Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Pirmajā Daugavpils derbijā minimālu uzvaru izcīna "Daugava"

Krišs Driķis
SMScredit.lv Virslīgas mačā "Celtnieka" stadionā Daugavpils "Daugava" principiālā spēlē ar 1:0 uzveica Virslīgas debitanti "Daugavpili". Vienīgos vārtus mača 77.minūtē pēc stūra sitiena guva Giorgi Humarašvili.
Vērtējums: +4

     [+] [-]

, 2014-04-27 13:03, pirms 10 gadiem
Nu ko, iemesls turpināt komusnistiskos gājienus un celt zosu gāganas par Latgaliešu rakstu valodas lietojumu no Naura puses?

Izēdit! Latveja, ir tīsiska valsts, ja kaids tai nauzskota tod drūši var daspraust sev kolorado vabaļu lenteiti i īt da uzvarys piminekļa izšaut 100gramu! Nivins Latgališam naizlīgs lītot sovu volūdu. Ja es beju nūskaņots ļūti liberali tod man daži baļtīši ir atguodynujuš ka par sevi ir juopastuov.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-29 10:44, pirms 10 gadiem
Ļoti interesants pirmais Daugavpils derbijs. Lai arī šķita, ka tam būtu jāaizrit ar izteiktāku Daugavas pārsvaru, tomēr BFC labi sevi parādīja. Ja skatāmies uz sastāviem, tad tomēr DD bija favorītes lomā. Halimonam gan vajadzēja savu iespēju izmantot, tajā situācijā jāuzteic Vlasovs.