Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Daugaviņa "Senators" trešā neveiksme pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Daugaviņa "Senators" trešā neveiksme pēc kārtas
Kaspars Daugaviņš
Foto: AP/Scanpix

Trešo zaudējumu pēc kārtas Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) naktī uz trešdienu piedzīvoja latviešu uzbrucēja Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas "Senators" vienība, kas šoreiz izbraukumā ar rezultātu 2:3 piekāpās Fīniksas "Coyotes" hokejistiem.

Fīniksa vadībā izvirzījās pirmās trešdaļas izskaņā, bet otrās trešdaļas beigu minūtēs panāca jau 2:0. Daniels Alfredsons vienus vārtus otaviešiem atguva otrās trešdaļas 18. minūtē, Radims Vrbata, gūstot savus 23. vārtus sezonā, pēdējās trešdaļas ievadā atjaunoja "Coyotes" divu vārtu pārsvaru (3:1). 14 sekundes vēlāk Kriss O'Nīls vēlreiz samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, taču, lai arī viesi no Otavas vārtiem uzbruka aktīvāk un beigās arī nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, spēles rezultāts vairs nemainījās - 3:2 Fīniksas labā.

Tā bija "Coyotes" 22. uzvara sezonā, taču ar 52 punktiem komanda joprojām atrodas ārpus izslēgšanas spēļu zonas, esot tikai 12 vietā Rietumu konferencē. Savukārt "Sens" ar 27 uzvarām, 25 zaudējumiem un 60 punktiem atrodas sestajā vietā Austrumos. Tāds pats punktu skaits arī piektajā vietā esošajai "Penguins", bet tuvākos sekotājus "Panthers", "Devils" un "Maple Leafs" Otava apsteidz par pieciem punktiem.

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš Otavas komandas rindās mačā pret "Coyotes" laukumā pabija sešas minūtes un 23 sekundes (no tām divas minūtes un 30 sekundes mazākumā), divas reizes meta pa vārtiem un izdarīja vienu spēka paņēmienu, paliekot ar neitrālu lietderības koeficientu.

Zaudējumu sēriju "Senators" centīsies pārtraukt naktī uz trešdienu, kad aizvadīs pēdējo spēli sešu izbraukuma spēļu sērijā, viesojoties Bostonā pie "Bruins".

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  -3 [+] [-]

, 2012-01-25 08:43, pirms 12 gadiem
zheel kad zaudeejumu seerija turpinaas
bet nu Kaspars dara savu daraamo
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-01-25 09:37, pirms 12 gadiem
Interesants pēdējais teikums - nākamā spēle naktī uz trešdienu?!? Šodien ir trešdiena...laikam nākamā spēle tikai pēc nedēļas!

  -1 [+] [-]

, 2012-01-25 10:08, pirms 12 gadiem
ARAGONS rakstīja: kapec zel? vai tad tev negribas redzet Daugavu Latvijas izlase pavasari? suds ar visiem stenlijiem! izlase PARI VISAM!
Ar šādu domāšanu tu droši vien esi ilglaicīgs bezdarbnieks... Daugaviņam spēles Senators ir darbs un peļnas avots, izlase tomēr ir tikai prestiža jautājums, kas būtisks kļūst uz īsu mirkli visa gada laikā.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-25 10:51, pirms 12 gadiem
jau 30 spēles negūst vārtus. sākumā ļoti tika slavēts, bet drīzs jau noliks cipuļa līmenī ..

     [+] [-]

, 2012-01-25 11:51, pirms 12 gadiem
zigiss rakstīja: jau 30 spēles negūst vārtus. sākumā ļoti tika slavēts, bet drīzs jau noliks cipuļa līmenī ..
Redz NHL neviens neprasa ,lai visi mestu vārtus ,tas vairāk ir pirmo divu maiņu darbs,bet ja viņu tur komandā,tad viņš to ko prasa treneris izdara.

     [+] [-]

, 2012-01-25 14:17, pirms 12 gadiem
Vajag punktus daugaviņ .

     [+] [-]

, 2012-01-25 15:48, pirms 12 gadiem
coffijs rakstīja: Redz NHL neviens neprasa ,lai visi mestu vārtus ,tas vairāk ir pirmo divu maiņu darbs,bet ja viņu tur komandā,tad viņš to ko prasa treneris izdara.
Vai arī nav ko likt vietā

Bet tas katrā gadījumā nav Otavas gadījums. Daugaviņa trumpis šobrīd ir mazākums, kas viņu šobrīd notur ''augšā''.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-01-25 17:55, pirms 12 gadiem
ARAGONS rakstīja: KHL uz doto bridi var nopelnit ne mazak bet nakotne,domajams,ka pat vairak.KHL irjauna liga un ar katru gadu progrese,ne tikai finanses un materialaja zinia.bet NHL agoniski ar visiem spekiem grib nosargat monopolu par pasaules hokeju! oilimpiade SO4OS visu noliks savas vietas!!! saksies jauna era hokeja!
man gan vairāk nepatīk KHL centieni veidot monopolu Eiropā. Vēl jo vairāk, ka tam apakšā ir politika...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-25 19:26, pirms 12 gadiem
ARAGONS rakstīja: man,savukart pie pakalias visi monopoli un politika man rup tikai viens jautajums.proti,KA LAI IZDARA TA,LAI VISI LABAKIE SPELETAJI BUTU PIEEJAMI SAVAM NACIONALAJAM IZLASEM NE TIKAI UZ OLIMPIADEM? uz doto momentu es redzu tikai vienu risinajumu: KOPIGIEM SPEKIEM LIKVIDET NHL MONOPOLU! pret KHL man pretenziju NAV,jo tas nerikojas pretruna ar IIHF interesem
pagaidām nerīkojas, taču KHL (Krievija) drīz to var sākt darīt... tāpēc, kā tajā anekdotē: jāsit kamēr maziņi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-01-25 19:58, pirms 12 gadiem
ARAGONS rakstīja: domaju gan ta nebus Krieviem,atskiriba no Jenkiem un Kanadiesiem LIOTI rup starptaustisko turniru reputacija,ta ka,domaju,ka nekadam pretrunam ar IIHF nevajadzetu but ;D
tas ir tikai, kamēr viņiem nav pietiekoši lielas varas IIHF... baidos, ka tas ir tikai laika jautājums.

otrkārt, ja runā par KHL - neesi pamanījis, ka Latvijas izlasei sastāva komplektācijas problēmas (konkrēti, atteikumi no spēlētāju puses) ir sākušās tieši pēc Rīgas Dinamo izveidošanas?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja