Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Magņitka iemet septiņus vārtus Maskavā un atgūst uzvaru garšu

Andrejs Siliņš

Magņitka iemet septiņus vārtus Maskavā un atgūst uzvaru garšu
Džastins Hodžmens šosezon sakrājis jau 14 punktus (6+8)
Foto: Itar-Tass/Scanpix

Uz uzvaru takas piektdien Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) atgriezās Magņitogorskas "Metallurg" vienība, kas sagādāja vārtu birumu Maskavā, ar rezultātu 7:2 pārliecinoši apspēlējot vietējo "Spartak".

Trešo uzvaru pēc kārtas izcīnīja Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kas ar rezultātu 4:2 apspēlēja Sanktpēterburgas SKA, sagādājot tai otro neveiksmi pēc kārtas. Jau desmitajā minūtē Iļja Kovaļčuks izvirzīja vadībā viesus, taču turpinājumā krietni sekmīgāki bija "Torpedo" hokejisti. Dmitrijs Makarovs uzvarētāju labā guva divus vārtus.

Maskavā "Spartak" uzņēma Jevgēņiju Malkinu un Magņitogorskas "Metallurg", viens no mača līnijtiesnešiem bija rīdzinieks Juris Balodis. Iepriekšējā spēlē sagrāvuši Jekaterinburgu (6:1), šovakar maskavieši nebija gatavi kārtīgai cīņai. Otrajā trešdaļā "Metallurg" guva piecus bezatbildes vārtus, visā mačā triumfējot ar 7:2.

Kanādietis Džastins Hodžmens uzvarētāju labā savāca četrus rezultativitātes punktus (1+3), bet cits līgas debitants Mats Cukarello izcēlās ar trim punktiem (1+2). Dmitrijam Kazionovam (2+0), Sergejam Gončaram (0+2) un Jevgēņijam Malkinam (1+1) pa diviem punktiem.

15 000 līdzjutēju Minskā sagaidīja savas "Dinamo" komandas uzvaru 64 minūtes un 46 sekundes pēc pirmā iemetiena. Somu uzbrucēja Tēmu Laine gūtie vārti 14 sekundes pirms papildlaika beigām atveda minskiešiem uzvaru pār Astanas "Barys" - 2:1. Minskai tā bija devītā uzvara un trešā papildlaikā, savukārt "Barys" piedzīvoja 12. neveiksmi sezonā.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

  +4 [+] [-]

, 2012-10-26 22:31, pirms 12 gadiem
Ja lokauts turpināsies visu sezonu tad Malkins varētu pacelt Gagarinu!

  +1 [+] [-]

, 2012-10-26 22:34, pirms 12 gadiem
Pagaidām viss liecina par to ka fināls būs Maskava-Magņitka vai SKA-Magņitka

  +1 [+] [-]

, 2012-10-26 22:38, pirms 12 gadiem
kad tad viņi bija to uzvaras garšu pazaudējuši.vienu spēli zaudējot pagarinājumā?idiotisks virsraksts,kā jau sportacentrā.Dinamo varbūt šodien atguva uzvaras garšu,bet ne jau maģņitka

  +3 [+] [-]

, 2012-10-26 22:40, pirms 12 gadiem
flab3r rakstīja: Pagaidām viss liecina par to ka fināls būs Maskava-Magņitka vai SKA-Magņitka
Katru gadu liecina, ka SKA spēlēs finālā.. var jau būt, ka šogad būs tas gads, bet kamēr fināls nav pienācis, lieki minēt kāds tas varētu būt..
Pagāšsezon arī bija grūti iedomāties, ka Značoks varētu celt Gagarinu un ja nerunā tikai par KHL, tad kurš būtu iedomājies, ka Kingi pacels Stenliju...

Play Off ir un paliek neprognozējams.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-10-26 23:48, pirms 12 gadiem
objektīvais1 rakstīja: šobrīd karstākie uzbrucēji ir no torpedo, varnakovs, makarovs, tornbergs
karstākie citam karstās meitenes, citam džeki...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja