Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Mbapē atkal noraida līguma pagarinājuma piedāvājumu, PSG prāto par alternatīvām

Agris Suveizda

Mbapē atkal noraida līguma pagarinājuma piedāvājumu, PSG prāto par alternatīvām
Kiljans Mbapē. Foto: AFP/Scanpix

Kā ziņo RMC, PSG uzbrucējs Kiljans Mbapē, kuram līgumā atlikusi tikai viena sezona, kārtējo reizi esot noraidījis parīziešu vadības centienus veikt pārrunas par sadarbības pagarināšanu un izslēgta netiek arī pasaules čempiona pārdošana pāreju perioda izskaņā.

Ja Neimārs līgumu ar PSG pagarināja maijā, Mbapē to arvien nav izdarījis un nupat esot noraidījis piedāvājumu par jaunu 5+1 gada līgumu. Kaut arī parīzieši labprātāk Mbapē palaistu par velti pēc gada nekā pārdotu šomēnes, netiek izslēgta arī šāda varbūtība. Kluba pamešanas gadījumā Mbapē vēlas pievienoties tikai un vienīgi "Real Madrid", tomēr nedēļu pirms pāreju perioda beigām līdz transfēram vēl ir tālu. Šobrīd ir divas būtiskas barjeras. Pirmkārt, PSG ir jāsagaida madridiešu piedāvājums, kas, pēc Francijas kluba domām, gan varētu arī notikt. Un, otrkārt, PSG šis piedāvājums ir jāuzskata par pieņemamu – zem tirgus cenas uzbrucējs netiks palaists. Un tikai tad, ja šie divi punkti tiks izpildīti, Mbapē pieņems lēmumu par savu nākotni.

Parīziešu nometnē netiek izslēgta neviena varbūtība, un šobrīd ir diezgan liela neziņa, kā situācija attīstīsies tuvāko septiņu dienu laikā. Gadījumā, ja Mbapē tiks pārdots, PSG kā prioritāro alternatīvu vasaras pāreju periodā uzskata Brazīlijas izlases uzbrucēju Rišarlisonu, kuram ir labas attiecības ar PSG zvaigzni Neimāru. 24 gadus vecais futbolists ceturto sezonu pārstāv Liverpūles "Everton", Anglijas Premjerlīgā šajā klubā aizvadot 107 spēles un gūstot 34 vārtus. Brazīlijas valstsvienībā Rišarlisons 32 spēlēs ir guvis 10 vārtus, bet šovasar viņš pārstāvēja arī Brazīlijas U23 izlasi, sešos mačos gūstot trīs vārtus un kļūstot par Tokijas olimpisko čempionu.

Mbapē, kuram decembrī apritēs 23 gadi, pirms četriem gadiem PSG pievienojās īrē ar obligātu izpirkumu par 145+35 miljoniem eiro. Mbapē PSG rindās ir aizvadījis 174 spēles un guvis 133 vārtus – "Ligue 1" 110 spēlēs gūti 92 vārti, Čempionu līgā 36 spēlēs gūti 21 vārti, Francijas kausā 17 spēlēs gūti 17 vārti, Līgas kausā deviņās spēlēs gūti divi vārti, bet Superkausā divās spēlēs gūti vieni vārti. Francijas izlasē Mbapē 48 mačos izdarījis 17 precīzus sitienus. 2018. gada Pasaules kausā viņš titula iegūšanu sekmēja ar četriem vārtiem septiņās spēlēs, bet šovasar "Euro 2020" finālturnīrā neguva nevienus vārtus un astotdaļfinālā pret Šveici pieļāva izšķirošo kļūdu pendeļu sērijā.

Izmantotie resursi:
https://rmcsport.bfmtv.com/football...

  -1 [+] [-]

, 2021-08-24 16:10, pirms 3 gadiem
Labs čalis. Milzīgas ambīcijas Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-08-24 17:09, pirms 3 gadiem
Es tikai gaidu, kad transfēru logs aizvērsies un par šo visu vairs nebūs jālasa/jāklausās.

     [+] [-]

, 2021-08-24 17:26, pirms 3 gadiem
Aldis Gobzems rakstīja: Ja mbappe aizies prom, tad CR par 70% pievienosies psg un šobrīd uz to kā ronaldo pāries uz City ir 3.10 kofs, bet uz PSG 7.50
Pilnīgi greiza informācija

     [+] [-]

, 2021-08-24 19:07, pirms 3 gadiem
emgape rakstīja: Pilnīgi greiza informācija
Protams, ka uz Arsenal pāries. Tava mutere jūsu māju par to ieķīlāja, lai uzliktu likmi

     [+] [-]

, 2021-08-24 22:22, pirms 3 gadiem
Opā papa Peress ir izteicis jau PSG piedāvājumu