Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rautakallio: "Jaunie spēruši vēl vienu solīti uz priekšu"

Jānis Celmiņš

Rautakallio: "Jaunie spēruši vēl vienu solīti uz priekšu"
Peka Rautakallio
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta avīze, f64

Jau ziņojām, ka Mārtiņam Karsumam gūstot divus vārtus, šovakar otro uzvaru Latvijas Dzelzceļa kausā izcīnījis Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas ar 4:3 apspēlēja Mitišču "Atlant". Pēc spēles iespaidos par cīņas gaitu dalījās abu komandu galvenie treneri.

„Pretinieki spēli sāka ļoti ātri un mums paveicās, ka guvām vārtus. Esmu apmierināts ar pirmo periodu, ņemot vērā kā esam spēlējuši pēdējo spēļu pirmās trešdaļas. Otrās divdesmit minūtes mēs spēlējām, iespējams, ne slinki, bet bijām par lēnu. Zaudējām divcīņas un tas ir galvenais iemesls, kāpēc pretiniekiem izdevās rezultātu izlīdzināt. Trešajā periodā atkal viss bija kārtībā un tā bija, iespējams, labākā trešā trešdaļa mūsu izpildījumā pēdējās spēles. Esmu priecīgs, ka jaunie spēruši vēl vienu solīti uz priekšu,” uz maču atskatījās „Dinamo” treneris Peka Rautakallio.

Vaicāts, kāpēc šodien nespēlēja Arvīds Reķis un Rodrigo Laviņš, somu hokeja speciālists atbildēja īsi – nākamajā spēlē būs izmaiņas.

Savs sakāmais bija arī Mitišču „Atlant” galvenajam trenerim Janne Karlsonam. „Spēli sākām ļoti labi, taču vārtus pirmie guva pretinieki – tāds ir hokejs. Turpinājām spēlēt labi, taču atkal zaudējām vārtus. Lai gan bijām izstudējuši pretinieku spēli vairākumā, šoreiz tas nelīdzēja. Es to gribētu saukt sekojoši – labs sākums ar sliktiem skaitļiem uz tablo. Patika, ka nezaudējām mieru un turpinājām cīnīties. Šī spēle mums bija liels solis uz priekšu, ja salīdzinām to ar iepriekš redzēto,” pauda Karlsons.

Slēpts komentārs: mvp222

  +3 [+] [-]

, 2012-08-27 00:20, pirms 12 gadiem
Atlant treneris Karlsons pēc zaudējuma pret Dinamo preses konferencē izteica tādu frāzi kā "shit happens"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: mvp222
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-08-27 10:11, pirms 12 gadiem
Aragons7 rakstīja: vai tad Rekis ir vecs?
vienkārši slikts,sliktāks ir tikai Laviņš

  -3 [+] [-]

, 2012-08-27 11:12, pirms 12 gadiem
Kolhoza_Ansis rakstīja: Luceniusam jadod iespeja iespeleties!
Luceniusu vajag iespēlēt vairākumā kopā ar Podziņu un Meiju!

  +2 [+] [-]

, 2012-08-27 12:48, pirms 12 gadiem
mvp222 rakstīja: spēruši vēl vienu solīti uz priekšu - purvā
Kas spēruši? Tu un tavi gultas biedri?

  +3 [+] [-]

, 2012-08-27 12:49, pirms 12 gadiem
mvp222 rakstīja: tas tak visem skaidrs ka rautukalis jaunos pārvērš par tiem kas lec ar galvu bortā, tāpec arī ir viens solītis purvā
Tas tak visiem skaidrs, ka tu nedraudzējies ar galvu.

  +2 [+] [-]

, 2012-08-27 16:08, pirms 12 gadiem
Esmu priecīgs, ka jaunie spēruši vēl vienu solīti uz priekšu,” uz maču atskatījās „Dinamo” treneris Peka Rautakallio. Sis ir skaidrs majiens ka Luceniuss vares sogad spelet majas, jo tiks nosutits uz Dinamo sadarbibas partneri (farmu) Somija, protams, ja pats nesapratis ka jaaiziet, pagaisaja sezona jau redzejam, ka nav labaks par jau atlaisto Cipuli, cinitajs ir bet si nav vina komanda, ta gadas.

     [+] [-]

, 2012-08-28 12:05, pirms 12 gadiem
Kolhoza_Ansis rakstīja: Luceniusam jadod iespeja iespeleties!
Luceniusam bija vesela sezona ko iespēlēties un ar savu izcilo (ne)rezultativitāti laikam neiekrita treneriem acīs.