Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Autors: Demurs Harebovs

Video: "Beitar" sagrauj "Petrow"

26. novembrī "Elektrum" olimpiskajā centrā, Rīgā, norisinājās kārtējā LTFA "Optibet" telpu futbola Virslīgas spēle starp FC "Petrow" un FK "Beitar". Šajā mačā viesi nokārtoja uzvaru pirmajā puslaikā, gūstot piecus vārtus, uz ko "Petrow" atbildēja tikai ar vienu precīzu sitienu. Otrajā puslaikā spēle izlīdzinājās, bet mājinieki tā arī nespēja lauzt cīņas gaitu, un "Beitar" galu galā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 6:2 (5:1; 1:1), uzvarētāju rindās ar hat-trick izcēlās Dmitrijs Kuzmins.

Foto: Riga FC
1

''Riga'' otrajā puslaikā iesit piecus un tuvojas telpu futbola čempiona titulam

Šodien Latvijas telpu futbola Virslīgas finālsērijas trešajā spēlē ''Arēnā Rīga'' uzvarēja ''Riga FC'', kas, otrajā puslaikā iesitot piecus vārtus, ar 6:2 apspēlēja ''RFS Futsal''. Sērijā ''Riga'' izvirzījās vadībā ar 2-1, nonākot vienas uzvaras attālumā no titula iegūšanas.
Foto: Riga Futsal Club
1

Finālsērijas trešā cīņa starp ''Riga'' un ''RFS Futsal'': kura komanda izvirzīsies priekšā?

Šovakar pulksten 19.00 ''Arēnā Rīga'' norisināsies Latvijas telpu futbola Virslīgas trešā finālspēle, kurā ''Riga'' spēkosies pret ''RFS Futsal''. Spēles translācija portālā ''Sportacentrs.com''.
Talliss. Foto: Riga Futsal Club

Brazīlietis Talliss iesit un piespēlē, "Riga" panāk izlīdzinājumu finālsērijā

Šovakar izlīdzinājumu Latvijas telpu futbola Virslīgas finālsērijā panāca "Riga", kas "Arēnā Rīga" ar 2:0 pārspēja RFS, revanšējoties par pendelēs piedzīvoto zaudējumu.