Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:271, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti labākie Rīgas atklātajā čempionātā 100 lauciņu dambretē

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Noskaidroti labākie Rīgas atklātajā čempionātā 100 lauciņu dambretē
Foto:Latvijas dambretes federācija.

Rīgas 6. vidusskolā noslēdzies Rīgas atklātais čempionāts vīriešiem un sievietēm 100 lauciņu dambretē. Tikmēr pasākumu centrā "Fantadroms" norisinājās Rīgas atklātās jaunatnes meistarsacīkstēs U14 un U19 vecuma grupām un Rīgas atklātais čempionāts jauniešiem U9 un U11 vecuma grupās 100 lauciņu dambretē. Turnīri norisinājās pēc Šveices sistēmas 8 kārtās ar apdomas laiku 15 minūtes + 5 sekundes katram uz partiju.

Vīriešiem un sievietēm spēlējot kopējā turnīrā otro gadu pēc kārtas par Rīgas čempioni ar izcīnītajiem 9 punktiem no 16 kļuva Marija Magdalēna Nereda. Otro vietu ar 7 punktiem izcīnīja Anna Krapivina, savukārt ar izcīnītajiem 6 punktiem trešajā vietā Zoja Uvačana.

Vīriešiem trešo gadu pēc kārtas pārliecinoši ar izcīnītajiem 15 punktiem par Rīgas čempionu kļuva Roberts Misāns. Izcīnot 12 punktus otro vietu ieguva Jakovs Levins, bet trijnieku ar 11 punktiem noslēdza Laimonis Zālītis.

Uzvarētāji U9 vecuma grupā Varvara Ivanova un Arvo Krebe. U11 vecuma grupā pirmās vietas ieguva Malvīne Misāne un Ernests Kalniņš. U14 vecuma grupā nepārspēti palika Valda Vasariete un Pēteris Kripans, bet U19 vecuma grupā uzvara svinēja Jeļizaveta Zaharova un Vsevolods Mitrēvičs.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija