Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

"LAT-98" vārtsardze Malceniece: Lepojos ar savu komandu

"LAT-98" vārtsardze Malceniece: Lepojos ar savu komandu
Vārtos Agnija Malceniece

Tikai 15 gadus vecā Latvijas Virslīgas handbola čempionāta komandas "LAT-98" vārtsardze Angija Malceniece kļuvusi par pirmo spēlētāju, kura labākā "Baltatour" spēlētāja titulu ieguvusi divus mēnešus pēc kārtas. Piedāvājam nelielu sarunu ar talantīgo Jēkabpils sporta skolas handbolisti.

Par "Baltatour" labāko spēlētāju Malceniece tika atzīta decembrī un janvārī, saņemot dāvanu karti kriosaunas procedūrai veselības atjaunošanas centrā "Krio".

Handbolu Malceniece sāka spēlēt astoņu gadu vecumā Jēkabpilī pie treneres Lāsmas Mičules. Sākotnēji jaunā sportiste spēlēja labajā insaidā, taču, tā kā viņas vecumā komandā trūka vārtsarga, tad 12 gadu vecumā Agnija piekrita iet vārtos... "Sanāca tīri labi un tā arī tur paliku," stāsta sportiste.

"Ļoti lepojos ar savu komandu," par "LAT-98" vienību saka jaunā vārtsardze. "Šī sezona mums ir vairāk kā labs treniņš un pieredzes gūšana, bet sniegums ir labāks nekā biju gaidījusi. Progresu jūtam. Katrā spēlē iemācāmies kaut ko jaunu - pieļaujam kļūdas, no kurām vēlāk mācāmies un pilnveidojamies. Visvairāk mums šobrīd jāpiestrādā pie pozicionālā uzbrukuma."

Sezonas vidū jēkabpiliete LSPA komandas vārtsargu trūkuma dēļ tika pieteikta arī čempionvienības sastāvā: "Piekritu nospēlēt tikai vienu spēli, taču tas izvērtās nu jau par sezonu. Spēlējot pie LSPA, ir lielāks uztraukums un atbildības sajūta, savukārt "LAT-98" jūtos drošāk par sevi."

Šobrīd Agnija vēl mācās Jēkabpils Valsts ģimnāzijas 9. klasē. Šajā sezonā kopā ar komandu ir mērķis veiksmīgi nostartēt Latvijas čempionātā, bet pašai - attīstīt savas iemaņas vārtos. Lielāki mērķi tiks nosprausti vēlāk.

"Šī atzinība man ir kā ceļa zīme uz tālākiem panākumiem," par iegūto titulu stāsta vārtsardze. "Tas ir pierādījums, ka smags darbs un treniņi atmaksājas."

Pēdējo spēli "LAT-98" komanda Latvijas Virslīgas čempionātā aizvadīs 1. martā, Jēkabpilī uzņemot Dobeles SS/REIR handbolistes. Sezonas laikā 14 mačos Virslīgā jaunās handbolistes izcīnījušas vienu uzvaru, tomēr progress vērojams katrā spēlē.

Pēc tam Malcenieci varēsim redzēt LSPA komandas sastāvā, kura Latvijas Virslīgas čempionāta pusfinālā tiksies ar "SK Latgols". Latvijas Jaunatnes čempionātā vārtsardze A un B vecuma grupās pārstāv līdervienību Jēkabpils SS.

Latvijas čempionāta "Baltatour" labākie spēlētāji Virslīgā un 1. līgā saņems dāvanu karti kriosaunas procedūrai "Krio", bet pārējā komanda - 25-35% atlaidi.

Veselības atjaunošanas centrā "Krio" sportistu veselībai izmanto krioterapiju un skābekļa terapiju. Ar kriosaunas procedūrām sportisti iegūst izturību un spēku saviem labākajiem rezultātiem, kā arī atjauno enerģiju un noņem nogurumu pēc fiziskām slodzēm.

"Baltatour" ir uzticams Latvijas Handbola federācijas ceļojumu partneris un aktīvs līdzjutējs, kas jau ilgus gadus nodrošina sportistu nokļūšanu uz spēlēm.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

MSĢ pieveic ludzāniešus un iekļūst Latvijas kausa finālā

Šodien Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā uzvarēja Murjāņu sporta ģimnāzijas komanda, kura ar 38:21 izbraukumā pieveica Ludzas “Latgols” vienību. Jau pēc nedēļas kausa izcīņas finālā Rīgā spēkosies “MSĢ” pret “HK Ogre/Hydrox”.
Dainis Krištopāns spēlē pret "Wetzlar". Foto: Roland Sippe/Eibner/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns trāpa pusi no metieniem, "Melsungen" vēl japagaida ceļazīmi uz Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgas 32. (no 34) kārtā Daiņa Krištopāna komanda "Melsungen" savā laukumā piekāpās (21:23) "Wetzlar" vienībai.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

Ar veiksmīgu otro puslaiku Latvijas kausa pusfinālu handbolā sasniedz MSĢ

Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā iekļuvuši Murjāņu sporta ģimnāzijas handbolisti, kuri vakar kvalifikācijas 2. kārtā pārspēja “ASK Zemessardze/LSPA” komandu ar 31:25. Sestdien murjāniešiem paredzēta pusfināla cīņa Ludzā pret “SK Latgols”.