Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ankipāns pēc uzvaras Helsinkos slavē Rīgas "Dinamo" jaunos hokejistus

Agris Suveizda

Ankipāns pēc uzvaras Helsinkos slavē Rīgas "Dinamo" jaunos hokejistus
Ģirts Ankipāns
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

LETA. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas "Dinamo" jaunie spēlētāji piektdienas mačā pret Helsinku "Jokerit" (4:2) sevi labi apliecināja, pauda vienības galvenā trenera pienākumu izpildītājs Ģirts Ankipāns.

Rīdziniekiem ar vārtiem izcēlās divi KHL debitanti Oskars Batņa un Emīls Ģēģeris, kā arī Miķelis Rēdlihs, kurš uzvaru nesošo metienu realizēja 67 sekundes pirms pamatlaika beigām, un Miks Indrašis, kurš ripu raidīja tukšos pretinieku vārtos. 18 gadus vecais Ģēģeris savos pirmajos 29 mačos KHL palika bez punktiem, bet iepriekšējā duelī guva divus vārtus. Ar savu sniegumu pēdējos mačos viņš ir reāls kandidāts uz KHL nedēļas labākā jaunā spēlētāja balvu. Savukārt 22 gadus vecajam Batņam šie bija pirmie vārti viņa KHL karjerā, kurā latviešu uzbrucējs aizvadījis 31 maču.

"Ļoti smaga spēle. Komanda ir jauna, ļoti daudz mācāmies uzbrukuma hokeju, ātru un agresīvu spēli. Šodien spēlējām pret vienu no labākajām komandām līgā. Esmu ļoti pateicīgs puišiem par šo spēli," pēcspēles preses konferencē teica Ankipāns. "Dinamo" stūrmanis īpaši slavēja Batņas, Ģēģera un Ginta Meijas uzbrucēju virknējumu.

Tikmēr Batņa intervijā klubam atklāj, ka komanda parādījusi raksturu un atguvusi pašcieņu pēc neveiksmīgajām spēlēm. "Beidzot pārrāvām šo zaudējumu sēriju. Izdevās izpildīt treneru norādījumus, atdevām visus spēkus, iekodāmies un neļāvām viņiem elpot. Bija izdevība jau ātrāk gūt vārtus, kad izgājām trīs pret viens, bet tad neizdevās. Mūsu maiņa šodien bija lieliska. Lai arī "gols" bija interesants, tas tika panākts ar visas maiņas 100% atdevi," skaidroja Batņa.

Tāpat viņš slavēja arī Ģēģeri. "Mūsu maiņā izveidojusies ļoti laba ķīmija, kas arī nes augļus. Ģēģeris, protams, liels malacis," atzīmēja Batņa. Svētdien rīdzinieki jau ar "Jokerit" spēlēs savā laukumā, kam sekos gandrīz mēnesi ilgs pārtraukums, bet pēc tam sezonas pēdējie mači, kuros Latvijas vienība viesos tiksies ar Minskas "Dinamo" un savā laukumā vēlreiz uzņems "Jokerit". "Svētdien jāturpina šādi arī savu skatītāju priekšā. Domāju, treneri ar mūsu sniegumu šodien bija apmierināti. Tagad tāds jāparāda arī Rīgā," teica Batņa

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2018-01-26 22:37, pirms 6 gadiem
Ja ir nopelnīts, tad var arī paslavēt! Galvenais, nepalikt pie šiem patīkamajiem brīžiem, bet skatīties nākotnē un turpināt trenēties un spēlēt. Tad viss būs labi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja