Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kulda un Bārtulis izdara rezultatīvas piespēles

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kulda un Bārtulis izdara rezultatīvas piespēles
Artūrs Kulda
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) šodienas izbraukuma mačā Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda izpildīja rezultatīvu piespēli, un Ufas "Salavat Yulajev" pēcspēles metienos pārspēja Novosibirskas "Sibir" (4:3). Savukārt Oskara Bārtuļa "Donbass" ar 3:0 pieveikusi Jāna Sprukta un Miķeļa Rēdliha pārstāvēto "Lokomotiv". Pirmo vārtu guvumā rezultatīvu piespēli izdarīja Bārtulis.

Novosibirskas mača pirmajā periodā labāk izskatījās mājinieki un guva pirmos vārtus, taču pirmā nogriežņa beigās viesi spēja panākt izlīdzinājumu. Otrajā periodā iniciatīvu pārņēma ufieši. 33. minūtē mūsu Kulda savā zonā apspēlēja pretinieku un ar teicamu piespēli ievadīja uzbrukumu, kas izrādījās rezultatīvs (1:2).

Trešajā perioda sākumā viesi no Baškortostānas galvaspilsētas guva savus trešos vārtus. Turpinājumā aktīvāk darbojās novosibirskieši. 51. minūtē nevienādos sastāvos rezultāta starpība tika samazināta līdz minimumam (2:3). Cenšoties apvaldīt mājinieku uzbrukumus, ufieši divreiz pārkāpa noteikumus un četras minūtes bija spiesti aizsargāties mazākumā, taču novosibirskieši nespēja panākt izlīdzinājumu. Kas neizdevās vairākumā, tas izdevās vienādos sastāvos - 123 sekundes pirms pamatlaika beigām rezultāts kļuva 3:3. Papildlaiks bija nerezultatīvs, bet pēcspēles metienos Igors Mirnovs iemeta trīs no trim un sarūpēja ufiešiem uzvaru.

Šajā mačā Artūrs Kulda laukumā bija 22:01 minūtes (trešais lielākais spēles laiks komandā). Mūsu aizsargs asistēja vārtu guvumā, izpildīja vienu metienu, kā arī veica 4 spēka paņēmienus un bloķēja vienu metienu. Ufas vienība paliek piektajā vietā Austrumu konferencē, bet Novosibirskas klubs tur saglabā septīto pozīciju. Kā zināms, iepriekšējā sezonā Kulda spēlēja tieši "Sibir" vienībā.

Savukārt Oskara Bārtuļa pārstāvētais „Donbass” mājās atstājis sausā latviešu duetu Jāni Spruktu un Miķeli Rēdlihu, kā arī visu „Lokomotiv” komandu (3:0). Gūstot pa vieniem vārtiem katrā periodā, „Donbass” nostabilizēja savu trešo vietu Rietumos, bet „Lokomotiv” joprojām ir astotajā vietā, tiesa, arvien tuvāk nāk „Atlant”.

Bārtulis laukumā pavadīja 17 ar pusi minūtes un izdarīja rezultatīvu piespēli pirmo vārtu guvumā, bet Sprukts un Rēdlihs spēlēja Jaroslavļas ceturtajā maiņā un laukumā atradās attiecīgi 13 un 11 minūtes. Sprukts izcēlās ar vienu metienu pa vārtiem un vienu spēka paņēmienu, bet Rēdlihs vienreiz bloķēja pretinieku metienu.

Vēl šodien Novokuzņeckas "Metallurg" šodien pieveica Ņizņekamskas "Nefethimik" (3:2) un pameta pēdējo vietu. Čeļabinskas "Traktor" izbraukumā apspēlēja Habarovskas "Amur" (4:3), bet Vladivostokas "Admiral" savā laukumā negaidīti pārspēja austrumu līdervienību Magņitogorskas "Metallurg" (2:1). Čeļabinskieši atrodas uz astotā pakāpiena Austumu konferencē, bet vladivostokieši turpat ir devītie.

Savu 16. zaudējumu pēc kārtas (KHL antirekords) piedzīvoja Maskavas "Spartak", kura pēcspēles metienos piekāpās "Atlant", bet SKA tikai ar 3:2 tika galā ar līgas pastarīti Minskas "Dinamo".

KHL spēļu rezultāti, 27. janvāris

KomandasRezultātsKomandasRezultāts
Admiral-Metallurg M2:1Amur-Traktor3:4
Metallurg N-Neftekhimik3:2Sibirj-Salavat Julaev3:4 PM
Spartak-Atlant3:4 PMDinamo Mn- SKA2:3
Donbass-Lokomotiv3:0Medveščak-Severstaļ1:2 PM

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +5 [+] [-]

, 2014-01-27 16:40, pirms 10 gadiem
beidzot arī Kulda pie punktiem ticis!

  +3 [+] [-]

, 2014-01-27 17:21, pirms 10 gadiem
Interesanta cīņa austrumos, par 8. vietu starp traktor un admiral.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-27 21:32, pirms 10 gadiem
Sūdigi ka bartulis sačakarē dzīvi Dinamo nekas mums ir jauzvar Torpedo un tad būs vis čikeniekā PS. kāds nezin kā sauc to dziesmu kad Donbassam ir PP

     [+] [-]

, 2014-01-27 21:33, pirms 10 gadiem
arturs1777 rakstīja: Interesanta cīņa austrumos, par 8. vietu starp traktor un admiral.
Gribētos jau lai Jugra vai Admirālis tiek 29. arī PO liktenis arī pamazām izšķirsies ar spēli Traktor - Admiral
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2014-01-27 22:00, pirms 10 gadiem
Šī sezona nu vispār superīga izdevusies.... kurš gaidīja tādu sniegumu Rietumos no Dinamo, Medveščak, tā paša Donbasa.... Un Austrumi šogad vispār, Barys, Torpedo, Automobilist... arī jaunizveidotais Admiral sitas ar grandiem.

Jau tagad ir skaidrs, ka reāli vai nu Avangard (komanda, kam pirms sezonas prognozēja top 3 Austrumos un cīņu par Gagarinu, nu vismaz uz papīra) vai Traktor (sudraba medaļnieki) var vispār palikt bez play-off... vai arī pat abas divas komes un Admiral, kam atlikušas tikai mājas spēles tiks play-off.

Līgā reāli līmenis izlīdzinās un kā Skudra teica, tad katrs var zaudēt katram. Un visideālāk vēl būtu, ja Dinamo un Medveščak noorganizētu CSKA pirmo kārtu pret SKA. Vot tā būtu sērija, kas man patiktu brangi labi!!!

     [+] [-]

, 2014-01-27 22:02, pirms 10 gadiem
arhivs X rakstīja: Loti blāvs sniegums no Lokomotīves. Tā var arī no Minskas pa pakaļu dabūt
Tā turpinot viņi var arī palikt ārpus Play Off, jo Atlant šobrīd atpaliek vairs 4 punktus, bet abām komandām vel pa 5 spēlēm.
Tas gan būtu interesanti,ja Atlant pa adatas aci atkal ielīstu Play off.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-27 22:37, pirms 10 gadiem
arhivs X rakstīja: "Adatas acs" izskatās pat diezgan reāla un nākošā kārta var būt lielā mērā izšķiroša
Tas būtu labi, lai triec prom to Vorobjovu. Viņa aizsardzības hokejā, ne tikai Miķelis nevar iemest, arī citi uzbrucēji galīgi neko vairs nemāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-28 06:46, pirms 10 gadiem
Mūsu dzelzceļnieki atkal rullē!

     [+] [-]

, 2014-01-28 07:25, pirms 10 gadiem
Kurā vieta Bārtulim piespēle???? Protokolā toč nav , video nevar saprast!

     [+] [-]

, 2014-01-28 08:35, pirms 10 gadiem
VKM 13 rakstīja: Kurā vieta Bārtulim piespēle???? Protokolā toč nav , video nevar saprast!
Протокол игры: Донбасс - Локомотив :...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja