Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Vaits: "Fjūrijs veica neatļautu grūdienu. Viņam visu atļauj"

Rolands Eliņš

Vaits: "Fjūrijs veica neatļautu grūdienu. Viņam visu atļauj"
Dilians Vaits uzņem Taisona Fjūrija sitienu. Foto: AFP/Scanpix

Britu bokseris Dilians Vaits pēc sakāves nedēļas nogalē pret Taisonu Fjūriju intervijā "Sky Sports" atzina, ka Fjūrija sitiens viņu apdullinājis, taču uzstāja, ka iemesls nokautam bija grūdiens, ko Fjūrijs veica pēc tam.

"Jā, viņa aperkats trāpīja tur, kur vajag," sacīja Dilians Vaits. "Es biju apdullis. Taču tad, kamēr es centos atgūties, viņš mani kārtīgi pagrūda un nogāza uz grīdas. Es krītot atsitu galvu pret grīdu, un šāds grūdiens nav atļauts. Te nav nekāds reslings, tas ir bokss, saprotiet?"

"Taču, kā parasti, viņi atļāva Fjūrijam darīt visu, ko viņš vēlas, un nesaņemt sodu. Tiesnesim vajadzēja dot man papildus laiku atgūties un tad atsākt cīņu. Fjūrijs mani pagrūda un tad teica tiesnesim, lai neturpina cīņu," sūdzējās Vaits.

Vaits pēc tam vairākkārt kritizēja ringa tiesnesi Marku Laisonu: "Viņš nepaveica savu darbu. Jā, man trāpīja sitiens, par to es neko nesaku, tas bija labs sitiens. Es gāju uz kreiso aperkatu, viņš – uz labo aperkatu. Fjūrijs ir nedaudz garāks par mani, tad nu skaidrs, ka viņa sitiens trāpīja agrāk."

"Un tas Fjūrijam nebija nekāds vienas rokas pieskāriens, ar ko viņš mani nogāza. Viņš acīmredzami pagrūda mani ar abām rokām, es nokritu un atsitu galvu. Tiesnesis šeit nenostrādāja pareizi," teica Vaits, kurš uzskatīja, ka pēc noteikumiem viņš būtu pelnījis papildus laiku atgūties un turpināt cīņu par uzvaru.

Vaits arī pauda cerību, ka Fjūrijs karjeru vēl nebeigs, jo viņš vēlas pieprasīt revanša iespēju. Tiesa, pēc viņu savstarpējās cīņas nedēļas nogalē būs grūti panākt, lai kāds notic Vaita iespējām uz citu rezultātu. Attiecīgajā brīdī Fjūrijs viņu patiešām pagrūda prom no sevis, taču Fjūrija pārākums boksa cīņā līdz sestajam raundam, kad tika fiksēts nokauts, bija acīmredzams, un Vaita uzbrukumi lielākoties neko nesasniedza.

Šīs cīņas tiešraidi Latvijā piedāvāja Viaplay.

Izmantotie resursi:
https://www.boxingscene.com/whyte-f...

  +9 [+] [-]

, 2022-04-26 09:49, pirms 2 gadiem
Arī pats Vaits Fjūrijam atļāva darīt visu, ko viņš vēlas visas cīņas gaitā.
Un kā nav kauna vēl prasīt revanšu, kad nav piedalījies promo, kaut viņam "uzdāvināja" lielāko karjeras honorāru, cīņā pilnīgi neko neparādīja, pat tikai izslēgts, beigās vēl sūdzās, ka izslēdza viņu ar grūdienu. Revanši ir jānopelna.

  +7 [+] [-]

, 2022-04-26 09:58, pirms 2 gadiem
Lūzera čīkstēšana. Pārliecinošs zaudējums, ko vairāk runāt.

  +6 [+] [-]

, 2022-04-26 10:22, pirms 2 gadiem
Tik pat labi Fjūrijs varēja uzšaut vēl vienu.. tā ka Vaits var būt gana laimīgs ar šādām beigām

  +4 [+] [-]

, 2022-04-26 12:02, pirms 2 gadiem
isor rakstīja: Tik pat labi Fjūrijs varēja uzšaut vēl vienu.. tā ka Vaits var būt gana laimīgs ar šādām beigām
Un laikam vajadzēja tā arī darīt. Bet, pat ja visas zvaigznes sastājas un revanšs tiešām notiek, tad tur toč Fjūrijs parūpēsies, lai šoreiz Vaits piezemētos jau izslēgts.

  +4 [+] [-]

, 2022-04-26 12:13, pirms 2 gadiem
it kā Fjūrijam citu nebūtu ko darīt...
vienīgā cīņa, kura viņam būtu interesanta - Usiks vai Džošua...

pārējie var iet atpūsties...

  +3 [+] [-]

, 2022-04-26 12:24, pirms 2 gadiem
Tīrs trāpījums pa ķobi, ja ielaisti vēl vienu sitienu, baidos, ka Vaits būtu pamodies slimnīcā, ļoti nesmuka čīkstēšana, būtu labāk atzinis zaudējumu labākam pretiniekam.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-26 12:26, pirms 2 gadiem
Pat Highlights bija garlaicīgi

     [+] [-]

, 2022-04-26 17:16, pirms 2 gadiem
Naivi ceru uz Fjūrija - Džošua/Usika cīņu. Tā būtu pēdējās desmitgades mega cīņa.

     [+] [-]

, 2022-04-26 18:17, pirms 2 gadiem
Nesen bija intervina ar Stoktonu, kur viņam atvadija par Dzordana visu laiku slavenako metienu, kas nosaukts par 'the shot'. Stojtona mazais dels bija pec zaudejuma preses konferencē izkliedzis, ka bija sods tur. Neskatoties uz to, ka Stontons zaudeja spēli, aizmeta pec tam truli, kas Dzordana metienu būtu izdzēsis no vēstures-apstādināja konferenci, izveda sīko laukā un pateica, ka ir svarīgi iemācīties zaudēt. Sajūta, ka mūsdienu sportistiem dikti ir pietrūcis kāds vīrietis bērnībā