Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kurucam 16 punkti NBA Attīstības līgas mačā

Rolands Eliņš

Kurucam 16 punkti NBA Attīstības līgas mačā
Rodions Kurucs. Foto: Corey Sipkin/NY Post

Rodions Kurucs šonakt piedalījās NBA Attīstības līgas spēlē starp Longailendas „Nets” un „Grand Rapids Drive”, kurā viņa komanda zaudēja ar 107:116. Kurucs guva 16 punktus un savāca astoņas atlēkušās bumbas.

Rodions Kurucs šonakt aizvadīja savu trešo spēli Attīstības līgā. Viņš laukumā pavadīja 32 minūtes, kurās guva 16 punktus (1p. 4/4, 2p. 3/9, 3p. 2/6). Tā bija viņa rezultatīvākā spēle šajā līgā. Kuruca rēķinā šonakt arī astoņas atlēkušās bumbas, divas pārtvertas bumbas un viens bloķēts metiens, taču arī sešas kļūdas un viena piezīme.

Kurucs bija otrs rezultatīvākais savas komandas sastāvā. 21 punktu sameta Alans Viljamss, kamēr otrs Bruklinas „Nets” šovasar draftētais basketbolists Džanans Musa tika pie deviņiem punktiem un desmit atlēkušajām bumbām.

Šodienas spēlē Kuruca komanda bija panākusi neizšķirtu pēc trim ceturtdaļām, taču pēdējā ceturtdaļā pret Detroitas „Pistons” fārmklubu ielaida 40 punktus un zaudēja ar 107:116. Longailendas komandai šis bija otrais zaudējums sezonas septiņās spēlēs.

Jāpiemin, ka naktī uz pirmdienu Bruklinas „Nets” aizvadīs spēli pret Filadelfijas „76ers”, kamēr fārmkluba nākamā spēle būs pēc divām dienām.

Izmantotie resursi:
https://longisland.gleague.nba.com/

Slēpts komentārs: tampax

  +2 [+] [-]

, 2018-11-25 16:42, pirms 5 gadiem
Atlētiskāks un ātrāks par Lebronu. Bet kāpēc spēlē G-līgā?