Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroka "Dynamo" sakāve pret "Torpedo"

Agris Suveizda

Znaroka "Dynamo" sakāve pret "Torpedo"
Oļegs Znaroks un Aleksandrs Ovečkins
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Maskavas "Dynamo" izbraukumā Kontinentālās hokeja līgas spēlē ar 0:4 atzina Ņižņijnovgorodas "Torpedo" pārākumu. Citā spēlē Georgija Pujaca pārstāvētā Omskas "Avangard" izbraukumā ar 3:1 uzvarēja Čehovas "Vityaz".

Maskavas "Dynamo" pirmos vārtos ielaida spēles septītajā minūtē. Iļja Krikunovs izdarīja labu piespēli no aizvārtes, un zviedru uzbrucējs Martins Tērnberjs ar spēcīgu metienu pārspēja Aleksandru Jerjomenko (1:0). Pēc 20 minūtēm Mihails Varnakovs ar labu plaukstas metienu no puszonas dubultoja pārsvaru, bet 34.minūtē "Topedo" bija vajadzīgas tikai 13 sekundes, lai beidzot izmantotu skaitlisko vairākumu - tas pats Varnakovs vārtu priekšā veiksmīgi pielaboja Aleksandra Sjomina metienu (3:0).

Pēc nepilnām trim minūtēm "Dynamo" nokļuva vairākumā, taču tā vietā, lai samazinātu rezultāta starpību, ielaida ceturtos vārtus. Jūso Hietanens gar bortu izmeta ripu, mājinieki izskrēja divatā pret vienu, un Varnakovs noformēja sev hat-trick. Nākamās trešdaļas sākumā Varnakovs neizmantoja izdevību gūt ceturtos vārtus, bet otrā laukuma galā lieliski darbojās "Torpedo" vārtu vīrs Vitālijs Kovaļs, kurš vairākkārt glāba komandu un neļāva "Dynamo" iesākt pakaļdzīšanos. Vairāk vārti netika gūti, un maskavieši pirmoreiz šosezon palika uz nulles. "Dynamo" kopumā izdarīja 35 metienus, bet "Topedo" tikai 20.

Citā spēlē Omskas "Avangard" viesojās pie Čehovas "Vityaz". Pirmā trešdaļa pagāja bez precīziem metieniem, bet nākamās trešdaļas sākumā "Vityaz" izmantoja vairākumu. Mājinieki izdarīja metienu sēriju pa Karri Remes vārtiem, un pēc Pāvela Černova raidījuma tālajā stūrī soma cietoksnis beidzot krita. Otros vārtos ļoti veiksmīgi spēlēja Ivans Kastutins, bet 30.minūtē arī viņš tika pārspēts - ar otro piegājienu mērķi sasniedza Tomāšs Zaborskis (1:1).

Turpinājumā Kasutins kapitulēja vēl divas reizes – 35. minūtē uzvaras vārtus guva Ņikita Ņikitins, bet 12 minūtes pirms spēles beigām "Avangard" pārsvaru nostiprināja Ņikita Pivcakins. "Avangard" rindās 17 minūtes un 10 sekundes laukumā pavadīja aizsargs Georgijs Pujacs, kurš izdarīja vienu metienu un vienīgais nopelnīja četras soda minūtes.

Ar Edgaru Masaļski vārtos uzvarēt turpina Hantimansijskas "Yugra" – 3:2 viesos pret Minskas "Dinamo". Uzvaru 57. minūtē atnesa Sergejs Demagins. Masaļskis atvairīja 32 metienus.

Punktus turpina krāt Jevgeņijs Malkins – viņam vārti un rezultatīva piespēle, tomēr Magņitogorskas "Metallurg" viesos ar 3:4 pagarinājumā atzina Doņeckas "Donbass" pārākumu. Viesi rezultātu izlīdzināja tikai astoņas sekundes pirms pamatlaika beigām, taču vairāk nekā vienu punktu aizvest no Doņeckas neatļāva cits NHL uzbrucējs Ruslans Fedotenko – viņš papildlaikā realizēja vairākumu un guva savus trešos vārtus mačā.

Pirmajā trešdaļā vārtus mazākumā un vairākumā gūstot aizsargam Aleksandram Gusjkovam, Jaroslavļas "Lokomotiv" ar 2:1 uzvarēja Sanktpēterburgas SKA. Arī viesu rindās vārtus guva aizsargs – vairākumā izcēlās Kevins Dalmens.

SpēleRezultāts
Severstal - Barys3:2 (1:1; 0:0; 1:1; 0:0; 1:0)
Torpedo - Dynamo M4:0 (1:0; 3:0; 0:0)
Spartak - Avtomobilist6:1 (4:0; 0:1; 2:0)
Vityaz - Avangard1:3 (0:0; 1:2; 0:1)
Lokomotiv - SKA2:1 (2:1; 0:0; 0:0)
Dinamo Mn - Yugra2:3 (0:0; 1:2; 1:1)
Donbass - Metallurg Mg 4:3 (0:1; 3:1; 0:1; 1:0)

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-10-24 21:13, pirms 12 gadiem
Znaroks: "Hu** bļ* nav neviena gola?!" ';
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-10-24 21:14, pirms 12 gadiem
Frīks rakstīja: Znaroks: "Hu** bļ* nav neviena gola?!"
Tas HU*I, jau zb, visās sadaļās tik HUĻI... 1 nedēļu paskandināja, pietiks. psc, p0k3m0Hi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-24 21:49, pirms 12 gadiem
Šodien Donbass uzvareja Malkinu un Ko paradot iscilu speles disciplinu, bet Torpedo ar 4 pret 0 Dinamo Moscow. Priekš mums tas butu brinums Gribu pateikt, ka Dinamo Riga vareja vinnet visas speles (iznemot speli ar Barys), bet vinjiem pietrukst cilveka kurš varetu iemest, ka ari lidera un vispar rakstura. Loti žel ka mums ir tada situacija, un es jau neticu ka spesim vinnet kaut vienu lider-komandu. Tagad varbut uzvaresim Automobilistu un pec tam divi zaudejumi SKA un Dinamo P.S. Ko darit lai atgut pašcieņu? (Atvainojos par kļudam)))
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-10-24 23:04, pirms 12 gadiem
Kādā valodā Značoks runā ar Bekstrēmu? Zviedru?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja