Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" šķiras no serbu centra aizsarga Vraņanina

Agris Suveizda

"Riga" šķiras no serbu centra aizsarga Vraņanina
Milošs Vraņanins. Foto: Zigismunds Zālmanis/rigafc.lv

Latvijas futbola virslīgas vicelīdere "Riga" neilgi pirms vakara lielās spēles pret "Valmieru" pavēstījusi par šķiršanos pēc abpusējas vienošanās ar serbu centra aizsargu Milošu Vraņaninu.

26 gadus vecais Vraņanins iepriekšējo astoņu maču laikā sešreiz devās pamatsastāvā un guva vienus vārtus, tomēr pusotra gada laikā viņš lielākoties bijis rezerves aizsargs. Pagājušās sezonas otrajā pusē Vraņanins tika svītrots no pieteikuma, lai ļautu pieteikt citu leģionāru, bet ziemā atgriezās komandā un izcīnīja vietu šīs sezonas pieteikumā. Atveroties vasaras pāreju periodam un atkal sākoties sastāva izmaiņām, Vraņanins vēlreiz izrādījies lieks.

Pagājušajā sezonā Vraņanins piedalījās 15 Virslīgas spēlēs (14 pamatsastāvā) un divās cīņās Čempionu līgā, bet šosezon aizvadīja deviņas spēles. "Riga" nesen pievienojās zviedru centra aizsargs Duglass Berjkvists un no īres "Audā" atgriezās Iļja Korotkovs. Bez Antonija Černomordija, Berjkvista un Korotkova rīdziniekiem vēl ir arī ganietis Baba Musā, kurš veselības problēmu dēļ gan nav spēlējis kopš 8. maija.

"Riga" ar septiņām uzvarām pēc kārtas ir atguvusi Virslīgas vicelīderes godu un šovakar "Skonto" stadionā uzņems 14 uzvaras pēc kārtas svinējušo līdervienību "Valmieru", no kuras atpaliek par septiņiem punktiem. Līdz ar Vraņanina atbrīvošanu "Riga" rīcībā ir palicis maksimālais skaits leģionāru (15). Vraņanins pirms pārcelšanās uz Rīgu spēlēja Serbijas komandās "Teleoptik" un "Metalac".

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/605

     [+] [-]

, 2022-06-26 16:33, pirms 2 gadiem
Bija gaidāms jo pārāk daudz leģionāru savādāk un no kāda bija jāšķirās

     [+] [-]

, 2022-06-26 19:22, pirms 2 gadiem
Uz Er fe šā! Tie jau savāc visu riga ef šī musoru .