, sāka cīņu un iznāca no tās par uzvarētāju. Kas attiecas uz SK Latgols – neviens neplānoja un nesapņoja, ka šī spēle būs pastaiga un ka būs viegli sasniegt pozitīvu priekš SK Latgols rezultātu. Visas izredzes sasniegt pozitīvu rezultātu bija tikai SK Latgols handbolistu rokās. Spēle iesākās ar SK Latgols handbolistu priekšrocību un līdz mača pirmās puses 20. minūtei, spēle izskatījās vairāk kontrolējama, bet Jūrmalas Sports handbolisti paātrināja spēles tempu un arvien biežāk sasniedza panākumus vārtu momentu realizācijā un pirmā puslaika beigās jau sasnieguši pozitīvu rezultātu 15:11 – ar doto rezultātu, komandas devās pārtraukumā. Otrajā puslaikā, diemžēl, SK Latgols handbolisti pielika visas pūles glābt maču, bet šajā dienā fortūna bija Jūrmalas Sports pusē, lielākajā spēles daļas laikā - vienkārši nevainojami spēlēja un vairākkārtēji izglāba savu komandu vārtsargs V.Beznosenko, un tāpat Jūrmalas Sports handbolisti bija veiksmīgāki vārtu spēles momentu realizācijā, kopumā Jūrmalas Sports svinēja uzvaru, ar ko viņus arī apsveicam!

     [+] [-]

, 2012-01-31 00:12, pirms 13 gadiem
Jūrmala tiešām šoreiz bija daudz labāka,ātrāka,bet diemžēl šoreiz spēles likteni izšķīra ne tikai spēlētāju individuālā meistarība un komandas saspēle,bet lielu lomu ari nospēlēja arī cilvēki,kas bija atbildīgi par komandas brauciena organizēšanu,ja jau komandas vadība vēlās izcīnīt LV čempionāta medaļas,tad komandu sūtīt tik garā izbraucienā tādos apstākļos ir vienkārši necieņas izrādīšana pret spēlētājiem,kas no darba brīvajā laikā dodas aizstāvēt pilsētas godu,bet pretī sanēm autobusu,kura maigi sakot ir neciešami auksti,sagatavoties spēlei ir neiespējami,bet dabūt nopietnu traumu ir ļoti viegli,cerams,ka visas kļūdas,tiks ņemtas vērā un pirms sezonas svarīgākajām spēlēm vairs neatkārties.
P.S.Kaut arī bija vēl daudz notikumu,kas galīgi rezultātu nepadarīja labaku,bet tas lai šoreiz paliek komandā.