Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Strumija atgriežas Liepājā, komandai pievienojās vēl trīs leģionāri

Rolands Eliņš

Strumija atgriežas Liepājā, komandai pievienojās vēl trīs leģionāri
Foto: Instagram/ Futbola klubs Liepāja

LETA. Argentīniešu pussargs Leonels Strumija atgriezies "Liepājas" komandas sastāvā, ziņo futbola klubs.

26 gadus vecais Strumija Liepājas komandu pārstāvēja četrus iepriekšējos gadus, bet šīs sezonas sākumā viņš nebija vēju pilsētas vienības sastāvā. Tagad argentīnietis pēc īslaicīgas prombūtnes atgriezies Latvijā un atkal pārstāvēs "Liepājas" krāsas.

Strumija ir 2015.gada Latvijas čempions un 2017.gada Latvijas kausa ieguvējs.

Tāpat "Liepāja" papildinājusi sastāvu ar argentīniešu uzbrucēju Lukasu Aleksi Dolgado, kā arī ar nigēriešu pussargiem Ričardu Fraideju un Maiklu Ezekiēlu Apaki. Kā aģentūrai LETA atklāja kluba direktors Dāvids Jansons, Apaki pakalpojumi lielākoties tiks izmantoti "Liepājas" otrajā komandā.

"Liepāja" "Optibet" virslīgas pirmajā kārtā ar 0:2 piekāpās RFS komandai, bet otrā kārta tai bija brīva. Sestdien trešajā kārtā liepājnieki savā laukumā uzņems Jūrmalas "Spartaku".

Izmantotie resursi:
LETA

  -1 [+] [-]

, 2019-03-25 23:11, pirms 5 gadiem
Kur ta komandas lielakais blauris par legionaru parbagatibu,un kas tagad bus ar vietejiem !
Galvenais rezultats, jo ja tas bus tad arii atbalstiaji bus! Lai meistariba un veiksme FK Liepajai

  -1 [+] [-]

, 2019-03-26 07:11, pirms 5 gadiem
Njā, nu jau pat dublieru komanda tiek komplektēta ar leģionāriem sastāvā. Nav brīnums kāpēc jaunie liepājnieki mūk prom no tā kluba.
Varen braši.

     [+] [-]

, 2019-03-26 09:19, pirms 5 gadiem
Ja jau klubi domās par nākotni,tad jau trīs gadu laikā var iespēlēt talantīgus jaunos ārzemniekus kluba sistēmā,kuri pēc tam neskaitīsies leģionāri.Protams ar nosacījumu,ka šis pieņemtais reglamenta punkts netiks atkal mainīts.Arī letiņu puikām tas nāks tikai par labu.Konkurence tikai veicina attīstību.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-26 09:24, pirms 5 gadiem
Attēlu lūdzu atšifrēt
Sanāk mazais un garais

  +3 [+] [-]

, 2019-03-26 09:32, pirms 5 gadiem
Tarapuņka un Štepsels

  -1 [+] [-]

, 2019-03-26 09:44, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Ja jau klubi domās par nākotni,tad jau trīs gadu laikā var iespēlēt talantīgus jaunos ārzemniekus kluba sistēmā,kuri pēc tam neskaitīsies leģionāri.Protams ar nosacījumu,ka šis pieņemtais reglamenta punkts netiks atkal mainīts.Arī letiņu puikām tas nāks tikai par labu.Konkurence tikai veicina attīstību.
Varēji vel uzrakstīt, ka Tu rakstīji par Eiropas futbola Top 5 valstīm.
Ja tā nedomāji, tad, ceru, ka vismaz nebrīnies, ka mūsu valsts izlase šobrīd ir tieši tāda kāda tā ir.
Patīk tas kādam, vai nepatīk, bet mūsu futbola cilvēku resursi ir tieši tādi kādi tie ir. Ja vien LFF vadībai nav padomā strauji sākt leģionāru naturalizāciju, tad mūsu pašu bāleliņiem vien būs jāvelk tā izlašu būšanas smagā nasta.
Ir naivi cerēt, ka gan jau kaut kā mums izaugs jauna maiņa, ja klubi ar to audzināšanu visai nosacīti nodarbosies, jo klubiem ir pavisam citi mērķi un vajadzības, un tiem salīdzinoši maz interesē izlases vajadzības.

     [+] [-]

, 2019-03-26 10:46, pirms 5 gadiem
>>>Namejs 9999
Vai tiešām uzskati,ka pie Latvijas šī brīža zemā futbolistu meistarības līmeņa vainīgi leģionāri?

  -1 [+] [-]

, 2019-03-26 11:41, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: >>>Namejs 9999
Vai tiešām uzskati,ka pie Latvijas šī brīža zemā futbolistu meistarības līmeņa vainīgi leģionāri?
Vainīga ir sistēma, kurā aug mūsu jaunie futbolisti.
Mēs nevaram runāt par valstīm, kurās daudz miljonu iedzīvotāju, un neizsmeļama jauno futbolistu rezerves. Valstis, kurās 1, un nereti 2 līgas, līmenis ir augstāks nekā mūs Virslīgas līmenis. Un kurās viņu jaunie futbolisti gūst labu rūdījumu priekš pro futbola.
Mums ir tas, kas mums ir, un nekas vairāk. Ja klubu īpašnieki, arī LFF vadība ir gatavi publiski atzīt, ka klubu vajadzības stāda augstāk par mūs nacionālās izlases vajadzībām, tad visi jautājumi atkrīt. Šobrīd vairāk izskatās, ka LFF vadība grib nosēdēt uz diviem krēsliem vienlaikus, kas pie mūsu apstākļiem nav iespējams.
Konkurence ir laba lieta, bet patreiz svarīgākais, lai mūsu bāleliņi konkurētu savā starpā, un nevis ar leģionāriem. Lai mūsu jaunie spēlētāji regulāri spēlētu līmenī, kur tos ievēro futbola skauti un aģenti. Un patreiz LV apstākļos tas ir iespējams tikai un vienīgi Virslīgā. Nespēlējot neviens viņus neievēros, un līdz ar to viņu attīstības līkne uz augšu nevirzīsies.

     [+] [-]

, 2019-03-26 14:31, pirms 5 gadiem
Par sistēmu piekrītu,bet nekas nav traucējis klubiem audzināt spēlētājus,tieši otrādi,lai spēlētu virslīgā klubiem ir jābūt savām futbola akadēmijām,ko pieprasīja LFF un pārsvarā lielākai daļai virslīgas klubiem tā arī ir un funkcionē nu jau vismaz gadus desmit.Īsti neatceros,no kura brīža darbojās šī prasība.Dublieros leģionāri parādījušies dažos klubos tikai pēdējos gados.Jautājums tikai,kur rezultāti?Latvijas izlases lielākie panākumi sasniegti ar padomju laikā augušajiem futbolistiem un ne tajos labākajos apstākļos.Tagad apstākļi futbolistiem desmitreiz labāki,salīdzinot ar deviņdesmito gadu beigām,bet rezultāti ir tādi,kādi tos redzam.Šī ir interesanta tēma par kuru varētu dikutēt bezgalīgi,tikai diez vai izdotos atrast kopsaucēju.Ne jau leģionāri līdz šim ir traucējuši izaugt Latvijas jaunajai futbola paaudzei.Varbūt nepareiza treniņu metodika?Diez viņu zina.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-26 16:13, pirms 5 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Njā, nu jau pat dublieru komanda tiek komplektēta ar leģionāriem sastāvā. Nav brīnums kāpēc jaunie liepājnieki mūk prom no tā kluba.
Varen braši.
Kur tad tā simpātiskā FK Liepāja, kuru slavēji pirms sezonas?