Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rēdliham sausā uzvara pret "AK Bars", Hārtlijs izlaiž uzvaru pamatlaikā pret baltkrieviem

Emils Ozerinskis

Rēdliham sausā uzvara pret "AK Bars", Hārtlijs izlaiž uzvaru pamatlaikā pret baltkrieviem
Krišjānis Rēdlihs. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālās hokeja līgas spēlē pie uzvaras tika Latvijas aizsarga Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kunlun Red Star", ar rezultātu 3:0 sakaujot Kazaņas "AK Bars".

Ķīnas komanda, izdarot 26 metienus guva trīs vārtus, izcīnot panākumu ar 3:0 un tiekot galā ar visiem 29 "AK Bars" mēģinājumiem iekarot vārtus. Visus trīs vārtus Pekinas komanda guva otrajā periodā ar precīziem metieniem izceļoties Džavam Braidenam, Merti Tomasam un Latta Mičelam. Ar to Ķīnas komanda tika pie savas astotās uzvaras, iesoļojot play-off zonā.

Latviešu aizsargs Krišjānis Rēdlihs laukumā pavadīja 17 ar pusi minūtes, kas bija ceturtais lielākais spēles laiks starp viņa pozīcijas spēlētājiem. Redlihs nevienos no trīs vārtu guvumiem nepiedalījās un statistikā ar ierakstiem neatzīmējās.

Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētā Omskas "Avangard" pagarinājumā pārspēja Minskas "Dinamo". Pēc nonākšanas iedzinējos Hārtlija komanda guva trīs vārtu pēc kārtas, ar Sergeja Širokova, Viles Pokka un Andreja Stasa precīzajiem metieniem sasniedzot 3:1. Taču spēles pēdējā periodā Minskas komanda spēja atspēlēties un trīs minūtes pirms pamatlaika beigām Aleksandrs Kogaļevs izlīdzināja rezultātu - 3:3. Tādējādi uzvarētāja noskaidrošana tika atlikta uz pagarinājumu, kura ceturtajā minūtē Iļja Mikejevs izrāva papildus punktu "Avangard" komandai, atnesot uzvaru pagarinājumā ar 4:3.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +6 [+] [-]

, 2018-10-24 22:39, pirms 5 gadiem
"Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija trenētā Omsakas "Avangard" izlaida trīs punktus spēlē pret Minskas "Dinamo", samierinoties ar diviem punktiem spēles pagarinājumā" SMOKE WEED EVERYDAY WOOP WOOP!

  +4 [+] [-]

, 2018-10-24 23:14, pirms 5 gadiem
Kādus 3 punktus? Pirms rakstīt, vajag ar līgas punktu skaitīšanas kārtību varbūt iepazīties. Nav tak sezonas pirmā spēle vairs...... Sporta portāls
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2018-10-24 23:39, pirms 5 gadiem
Izlaida 3 punktus... Autors laikam no Mēness novēlies!

     [+] [-]

, 2018-10-25 08:45, pirms 5 gadiem
Spēcīgais SKA vakar zaudēja SY. It kā svarīga spēle. SKA mums viens no līderiem KHL.