Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim četri metieni un divi spēka paņēmieni zaudējumā, A. Kulda atgriežas uz ledus

Andrejs Siliņš

Bārtulim četri metieni un divi spēka paņēmieni zaudējumā, A. Kulda atgriežas uz ledus
Oskars Bārtulis
Foto: Vladislavs Proškins/f64

Piektdien zaudējumu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) piedzīvoja Oskara Bārtuļa pārstāvētā Vladivostokas "Admiral", kas savā laukumā ar rezultātu 1:2 atzina Ņižņekamskas "Neftekhimik" pārākumu.

Pēc izbraukumu tūres sešu spēļu garumā "Admiral" šodien atgriezās savā laukumā, uzsākot astoņu mājas spēļu sēriju. Pirmā pretiniece tajā bija "Neftekhimik", kas turnīra tabulā atrodas diametrāli pretējā pozīcijā - ja "Admiral" ir trešie no beigām Austrumu konferencē, tad "Neftekhimik" ir trešajā vietā tabulā.

Oskars Bārtulis četrarpus minūtes pēc spēles sākuma saņēma divu minūšu noraidījumu par pretinieka grūšanu, un "Neftekhimik" bija nepieciešama mazāk nekā minūte, lai izmantotu skaitlisko vairākumu. Kamēr "Admiral" kapteinis atradās uz sodīto soliņa, čehu centrs Robins Hanzls guva savus piektos vārtus sezonā, atklājot rezultātu (0:1). Lai gan mājinieki vārtiem uzbruka vairāk, otrās trešdaļas beigās pēc Nikolaja Gluhova noraidījuma "Neftekhimik" kapteinis Oļegs Piganovičs dubultoja viesu pārsvaru (0:2).

Līdz trešdaļas beigām gan "Admiral" vienus vārtus atguva, Bārtuļa asistentam Dmitrijam Sajustovam vairākumā panākot 1:2. Arī noslēdzošajā trešdaļā ievērojami vairāk vārtiem turpināja uzbrukt Vladivostokas hokejisti, taču ripa ceļu vārtos nespēja atrast. Nelīdzēja arī izskaņā veiktā vārtsarga nomaiņa pret sesto laukuma spēlētāju, un "Admiral" piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 1:2. Oskars Bārtulis laukumā pavadīja gandrīz 23 minūtes, veica četrus metienus pa vārtiem, izdarīja divus spēka paņēmienus, reizi bloķēja metienu un saņēma divas soda minūtes. Nākamo maču "Admiral" aizvadīs svētdien, savā laukumā uzņemot Austrumu konferences līderi Kazaņas "Ak Bars".

Pēc vienas spēles prombūtnes laukumā atgriezās Artūrs Kulda, kurš šomēnes bija izlaidis arī trīs mačus pēc kārtas. "Kunlun" savā laukumā ar 1:2 piekāpās Austrumu konferences līderei Kazaņas "Ak Bars", izšķirošos vārtus ielaižot 48. minūtē. "Kunlun" tā bija ceturtā neveiksme pēc kārtas, kā arī astotā pēdējo deviņu spēļu laikā. Kulda kopā ar Ņikitu Hļistovu spēlēja otrajā aizsargu pārī un uz ledus pavadīja 20 minūtes un 30 sekundes, tostarp trīs minūtes un 32 sekundes nevienādos sastāvos. 29 gadus vecais aizsargs šosezon 19 spēlēs atzīmējies ar vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
Хоккей. КХЛ. Регулярный чемпионат. Игра номер...

  +1 [+] [-]

, 2017-10-27 14:46, pirms 7 gadiem
Es pieci ali, tu divi šņabji.

     [+] [-]

, 2017-10-27 15:04, pirms 7 gadiem
Ottinsh rakstīja: Es pieci ali, tu divi šņabji.
Tak Siliņš kā parasti, pat virsrakstu nemāk pareizi uzrakstīt.