Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Pats nezinu, kādēļ Rietumu konferencē esam trešie"

Agris Suveizda

Ābols: "Pats nezinu, kādēļ Rietumu konferencē esam trešie"
Artis Ābols un Ģirts Ankipāns
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kontinentālās hokeja līgas kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols pēc zaudējuma bullīšos pret Sanktpēterburgas SKA (3:4) atzina, ka uzvara varbūt nebūtu bijusi taisnīgs iznākums. Tomēr Ābols uzslavēja vārtsargu Jakubu Sedlāčeku, kurš nospēlēja lieliski.

"Sākām ne visai labi, bet atspēlējāmies. Bijām tuvu uzvarai. Varbūt tas nebūtu īsti taisnīgi uzvarēt, bet mūsu vārtsargs spēlēja lieliski. Vienu punktu nopelnījām," pēc spēles sacīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols. "Kādēļ "Dinamo" Rietumu konferencē ir trešajā vietā? Pats nezinu kādēļ. Puiši ir malači, spēlējam kā komanda. Mums visi treneri ir jauni un vietējie. Ir arī Sanda Ozoliņa faktors - viņš ir īstens vadonis. Dara savu darbu uz ledus un palīdz mums."

"Lieliski sākām spēli un varējām gūt daudz vairāk par diviem vārtiem," teica SKA galvenais treneris Juka Jalonens. "Tomēr vienas kļūdas rezultātā perioda beigās spēle izmainījās. Emociju un kustības ziņā izskatījāmies labi. Ne pārāk esmu apmierināts ar to, kā kontrolējām ripu. Vairākās epizodēs spēlētāji darbojās nesavākti. Arī vairākums joprojām ir liela problēma. Pie tā ir jāstrādā."

"Domāju, ka nedaudz nogulējām šīs spēles sākumu, sevišķi mūsu maiņa. Labi, ka spēles turpinājumā pratām savākties, izlīdzinājām rezultātu un tad arī izvirzījāmies vadībā," sacīja Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis. "Pagaidām izskatās, ka Sanktpēterburga man ir tāda veiksmīga pilsēta [smejas]. Pēc spēles jau man daži kaut ko tādu teica, bet es par to īsti nedomāju. Galvenais, ka tomēr vārti iekrita."

"Savā pirmajā vārtu guvumā bijām iespieduši viņus zonā. Rodis [Rodrigo Laviņš] pameta ripu uz vārtu priekšu. Pats īsti nemaz neredzēju to vārtu gušanas momentu. Redzēju ripu un pa to uzsitu. Tad pamanīju, ka komanda priecājas, un sapratu, ka ir. Sākumā pašam likās, ka trāpīju pa bortu," Indrašis turpināja. "Pēc pirmās trešdaļas Ābols neko īpašu neteica. Nevienam nekas netika pārmests. Nebļāva un viss bija ļoti mierīgi. Teica, ka nekas traks nav noticis. Mums bija jānomierinās un jāturās pie sava spēles plāna, un tad viss būs kārtībā."

"Grūti pateikt, kas notika pēcspēles metienos. Ņiživijam un Polam noslīdēja ripa. Es mēģināju iemest augšējā stūrī, bet nestrāpīju. Jā, punkts pret SKA ir labi, bet varējām iegūt arī vairāk," Indrašis noslēdza. "Ilgi gatavojāmies šai spēlei. Pirmās maiņas sanāca diezgan nervovas, un visa spēle bija smaga. Pretinieki ne pārāk daudz meta pa vārtiem, un tādēļ ne vienmēr atrodies tonusā - bet ir jāspiespiež sevi parādīt visu, ko vari," pēc debijas teica SKA vārtsargs Dmitrijs Šikins, kuru uzslavēja galvenais treneris Jalonens.

Izmantotie resursi:
Sākums - Hokeja kluba Dinamo Rīga oficiālā...
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
Официальный сайт хоккейного клуба СКА | Хоккей...

  +4 [+] [-]

, 2013-10-26 20:58, pirms 10 gadiem
jāņem Atlant...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: biedrinjsh#15
Slēpts komentārs: alliks

  -2 [+] [-]

, 2013-10-26 21:14, pirms 10 gadiem
būsim godīgi 3p bija mūsu, ja ne mazā pieredze vārtusargam...ābecē māca, ja neredzi ripu, tad ieņem pareizo pozīciju, nevis stāvi. Bet, protams, prieks arī par 1p pret tādu komandu kā Sporta Klubs Armija.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Gūža

  -1 [+] [-]

, 2013-10-26 21:39, pirms 10 gadiem
beidz runāt, 3.vieta ... 3-4 spēles un tikpat reāli jau 12.vieta ...

     [+] [-]

, 2013-10-26 21:43, pirms 10 gadiem
Domāju, ka reāli sezonas beigās būsim 5.,6.vietā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-26 21:45, pirms 10 gadiem
Ābols tik visiem jauc galvu ar savu nezināšanu.

  +4 [+] [-]

, 2013-10-26 21:47, pirms 10 gadiem
zigiss rakstīja: beidz runāt, 3.vieta ... 3-4 spēles un tikpat reāli jau 12.vieta ...
Preses konferencē pajautāja, Ābols atbildēja. Ko tad citu viņam teikt?
Nav jau tā ka pats to kladzina.

  -3 [+] [-]

, 2013-10-26 23:02, pirms 10 gadiem
MAN AR TAA SAAK LIKTIES. tRENERIM PAR SAVIEM CHALJIEM JAAKRIIT UN JAACELJAS KAUT ARII VINJI SLIKTI SPEELEETU. NEVISS ----NNEEEZIINUUU
bikovs77 rakstīja: sogad spele tikai speletaji izskatas ka treneru nemaz nav vienigais treners ir ankipans ar garantiju parejie ta butaforija man liekas ka sandis ozolins tur visu liek pa plauktiniem ja ozo nejiet tad komanda ari kluse

  -2 [+] [-]

, 2013-10-26 23:42, pirms 10 gadiem
abols lool

  -3 [+] [-]

, 2013-10-27 00:27, pirms 10 gadiem
bet dinaamo ior leki divi machi..

  +4 [+] [-]

, 2013-10-27 01:25, pirms 10 gadiem
bikovs77 rakstīja: sogad spele tikai speletaji izskatas ka treneru nemaz nav vienigais treners ir ankipans ar garantiju parejie ta butaforija man liekas ka sandis ozolins tur visu liek pa plauktiniem ja ozo nejiet tad komanda ari kluse
Da lab !!!! Man gan liekas ka Ābols ir atklajies ar savam viltibam un riskiem!!! Tāls piemers nav jameklē-Te pret cska un ska !!! Indrašis nevareja tikt pie punktiem,bukarts neizmantoja savas iespejas un vel ari dzerins kluseja !!!! Ābols noriskeja un salika visus tris uz to laiku neveiksminiekus kopā maiņā!!!! Un tagad veiksme ir šo speletaju pusē !!! Ābola vadibā--->musu komandai ar uzbrukumu un aizsardzibu ir kartibā!!! vartus gustām un maz vartus ielaižam------>galvenais ka tas nes uzvaras

  +4 [+] [-]

, 2013-10-27 02:25, pirms 10 gadiem
Kādam atkal caps locks iesprūda... varētu jau atspēkot, bet nav tā vērts

  +3 [+] [-]

, 2013-10-27 03:11, pirms 10 gadiem
Esam trešie, jo pret vārtsargiem nav nekādu pretenziju un arī spēlētāji uz laukuma cenšas. Ir gan labi viesspēlētāji, gan mūsu tautieši negrib palikt tikai statisti. Daudz ko par komandas noskaņojumu pasaka atsevišķas epizodes - vai cīnās līdz galam katrā epizodē, vai no sirds priecājas par komandas biedru gūtiem vārtiem/piespēlēm. Pagaidām, komanda mums ir tiešām tāda, kādu es un noteikti ne tikai es vien gribu to redzēt. Iespējams Olimpiādes tuvums liek visiem atvērties. Telkvistu sāk atkal aicināt uz Zviedrijas izlase un nav izslēgts, ka arī par citiem mūsu leģionāriem sāks domāt viņu izlašu treneri.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-27 10:29, pirms 10 gadiem
nodomāja ābols "varam tak būt pirmie"

     [+] [-]

, 2013-10-28 00:12, pirms 10 gadiem
Tāpēc ka Sandis teica: ..
"Сандис Озолиньш: Цель одна – попасть в плей-офф"
( "Mērķis viens-tikt play-off" )

SpottBox RU > Сандис Озолиньш: Цель одна – попасть в плей-офф... <

     [+] [-]

, 2013-10-28 00:14, pirms 10 gadiem
КХЛ — Озолиньш: "Динамо" должно попасть в плей-офф, а там уже видно будет

> Хоккей на AllHockey.Ru - Озолиньш:... <