Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Severstal" treneris apsola nodzīt matus uz nullīti, ja komanda iekļūs Gagarina kausā

Agris Suveizda

"Severstal" treneris apsola nodzīt matus uz nullīti, ja komanda iekļūs Gagarina kausā
Aleksandrs Guļjajevs

Kontinentālās hokeja līgas komandas Čerepovecas "Severstal" galvenais treneris Aleksandrs Guļjajevs apsolīja, ka gadījumā, ja vienībai izdosies iekļūt Gagarina kausa izcīņā, viņš laukuma vidū nodzīs matus uz nullīti.

"Mēdz teikt, ka spēlētāji uzvar spēles, bet komanda – čempionātu," sacīja Guļjajevs."Mums ir saliedēta komanda, kas nedalās jaunajos un veterānos. Visi tiecas un iet uz nosprausto mērķi. Šajā ziņā pašreizējā komanda ir interesantāka nekā pagājušajā sezonā, lai gan ir palikuši daži spēlētāji no tās sezonas, un viņiem tagad nākas tam piekrist. Viņi paši spēlēs pierāda, ka mēs spēlējam un uzvaram tikai kā komanda.

Jā, viens spēlētājs var spēlē iemest trīs vārtus, bet, ja komanda zaudē ar 3:5, tas nav rezultāts. Labāk uzvarēsim ar 1:0 un uzvarēsim kā komanda. Kolektīvus vienmēr esmu veidojis, pateicoties komandas garam, un šajā ziņā pašreizējais "Severstal" ir labāks nekā iepriekšējais. Ja viss būs lieliski un veiksmīgi un mēs iekļūsim "play-off", tad laukuma centrā nogriezīšu matus uz nullīti. Komandas kapteinis mani ar mašīnīti nogriezīs uz nullīti."

Čerepovecas "Severstal" jauno sezonu sāka ar zaudējumiem pagarinājumā Hantimansijskā (1:2) un Omskā (0:1). Iepriekšējā sezonā "Severstal" ar 74 punktiem 60 spēlēs Rietumu konferencē ierindojās 11. vietā un ceturto gadu pēc kārtas netika Gagarina kausā.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...

  +2 [+] [-]

, 2017-08-26 15:16, pirms 7 gadiem
Tāda nelaime viņam nedraud!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-08-26 15:52, pirms 7 gadiem
Ozoliņš varētu solīt pilnu ķermeņa vaksāciju.

     [+] [-]

, 2017-08-26 16:04, pirms 7 gadiem
Skabelka arī to pašu teica

  -1 [+] [-]

, 2017-08-26 17:11, pirms 7 gadiem
juris apsoliija kljuut par profesionaalu skeletonistu,ja vinja daamas iekljuus gagarina izspeelees.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-08-28 18:48, pirms 7 gadiem
Vispār jau Severstaļ trenē Guļavcevs, nevis kaut kāds Guļajevs...