Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Svečņikovam divi vārti, "Hurricanes" grauj un turpina Čikāgas slikto sākumu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Svečņikovam divi vārti, "Hurricanes" grauj un turpina Čikāgas slikto sākumu
Andrejs Svečņikovs. Foto: Chris Brown/Zumapress.com/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trīs zaudējumu sēriju izdevies pārtraukt Karolīnas "Hurricanes" vienībai, kas, pateicoties Andreja Svečņikova diviem gūtajiem vārtiem, ar 4:0 sagrāva Čikāgas "Blackhawks". Čikāgiešiem šī bija ceturtā neveiksme pēc kārtas.

Abas vienības pirms šā vakara mača bija piedzīvojušas zaudējumus savās pēdējās trīs spēlēs. Atšķirība vien tā, ka "Hurricanes" iepriekš bija spējusi iekrāt par septiņiem (13:6) punktiem vairāk nekā pretiniece, kas astoņos mačos bija spējusi tikt tikai pie vienas uzvaras pamatlaikā.

Nevienā no trim periodiem viesuļvētras neieguva izteikti lielu teritoriālo pārsvaru. Kopumā mājinieki izdarīja pat par vienu (31:32) metienu mazāk, taču gan uzbrucēji, gan vārtsargs (Petrs Mrāzeks) pārliecinošāk nospēlēja mājinieku rindās.

Rezultātu piektajā minūtē ar plaukstas metienu skaitliskā vairākuma piektajā sekundē atklāja Andrejs Svečņikovs. Turpinājumā 1:0 uz rezultāta tablo saglabājās līdz pat otrā perioda pēdējai minūtei, kad "Hurricanes" spiedienu ar cauršaujošu plaukstas metienu noslēdza Nino Nīderraiters - 2:0. Šveicietim šie bija pirmie vārti jaunajā sezonā.

"Blackhawks" arī noslēdzošajās 20 minūtēs nespēja tikt galā ar "Hurricanes" forčekingu, pēc divām lieliskām soma Sebastjana Aho piespēlēm no aizvārtes izceļoties Džordanam Stālam (3:0) un Svečņikovam (4:0). Uzvaras rezultātā "Hurricanes" ar 11 spēlēs iekrātiem 15 punktiem Austrumu konferencē pakāpās par trim pozīcijām - uz trešo vietu.

Nākamajā cīņā "Hurricanes" naktī uz 30. oktobri uzņems Kalgari "Flames", savukārt "Blackhawks", kas joprojām dala pēdējo vietu Rietumos, 28. oktobrī centīsies uzlauzt Losandželosas "Kings" pretestību.

     [+] [-]

, 2019-10-26 22:54, pirms 4 gadiem
Blackhawks suck

     [+] [-]

, 2019-10-27 09:53, pirms 4 gadiem
Vanagi łoti švaki