Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Egils Broks

Video: Girgensons izdara rezultatīvu piespēli pret Tampabejas "Lightning"

Šonakt ar rezultatīvu piespēli Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) izcelies latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Bufalo "Sabres" vienība no zaudējuma pret Tampabejas "Lightning" - 2:3.

, 2013-10-27 07:07, pirms 11 gadiem
Kaada bija speele? Girgs ar Vaneku kopaa speeleeja? Speeles laiks mazaaks par savaam 5-6 minuuteem nekaa ieprieksheejaa speelee. Bet piespeele pa skaisto!
, 2013-10-27 07:24, pirms 11 gadiem
tajā brīdī kad tika gūti vārti girgensons devās uz maiņu,no soliņa izleca viens čalis ,bet zemgus nenomainījās un un apstājās pie apmales,sanāk ka laukumā bija 6 spļētāji tajā brīdī...
vai visiem 6 bija +1 ???
, 2013-10-27 07:25, pirms 11 gadiem
ja aptur video 43 sekundē to labi var redzēt
, 2013-10-27 07:39, pirms 11 gadiem
biedza22 rakstīja: tajā brīdī kad tika gūti vārti girgensons devās uz maiņu,no soliņa izleca viens čalis ,bet zemgus nenomainījās un un apstājās pie apmales,sanāk ka laukumā bija 6 spļētāji tajā brīdī...
vai visiem 6 bija +1 ???
Girgam ir piespēle, tātad +1 viņš arī noteikti ir nopelnījis.
, 2013-10-27 08:40, pirms 11 gadiem
biedza22 rakstīja: tajā brīdī kad tika gūti vārti girgensons devās uz maiņu,no soliņa izleca viens čalis ,bet zemgus nenomainījās un un apstājās pie apmales,sanāk ka laukumā bija 6 spļētāji tajā brīdī...
vai visiem 6 bija +1 ???
Nebija 6 aktīvi spēlētāji, tāpēc tas daudz ko nemaina. Par +1 - var jau būt, ka ir arī, kaut gan, tehniski, viņš jau bija nomainīts, un +1 sanāk tam, kas iznāca laukumā, manšķiet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-27 09:45, pirms 11 gadiem
Subaars rakstīja: Beidz fantazēt..varbūt rezultatīvo piespēli arī piešķirsi tam kurš nāca laukumā?
Ne vienmēr, ja ir rez. piespēle, arī ir +1. Jo, piespēli var atdot un uzreiz nomainīties, bet vārti gūti pēc tam. Teiksim, atdod piespēli pie maiņas borta uzreiz nomainies, bet vārtus gūst pēc tavas piespēles pēc pāris sek. Viss vienkārši, netēlo gudrieniku, ja nezini.
, 2013-10-27 12:55, pirms 11 gadiem
Atbildēšu visiem uzreiz. Vārtu gūšanas brīdī Girgensons atradās laukumā, tāpat kā spēlētājs, kurš viņu nomainīja. Sākumā statistikā tika +1 iedots tam, kurš uznāca uz laukuma, bet pēc brīža jau tas tika labots. Ja Girgensons būtu pārkāpis pāri bortam un apsēstos uz soliņa viņš + nedabūtu, bet viņš redzēja epizodi un stāvēja pie soliņa, līdz ar to laukumā bija un +1 priekšroka paliek viņam kaut arī maiņas partneris jau bija uznācis. +1 nopelnīts.
Atbildot uz pirmo komentāru. Nē viņš nespēlēja ar Foligno un Vaneku, tas vienkārši tā sanāca maiņas dēļ, viņa partneri spēles gaitā bija Larsons un Ennis. 3. periodā gan brīžiem tika novēroti ļoti jaukti virknējumi, bet lielākoties tāpat viņš spēlēja ar iepriekš diviem minētajiem uzbrucējiem.

Pats pieļauju domu, ka nākamajā spēlē Girgensons varētu spēlēt jau kopā ar Vaneku. Kāpēc? Jo Rolstons meklē jaunas maiņas. Divas spēles pēc kārtas virknējumi ir izjaukti, iespēja spēlēt pirmajā maiņā tika dota Grigorenko, kurš īsti sevi nemaz nepierādīja, jā, viņam bija iespējas, uzmeta arī pa vārtu stabiņu, bet nu pie punktiem tāpat nav ticis, tāpēc, iespējams, tagad pirmā maiņā varētu uzspēlēt Zemgus pēc veiksmīgās sadarbības ar Foligno un Vaneku otro gūto vārtu laikā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-27 16:11, pirms 11 gadiem
Thomas Vantastic Zemgus malacis.
Izšķirošo vārtu guvējs Evans Būšārs. Foto: Cody McLachlan/AFP/Scanpix
34

"Canucks" līdz priekšpēdējai minūtei atgūstas no 0:2, taču ielaiž pašā galotnē

Rietumu konferences pusfinālā divu uzvaru pārsvaru neizdevās iegūt Vankūveras "Canucks" vienībai, kura izbraukumā trešajā trešdaļā atspēlējās no 0:2, taču nepilnas 40 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida izšķirošo ripu, piekāpjoties (2:3) Edmontonas "Oilers".
Morgana Gīkija vārtu guvuma mirklis. Foto: Boston Bruins

"Bruins" sakož zobus un rod spēku nepieļaut Floridas tikšanu konferences finālā

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sēriju paildzināja Bostonas "Bruins", kura šonakt izbraukumā pieveica (2:1) Floridas "Panthers" hokejistus.
Valērijs Ničuškins. Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix
2

''Avalanche'' uzbrucējs neiztur narkotiku testu un tiek diskvalificēts uz sešiem mēnešiem

NHL paziņojusi, ka atkārtoti spēlētāju palīdzības programmā ievietots Kolorādo ''Avalanche'' uzbrucējs Valērijs Ničuškins, kurš tādējādi hokeju nespēlēs vismaz pusgadu, turklāt šajā periodā nesaņems algu. Tiek ziņots, ka deviņus vārtus guvušais spēlētājs Stenlija kausa izcīņā nav izturējis narkotiku testu.