Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Beljū: "Usiks pirmo reizi karjerā cīnīsies ar pretinieku, kurš tic, ka uzvarēs"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Beljū: "Usiks pirmo reizi karjerā cīnīsies ar pretinieku, kurš tic, ka uzvarēs"
Oleksandrs Usiks. Foto: PA Pictures/Scanpix

10. novembrī pasaules boksa supersērijas čempions Oleksandrs Usiks aizstāvēs četras jostas, tiekoties ar britu Toniju Beljū, kurš uzskata, ka viņa spēkos ir līdzvērtīgi cīnīties ar monstru.

"Pirmo reizi visas karjeras laikā viņš pretī redz cilvēku, kurš tic, ka var uzvarēt, nevis pretinieku, kurš tic, ka piedzīvos zaudējumu," teica Tonijs Beljū, kuram savulaik bija jācīnās ar Mairi Briedi, tomēr viņš izvēlējās pāriet uz smagsvariem izdevīgāku finansiālo nosacījumu dēļ. Vasarā Brieža menedžeris Raimonds Zeps teica, ka supersērijā jebkurš bokseris būtu priecīgs Beljū redzēt kā savu pirmo pretinieku un ka brits nav tik labs, cik labu viņa tēlu uzbūvējis promouters.

"Lai cik lieliski būtu tie bokseri, pret kuriem viņš ir cīnījies un kurus viņš ir uzvarējis, neviens no viņiem nekāpa ringā ar ticību, ka iespējams izcīnīt uzvaru. Taču 10. novembrī situācija mainīsies. Ne tikai domāju un ticu, ka atradīšu veidu, kā uzvarēt. Es zinu, jo vienmēr esmu atradis," pauda Beljū. Oleksandrs Usiks pusfinālā Rīgā pieveica Briedi, bet finālā pārliecinoši tika galā ar Muratu Gasijevu.

"Neaizmirsīsim, ka man piemīt viens atribūts, kas nav viņa arsenālā – sitiens, ar kuru iespējams izslēgt gaismu acumirklī. Viens nepareizs solis, viens nepareizs manevrs, un viss būs beidzies," brīdināja Beljū, kurš no smagsvariem nokāps atpakaļ uz 1. smago kategoriju, lai varētu cīnīties par ukraiņa īpašumā esošajām četrām jostām.

"Visi jautā: kāpēc? Biju medusmēnesī, kad skatījos Oleksandra uzvaru pret Gasijevu mobilajā telefonā. Kad cīņa beidzās, sieva pagriezās pret mani un jautāja: kāpēc? Mums vajadzētu izbaudīt medusmēnesi, bet tā vietā skatos telefonā. Bet tad viņš pieļāva liktenīgo kļūdu – pateica manu vārdu. Tiklīdz tas notika, es zināju," teica Beljū. "Pasaule mani norakstīs. Jo vairāk tas notiek, jo vairāk gribu cīnīties."

"Tikšos ar monstru, ar cilvēku, pret kuru neviens nevēlas cīnīties, ar bokseri, kurš iznīcina savus pretiniekus un izcīna vieglas uzvaras. Saprotu, ka viņš jau skatās uz nākamo pretinieku, ignorējot mani. Viņš saka, ka tā nav, bet zinu, ka viņš jau prasa Edijam [Hērnam, populārajam promouterim – aut.], ar ko varēs cīnīties smagsvaros."

Beljū pēc maijā izcīnītās uzvaras pret Deividu Heju apsvēra iespēju noslēgt karjeru, taču iespēja kā pirmajam pieveikt Usiku bija pārāk vilinoša, lai noraidītu. Taču tas, visticamāk, būs pēdējais duelis Beljū karjerā. "Ja pēc cīņas nelikšu punktu, sieva no manis šķirsies, un esmu precējies tikai četrus vai piecus mēnešus. Šķiršanās neietilpst manos plānos."

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/boxing/ne...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2018-09-24 19:53, pirms 6 gadiem
ai, tak, brooing, kam interesē tā tukšā runāšana, dabūs pa muti un gulēs uz dēļiem, tas arī viss par šo cīņu

     [+] [-]

, 2018-09-24 19:54, pirms 6 gadiem
Ja Belju tiks lidz sitienam varbut...bet ja nee,tad Usiks vnk panems uz atrumu.

  +6 [+] [-]

, 2018-09-24 19:59, pirms 6 gadiem
VoldinshGB rakstīja: Domaju Belju uzvares, smagsvari tomer nopietnaki viri, lai cik labs Usiks butu.
Kā Beljū var uzvarēt, tavuprāt?
Usiks kā vienmēr dancos un metīs džebus. Paņems pēc punktiem.
Belju izredzes tikai tad, ja pretiniekam trauma.

  +4 [+] [-]

, 2018-09-24 20:15, pirms 6 gadiem
UN Briedis neticēja ka var uzvarēt un citi? Ko viņš tur pļurkst, cerams Usiks šamo noliks uz dēļiem..

  +1 [+] [-]

, 2018-09-24 20:22, pirms 6 gadiem
Kā jēga nodarboties ar sporu ja tu netici saviem spēkiem,ka vari uzvarēt

  +1 [+] [-]

, 2018-09-24 20:31, pirms 6 gadiem
VoldinshGB rakstīja: Domaju Belju uzvares, smagsvari tomer nopietnaki viri, lai cik labs Usiks butu.
nevr viņu saukt par īstu dzimušu smagsvaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja