Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Žirū: "Mums jāpierāda, ka neesam nemaz tik slikti"

Jānis Celmiņš

Žirū: "Mums jāpierāda, ka neesam nemaz tik slikti"
Aleksandrs Žirū
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)

„Mēs šo spēli iesākām uz iepriekšējās spēles emocijām , bet diemžēl sanāca tā kā, ka ielaidām daudz vārtus. Mūsu maiņa darīja, ko vien varēja, bet, diemžēl, šodien nekas neizdevās kā ieplānots,” pēc zaudējuma Ufas „Salavat Yulaev” komandai atzīst Rīgas dinamietis Aleksandrs Žirū.

„Mēs varam vairāk – mēs esam laba komanda un mums vienkārši neizdodās izmantot tik daudz iespēju kā vēlētos. Nekāda jaunā ābece jau nav jāizdomā – ir vienkārši jāiemet tā ripa vārtos,” optimistiski saka Žirū.

„Jāatzīst, ka tas, ka mums pretī stājās viena no kausa pretendentēm nedaudz uztrauca, bet šādās situācijās, vismaz man, tikai dod pretēju efektu. Ne to, ka esmu uztraucies, bet to, ka mums ir jāpierāda, ka neesam nemaz tik slikti,” hokejists neslēpj, ka pirms mača esot bijis arī neliels starta drudzis.

„Centāmies sākt spēli ar tādu pārliecību un, manuprāt, ar mūsu noskaņu viss bija kārtībā. Mēs pieļāvām vairākas kļūdas, kuru rezultātā Ufa guva vārtus un tas arī mūs apstādināja. Neko jaunu jau Ufa neizdomāja – spēle vairākumā un sagatavota izspēle. Diemžēl, bet šodien zaudējām,” pēc pēdējās spēles pauž Žirū.

Vakar vēlu vakarā „Dinamo” komanda atgriezās mājās, bet jau ceturtdien Arēnā Rīga uzņems Oļega Znaroka vadīto Maskavas „Dinamo” vienību.

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv

     [+] [-]

, 2012-11-26 09:11, pirms 11 gadiem
Ar iemeshanu vien nepietiks, jo, piemeeram, vakar 4 vaarti tika zaudeeti deelj primitiivaam kljuudaam

  +3 [+] [-]

, 2012-11-26 09:14, pirms 11 gadiem
Labāk tā, nekā 0:1...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-11-26 09:23, pirms 11 gadiem
Par vēlu. Jau sen zinam, ka esat šausmīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-11-26 09:25, pirms 11 gadiem
vai tad šādi runā spēlētājs profesionālis - neizdodas izmantot, starta drudzis, pieļāvām kļūdas, jāspēlē vienkārši. Nekas jauns, vecā plate. Būtu labāk pateicis ko jaunu par sevi - neesmu pietiekoši profesionāls, lai šajā līgā varētu katrā spēlē iemest vārtus, neattaisnoju uz sevi liktās cerības, man jāstrādā vairāk, utt. uz mājām Alex...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2012-11-26 09:52, pirms 11 gadiem
Melissa rakstīja: Vēl var pasaukt Pečuru, Bērziņu, Jekimovu, pietiks. Bet leģiem vieta ar citiem partneriem.
Izklausās nopietni! Vēl ir Ziediņš, Daniličs un Podziņš!

  +7 [+] [-]

, 2012-11-26 10:00, pirms 11 gadiem
Aleksandr, neviens nesaka, ka jūs esat "slikti". Vienkārši līgā ir 23-24 labākas komandas

  +5 [+] [-]

, 2012-11-26 10:02, pirms 11 gadiem
Nav ko braukt auzās... Žirū tagad tikai sāk atvērties. Pēdējos mačos katrā pa bankai. Nu nevarēja čalis iespēlēties, bet tāpēc jau nav jānoliek gar zemi. Abi Sašas un trešais vieni paši var uztaisīt spēli. Piekrītu krievu komentātoram - 2/3 Dinamas veido LV spēlētāji, turpretī Minskas Din.... 2/3 spēlē viestrādnieki, turklāt par pamatīgu piķi, bet rezultāti....turpat vien blakus esam

  +2 [+] [-]

, 2012-11-26 10:16, pirms 11 gadiem
Atceros Skudras vardus,ka sliktas RD speles iemesls ir sliktie RD legionari.Gribu mazliet parfrazet teikto.Diemzel musu gandriz visi speleteji labi iejutas lozu pieneseju loma.Bet skumji ir tas ka tas lodes nav kam pienest.Skarbi,bet tada ir musu mentalitate.ja ir uz ko lidzinaties,tad mes ari kaut ko gribam un varam pieradit.Un tad,kad savacamies izlase tad visi jutamies ka superzvaigznes,un gribam lai mus kads pienestu lodes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-11-26 10:37, pirms 11 gadiem
Melissa rakstīja: Te visiem leģiem jātinas, gan jau Karsums un Indrašis iemetīs. Pārējie.. Nu var sataisīt triecienmaiņu Bukarts-Džeriņš-Meija, vienīgi izcelties tur var tikai DŽeriņš. Par labi apmaksāto zvaigzni Daugaviņu ilūziju nav. Ka tik uz AHL nav jādodas atpakaļ vai regulāri sildīt Sens beņķi. Vēl var pasaukt Pečuru, Bērziņu, Jekimovu, pietiks. Bet leģiem vieta ar citiem partneriem.
Indrašis ir nestabils, viņš var iemest kādā spēlē, bet nav komandas vilcējs ilgtermiņā. Par "triecienmaiņu" es atļaušos pasmaidīt, tie čaļi kaut ko ietriekt kādam var tikai tad, ja pretīm ir līmeni zemāka komanda. Par Pečuru arī interesanti - čalis nevarēja noturēties BAČ komandas sastāvā, bet Tu viņu uz KHL sūti

  +1 [+] [-]

, 2012-11-26 10:41, pirms 11 gadiem
Vispār jau jums ir jāpierāda, ka esat labi, nevis neesat tik slikti. Citādi gribas domāt, ka neesat tik slikti, bet gan vēl sliktāki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-11-26 12:46, pirms 11 gadiem
Slikti jau ne bet Vāji gan!

  +1 [+] [-]

, 2012-11-26 13:55, pirms 11 gadiem
Piekrītu, Žirū - man šķiet komanda nav tik slikta kā rezultāti. Esmu aptuveni uzmetis, ka no atlikušajām spēlēm varam zaudēt tikai 6, max. 7, bet jāuzvar 15-16 - vismaz 12-13 pamatlaikā vēlams, lai tiktu pleijofos.
Nav tik utopiski nemaz, ieskatoties atlikušo spēļu kalendārā.