Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Magņitkai pievienojas pagājušās sezonas rezultatīvākais aizsargs Lī

Andrejs Siliņš

Magņitkai pievienojas pagājušās sezonas rezultatīvākais aizsargs Lī
Kriss Lī
Foto: Sputnik / Scanpix

Magņitogorskas "Metallurg" kluba vadība pavēstījusi, ka noslēgts līgums līdz sezonas beigām ar pagājušās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas rezultatīvāko aizsargu, pieredzējušo kanādieti Krisu Lī.

37 gadus vecais Lī Magņitogorskas kluba komandā spēlējis arī iepriekšējās četras sezonas, bet pagājušajā kļuva par rezultatīvāko aizsargu līgā. Lī guva 14 vārtus un atdeva 51 rezultatīvu piespēli, tāpat sakrāja 46 soda minūtes un pozitīvu lietderības koeficientu (+14).

"Metallurg" sastāvā Lī divas reizes izcīnījis Gagarina kausu, bet pagājušajā sezonā Gagarina kausa finālsērijā piekapās Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītajai Sanktpēterburgas SKA.

NHL pieredzes bagātais Lī tā arī savas karjeras laikā nav uzspēlējis, bet pirms pievienošanās Magņitogorskai 2013. gadā pārstāvēja komandas Zviedrijā, Vācijā un Amerikas hokeja līgā (AHL).

Šogad 36 gadu vecumā Lī debitēja Kanādas valstsvienībā pasaules čempionātā un septiņās spēlēs atdeva divas piespēles, izcīnot pasaules sudrabu.

"Metallurg" šobrīd ar 42 punktiem ieņem vien septīto pozīciju Austrumu konferencē. Nākamo spēli komanda aizvadīs rītdien, viesojoties Sočos.

Izmantotie resursi:
ХК «Металлург» (Магнитогорск) — официальный сайт

     [+] [-]

, 2017-10-27 14:21, pirms 7 gadiem
Kanādas OS izlasei nopietns papildinājums. KHL All-Stars, bet NHL līmeni nepavilka