Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Miķelim Rēdliham neliels savainojums

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Miķelim Rēdliham neliels savainojums
Miķelis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Gagarina kausas izcīņas Rietumu ceturtdaļfinālā Čerepovecas "Severstal" un Jaroslavļas "Lokomotiv" pirmdienas mačs bija garākais KHL vēsturē. Pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, un spēle turpinājās papildlaikā līdz pirmajiem gūtajiem vārtiem (3:2). Mačs noslēdzās pēc 118 minūtēm un 48 sekundēm - 72 sekundes pirms trešā pagarinājuma beigām. Jaroslavļas kluba uzbrucējs Rēdlihs spēlēja ļoti maz, jo viņam traucēja savainojums.

Šajā rekordilgajā spēlē Rēdlihs laukumā bija tikai 3 minūtes un 25 sekundes, bet tikmēr divpadsmit citi jaroslavļiešu hokejisti uz laukuma bija vairāk kā 30 minūtes… "Rēdlihu es neizmantoju visā spēles gaitā. Viņam ir neliels savainojums," pēc mača preses konferencē teica Jaroslavļas kluba galvenais treneris Tims Rovs.

Šajā spēlē komandas izpildīja 133 metienus pa vārtiem, 83 raidījumus veica "Severstal", bet jaroslavļieši - "tikai" 50 reizes… "Ļoti smags zaudējums papildlaikā, puiši atdeva visus savus spēkus šajā spēlē. Spēle vairākas reizes mainīja savu virzību. Tas ir play-off, mums vairāk jāmet pa vārtiem," atzina Jaroslavļas kluba galvenais treneris, norādot arī, ka viņa trenera praksē ir bijuši pat pieci pagarinājumi.

Pēc šī smagā mača rezultāts sērijā kļuvis 3:1 par labu čerepoveciešiem… "Sērija nav beigusies, mēs gatavosimies nākamajam mačam. Esam rūdījuši savu raksturi visu sezonu, tāpēc līdz beigām ir vēl tālu," apņēmību nezaudē Rovs.

Izmantotie resursi:
severstalclub.ru
khl.ru